Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benim transfer hariç yedinci günüm idrar testim yine negatif, sol yumurtaligimda ağrı var daha once folikul kistim vardı onda da olmuştu yine mi kist oluştu acaba?

Merhabalar, cumartesi transferim oldu.Oksapar 0.4 kan sulandirici başladılar 2 adet,aynı zamanda coraspirin 100 de kullanıyorum.Pihtilasma testi yapıldı tedaviye başlamadan önce yatkınlık olmadığını söylediler bende.Burdan okuduklarımda büyük cogunluga transferden sonra tek doz verilmis oksapar.Fazla gelir mi acaba,çok takıldı aklıma.80 kilonun üstüne iki doz veriliyormus öyle söyledi hemşire bende 80 kiloyum.İki doz kullanan varmı acaba bu iğneyi benim gibi merak etttim,başıma kötü bir şey gelirmi.Sonucta onlar ayarliyorlar dozları ama yinede içime kurt düştü

Benim 7. Gününde gecesi negatifti 10. Gün 18 çıktı kanda kimyasal olcak galiba. 50 nin üstü olunca cıkıyor genelde testlerde.
Doktorun ne diyor canım konuştun mu? kimyasal olduğunda ne oluyor ilaçları mı bıraktırıyor adet ile birlikte mi gidiyor hiç bilmiyorum ben de cuma ya da cumartesi test vericem hiç bir belirti yok

Kızlar çok kasılmalarım var konudan bağımsız magnezyum ve d vitamini kullanmak istiyorum hemşirelere yazdım kullanabilirsin dedi.ben doktora ulaşamadığım için sürekli böyleyim sizin bilginiz var mı kullanan var mı?

Doktorun ne diyor canım konuştun mu? kimyasal olduğunda ne oluyor ilaçları mı bıraktırıyor adet ile birlikte mi gidiyor hiç bilmiyorum ben de cuma ya da cumartesi test vericem hiç bir belirti yok
Deger düşüyor kendiliginden regliyle bir atılıyor vücuttan. Bugünkü teste gore hareket edicez

Benim 7. Gününde gecesi negatifti 10. Gün 18 çıktı kanda kimyasal olcak galiba. 50 nin üstü olunca cıkıyor genelde testlerde.
Anladım canım ama senin ki pozitife dönebilir bence kotu düşünme kimyasal gebelik olursa da negatif ile aynı şey sayılır, neyse ki betahcg cok yükselmemesi çabuk sifirlanacak anlamına gelir.

Bu iğneyi neye göre veriyorlar inan bilmiyorum bana coraspirin verdiler mesela bu iğne yerine canım

Kızlar selam bu sabah uyandığımdan beri gözlerim inanılma ağrıyor böyle bir şey yaşayan var mı sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…