Benim dondurulmuş transferTaze mı dondurlmuş yumurta taplamadan sonraki tahlil değerine göre karar verilir eğer progestan 1 üstünde çıkarsa taze transfer
dondurlmuş mu ben estrofem devam , progestan fitil var , duphaston var , coraspin ve oksapar iğne var
Yani ilk kez öyle tahlille gerek yok diyen doktor duydum yaklaşık hamileliğin 10 haftasına kadar progestan deseteği olacak dedi hocamBenim dondurulmuş transfer
3. Gün embriyosu transfer sonrası kan testi yapıldı progestan 41.50 çıktı Dr gerek yok dedi ilaça
Yani ilk kez öyle tahlille gerek yok diyen doktor duydum yaklaşık hamileliğin 10 haftasına kadar progestan deseteği olacak dedi hocam
Merhaba acıbademde histeroskopiyi ne kadara oldunuz acabaHerkese merhaba, ben de bugün Acıbadem Hastanesinde başladım tedaviye. Şu an çok başındayımyumurta büyütme aşamasındayız. gonalf 225, tarlusal ve letu başladık. Şubat ayında Histeroskopi oldum. O zamandan beri de inofolic içiyorum. Yaş 38. Bana aşılamamı yoksa tüp bebek mi istersin diye sordu, acelemiz var mı falan dedi doktor. Biz de tüp bebek dedik. Biz öyle deyince zaten aşılamada oran düşük dedi. Heyecanlıyım ama ilk olacak tüp bebek sürecim. Beni neler bekliyor kızlar :)
Olacağı varsa hiçbir şey önüne geçemez biliyorumAllah ol dedikten sonra olmayacak şey yok tabi ki. İşimiz ona emanet. Gönlünü ferah tut ve içinden gelen sesi dinle çünkü kü o ses bence ilahi bir ses, ben buna inanıyorum.
Tutmazsa diye hiç düşünme olacak Allah'ın izniyle
Evet bu bana da çok mantıklı geldi aslında.. Parası da dediğiniz gibi sadece OPU ücreti alınıyor bir de ilaçlara yeniden para ödüyorsunuz. Ama şu 3aa yı bi denemek istiyorumHavuz yönetiminde tekrardan yumurta toplamada yeniden tüp bebek ücreti mı alıyorlar ,eğer ücret az bişeyse yine toplatabilirsiniz kaybınız olmaz tam tersi birikir embriyolar daha iyi olur
Umarım güzel haberlerinizi beraber alırız.. Bence siz şu an bu fikirden hızlıca uzaklaşın çünkü transfer olmuşsunuz.. Yani transfer aşamasına kadar gelmişsinizSelamlar. 1 temmuzda taze embriyo transferi oldum. Bu 3. deneme heyecanla bekliyoruz. Ilkinde kimyasal gebelik olmuştu. Ikincisi sıfır... Düşüncelerim karmakarışık. Umutlanip sonunda yıkılmayı istemiyorum. Acaba anne olmama fikrini kabullensem mi...Denemeler başarısız çıkınca sanki hic olmayacakmış gibi geliyor.
Merhaba, ben histeroskopiyi amerikan hastanesinde oldum.Merhaba acıbademde histeroskopiyi ne kadara oldunuz acaba
Benim bugün az önce idrardan sonra silince çok açık pembe leke geldi sanki peçeteye çok mu erken yerleşme kanamasına normal mı bilemedim @giziliuye52 sende var mı öyle bişeyEvet aldıminşallah hepimizin pozitif olur
Transfer sonrası kan alınmasını ilk defa durdum. Ben 17 haziranda adet oldum 2 temmuzda da transfer oldum. Adet olduğum günden beri coraspirin ve folik asit decavit kullanıyorum transferden iki gün önce de progesteron başlandı. Bunların hepsini kullanmaya devam ediyorum.Kızlar bu arada bir şey soracaktım transfer sonrası kan alındı ve ilaç vermediler bana sadece folikasit kullanıyorum normal mi ? Sizde durum nedir
Transferin kaçıncı günü? Yerleşme lekesi olabilir korkma lütfen.Benim bugün az önce idrardan sonra silince çok açık pembe leke geldi sanki peçeteye çok mu erken yerleşme kanamasına normal mı bilemedim @giziliuye52 sende var mı öyle bişey
Yapma lütfen böyle düşünme lütfen. Demek ki zamanı o zaman değilmiş. Allah'ın izniyle olacak canımSelamlar. 1 temmuzda taze embriyo transferi oldum. Bu 3. deneme heyecanla bekliyoruz. Ilkinde kimyasal gebelik olmuştu. Ikincisi sıfır... Düşüncelerim karmakarışık. Umutlanip sonunda yıkılmayı istemiyorum. Acaba anne olmama fikrini kabullensem mi...Denemeler başarısız çıkınca sanki hic olmayacakmış gibi geliyor.
İçine sinmeyen nedir?Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce embriyo transferim olmuştu tutmamisti 2 sini dondurmuslardi şimdi zamanı geldi sizce ne yapmalıyım... Yapan kişiler içime sinmiyor aslında ama embriyoyuda boşa gitmesini istemiyorum kararsızım
Doktor ve personeller çok ilgisiz...İçine sinmeyen nedir?
İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Benim transferden 4 gün önce 3.44 sonrasında ölçmediler bir daha ve bu benim 3. Transferim ve hepsinde öncesinde progesteron başladılar. Hatta ilkinde hem fitil hem iğne kullandım.Benim dondurulmuş transfer
3. Gün embriyosu transfer sonrası kan testi yapıldı progestan 41.50 çıktı Dr gerek yok dedi ilaça
Bende de oldu bugün evet normaldir herhalde. Ama yerleşmeden kaynaklımı onu bilmiyorum yaBenim bugün az önce idrardan sonra silince çok açık pembe leke geldi sanki peçeteye çok mu erken yerleşme kanamasına normal mı bilemedim @giziliuye52 sende var mı öyle bişey
Ben Belçika’da tüp bebek oldum sistem farkı illa vardı bilmiyorum ki önce Allah’a sonra doktoruma güveniyorumTransfer sonrası kan alınmasını ilk defa durdum. Ben 17 haziranda adet oldum 2 temmuzda da transfer oldum. Adet olduğum günden beri coraspirin ve folik asit decavit kullanıyorum transferden iki gün önce de progesteron başlandı. Bunların hepsini kullanmaya devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?