- 13 Ağustos 2023
- 318
- 178
- 33
İnşallahBana da oluyor normal diyorlar, saglikla gelsinler minnoslar
Dün 7. Günümdü test verdim beta değerim 7.04 çıktı, Salı günü tekrar vereceğim şu an değere göre gebeyim ama değer artacak mı bilmiyorumAyyy çok geçmiş olsun rahimm ostrojenden kalinlasiyor tabi ondan olmuştur şimdi gebe misiniz?
Kaçıncı gün embriyosu?Dün 7. Günümdü test verdim beta değerim 7.04 çıktı, Salı günü tekrar vereceğim şu an değere göre gebeyim ama değer artacak mı bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım haber et bize de inşallah görünür keseKızlar ben bugün kese için doktora gidiyorum lütfen bana dua edin en son betam yavaş yükseliyordu dış gebelikten korkuyorum dua eder misiniz bana da
İnşallah canım bu gün tek taraflı batma var sol tarafımda stresten mi bilmiyorum bileAllah yardımcın olsun canım haber et bize de inşallah görünür kese
Allah bebeginizi size bağışlasın güzel haberler alın inşallahİnşallah canım bu gün tek taraflı batma var sol tarafımda stresten mi bilmiyorum bile
Teşekkür ederim hep beraber güzel haberler alalım inşallahAllah bebeginizi size bağışlasın güzel haberler alın inşallah
Benimde 10. Gun değerim 18.33 cikti bugun tekrar kan vericem. Insallah ikimizde guzel haberler alırızTeşekkür ederim hep beraber güzel haberler alalım inşallah
İnşallah benim 10. Gün 65 di 12. Gün 103 14. Gün 194 oldu bidaha da baktırmadım zatenBenimde 10. Gun değerim 18.33 cikti bugun tekrar kan vericem. Insallah ikimizde guzel haberler alırız
Benim 7. Gününde gecesi negatifti 10. Gün 18 çıktı kanda kimyasal olcak galiba. 50 nin üstü olunca cıkıyor genelde testlerde.Benim transfer hariç yedinci günüm idrar testim yine negatif, sol yumurtaligimda ağrı var daha once folikul kistim vardı onda da olmuştu yine mi kist oluştu acaba?
Doktorun ne diyor canım konuştun mu? kimyasal olduğunda ne oluyor ilaçları mı bıraktırıyor adet ile birlikte mi gidiyor hiç bilmiyorum ben de cuma ya da cumartesi test vericem hiç bir belirti yokBenim 7. Gününde gecesi negatifti 10. Gün 18 çıktı kanda kimyasal olcak galiba. 50 nin üstü olunca cıkıyor genelde testlerde.
Deger düşüyor kendiliginden regliyle bir atılıyor vücuttan. Bugünkü teste gore hareket edicezDoktorun ne diyor canım konuştun mu? kimyasal olduğunda ne oluyor ilaçları mı bıraktırıyor adet ile birlikte mi gidiyor hiç bilmiyorum ben de cuma ya da cumartesi test vericem hiç bir belirti yok
Anladım canım ama senin ki pozitife dönebilir bence kotu düşünme kimyasal gebelik olursa da negatif ile aynı şey sayılır, neyse ki betahcg cok yükselmemesi çabuk sifirlanacak anlamına gelir.Benim 7. Gününde gecesi negatifti 10. Gün 18 çıktı kanda kimyasal olcak galiba. 50 nin üstü olunca cıkıyor genelde testlerde.
Bu iğneyi neye göre veriyorlar inan bilmiyorum bana coraspirin verdiler mesela bu iğne yerine canımMerhabalar, cumartesi transferim oldu.Oksapar 0.4 kan sulandirici başladılar 2 adet,aynı zamanda coraspirin 100 de kullanıyorum.Pihtilasma testi yapıldı tedaviye başlamadan önce yatkınlık olmadığını söylediler bende.Burdan okuduklarımda büyük cogunluga transferden sonra tek doz verilmis oksapar.Fazla gelir mi acaba,çok takıldı aklıma.80 kilonun üstüne iki doz veriliyormus öyle söyledi hemşire bende 80 kiloyum.İki doz kullanan varmı acaba bu iğneyi benim gibi merak etttim,başıma kötü bir şey gelirmi.Sonucta onlar ayarliyorlar dozları ama yinede içime kurt düştü
Korkma canım inşallah öyle birşey yok güzel haberlerini bekliyoruzDeger düşüyor kendiliginden regliyle bir atılıyor vücuttan. Bugünkü teste gore hareket edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?