Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benim dondurulmuş transfer
3. Gün embriyosu transfer sonrası kan testi yapıldı progestan 41.50 çıktı Dr gerek yok dedi ilaça

3. Gün embriyosu transfer sonrası kan testi yapıldı progestan 41.50 çıktı Dr gerek yok dedi ilaça
Yani ilk kez öyle tahlille gerek yok diyen doktor duydum yaklaşık hamileliğin 10 haftasına kadar progestan deseteği olacak dedi hocam

Yani ilk kez öyle tahlille gerek yok diyen doktor duydum yaklaşık hamileliğin 10 haftasına kadar progestan deseteği olacak dedi hocam
doğal yolla mı ilerliyor bilemedim ki
Vücut hamileliğe başlamış dedi transferi oldum test gününu bekliyorum

Gonal-f 225 doz kullanıyorum 4. Günüm bugün ama ara sıra halsizlik,hafif baş ağrısı ve uyku dışında ağrım vs yok. İşe yarıyodur ama değil mi? Bi de benim östrojenim çok düşük çıktı 13 ama normal dediler sonucuma anlamadım

Merhaba acıbademde histeroskopiyi ne kadara oldunuz acaba

Olacağı varsa hiçbir şey önüne geçemez biliyorum Umarım hissettiğim gibi olur bakalım göreceğiz birlikte

Havuz yönetiminde tekrardan yumurta toplamada yeniden tüp bebek ücreti mı alıyorlar ,eğer ücret az bişeyse yine toplatabilirsiniz kaybınız olmaz tam tersi birikir embriyolar daha iyi olur
Evet bu bana da çok mantıklı geldi aslında.. Parası da dediğiniz gibi sadece OPU ücreti alınıyor bir de ilaçlara yeniden para ödüyorsunuz. Ama şu 3aa yı bi denemek istiyorum eğer olmazsa zaten baştan başlarız

Umarım güzel haberlerinizi beraber alırız.. Bence siz şu an bu fikirden hızlıca uzaklaşın çünkü transfer olmuşsunuz.. Yani transfer aşamasına kadar gelmişsiniz Ayrıca anne olamayacağınızı kim söyledi? Doktorlar bile bu kadar kesin konuşmuyor

Merhaba acıbademde histeroskopiyi ne kadara oldunuz acaba
Merhaba, ben histeroskopiyi amerikan hastanesinde oldum.
Ama acıbadem de yeniden yapmak istedikleri için bana dün fiyat verdiler onu paylaşabilirim
ofis histeroskopi 50bin operatif histeroskopi 75bin
Ama ben tüp bebek hastası olduğum için fiyat indirimli olabilir

Kızlar bu arada bir şey soracaktım transfer sonrası kan alındı ve ilaç vermediler bana sadece folikasit kullanıyorum normal mi ? Sizde durum nedir
Transfer sonrası kan alınmasını ilk defa durdum. Ben 17 haziranda adet oldum 2 temmuzda da transfer oldum. Adet olduğum günden beri coraspirin ve folik asit decavit kullanıyorum transferden iki gün önce de progesteron başlandı. Bunların hepsini kullanmaya devam ediyorum.

Benim bugün az önce idrardan sonra silince çok açık pembe leke geldi sanki peçeteye çok mu erken yerleşme kanamasına normal mı bilemedim @giziliuye52 sende var mı öyle bişey
Transferin kaçıncı günü? Yerleşme lekesi olabilir korkma lütfen.

Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce embriyo transferim olmuştu tutmamisti 2 sini dondurmuslardi şimdi zamanı geldi sizce ne yapmalıyım... Yapan kişiler içime sinmiyor aslında ama embriyoyuda boşa gitmesini istemiyorum kararsızım

Yapma lütfen böyle düşünme lütfen. Demek ki zamanı o zaman değilmiş. Allah'ın izniyle olacak canım

İçine sinmeyen nedir?

İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Benim transferden 4 gün önce 3.44 sonrasında ölçmediler bir daha ve bu benim 3. Transferim ve hepsinde öncesinde progesteron başladılar. Hatta ilkinde hem fitil hem iğne kullandım.

Benim bugün az önce idrardan sonra silince çok açık pembe leke geldi sanki peçeteye çok mu erken yerleşme kanamasına normal mı bilemedim @giziliuye52 sende var mı öyle bişey
Bende de oldu bugün evet normaldir herhalde. Ama yerleşmeden kaynaklımı onu bilmiyorum ya

Ben Belçika’da tüp bebek oldum sistem farkı illa vardı bilmiyorum ki önce Allah’a sonra doktoruma güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…