Allah yardımcın olsun canimm guzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben bugün kese için doktora gidiyorum lütfen bana dua edin en son betam yavaş yükseliyordu dış gebelikten korkuyorum dua eder misiniz bana da
Güzel haberler al dilerim iyi düşünmeye çalışTeşekkür ederim hep beraber güzel haberler alalım inşallah
Gittin mi naptın bnm bu aralar göğsüm çok ağrıyor başka hiçbir şeyim yokİnşallah canım bu gün tek taraflı batma var sol tarafımda stresten mi bilmiyorum bile
Mrb sonuç belli oldumu bende transfer oldum 8 gün var test içinAlerji çok zorlamıştır ya haklısın, ben de negatifse boşa ilaç almak istemiyorum açıkçası bence 9. Gün belli olur ama doktorun 12. Günü bekle diyorsa vardır bir bildiği canım
Bence artacak çünkü erken yaprirmissinizDün 7. Günümdü test verdim beta değerim 7.04 çıktı, Salı günü tekrar vereceğim şu an değere göre gebeyim ama değer artacak mı bilmiyorum
Benim kimyasal oldu canım degeri. 18 den 5.81 e düşmüşKorkma canım inşallah öyle birşey yok güzel haberlerini bekliyoruz
Gittim keseyi gördük çok erken daha ama kese gözüktü dedi 4+5 dedi bebek 2 hafta sonra gözükür daha erken dedi kan istedi işte tekrar beta bakıcak bide progestan bakıcak ona göre bi serum varmış transfer günü de önermişlerdi bana ama ben yaptırmamıştım onu yapalım dedi kan sonucuna göre dedi vitamin gibi bişeymiş içinde ceviz zeytinyağı yumurta vb besinler var dedi başka bişey demedi şuan herşey yolunda dediGittin mi naptın bnm bu aralar göğsüm çok ağrıyor başka hiçbir şeyim yok
Aa ne güzel haber keseyi de görmüşsün işteGittim keseyi gördük çok erken daha ama kese gözüktü dedi 4+5 dedi bebek 2 hafta sonra gözükür daha erken dedi kan istedi işte tekrar beta bakıcak bide progestan bakıcak ona göre bi serum varmış transfer günü de önermişlerdi bana ama ben yaptırmamıştım onu yapalım dedi kan sonucuna göre dedi vitamin gibi bişeymiş içinde ceviz zeytinyağı yumurta vb besinler var dedi başka bişey demedi şuan herşey yolunda dedi
Benim de yaa yan yatsam olmuyor sırtüstü yatsam olmuyor hele yatıp yatıp ayağa kalkınca hiç olmuyorGittin mi naptın bnm bu aralar göğsüm çok ağrıyor başka hiçbir şeyim yok
Ayy hadi gözün aydın çok sevdindim devamida sağlıkla güzellikle gelsin inşallahGittim keseyi gördük çok erken daha ama kese gözüktü dedi 4+5 dedi bebek 2 hafta sonra gözükür daha erken dedi kan istedi işte tekrar beta bakıcak bide progestan bakıcak ona göre bi serum varmış transfer günü de önermişlerdi bana ama ben yaptırmamıştım onu yapalım dedi kan sonucuna göre dedi vitamin gibi bişeymiş içinde ceviz zeytinyağı yumurta vb besinler var dedi başka bişey demedi şuan herşey yolunda dedi
Keşke yaptırsaydin çok faydalı. Ben 5 defa takıldım. Çocuğun beslenmesi için serumGittim keseyi gördük çok erken daha ama kese gözüktü dedi 4+5 dedi bebek 2 hafta sonra gözükür daha erken dedi kan istedi işte tekrar beta bakıcak bide progestan bakıcak ona göre bi serum varmış transfer günü de önermişlerdi bana ama ben yaptırmamıştım onu yapalım dedi kan sonucuna göre dedi vitamin gibi bişeymiş içinde ceviz zeytinyağı yumurta vb besinler var dedi başka bişey demedi şuan herşey yolunda dedi
İyi bari canım hadi gözün Aydın darısı kalp atışına olsun inşallahGittim keseyi gördük çok erken daha ama kese gözüktü dedi 4+5 dedi bebek 2 hafta sonra gözükür daha erken dedi kan istedi işte tekrar beta bakıcak bide progestan bakıcak ona göre bi serum varmış transfer günü de önermişlerdi bana ama ben yaptırmamıştım onu yapalım dedi kan sonucuna göre dedi vitamin gibi bişeymiş içinde ceviz zeytinyağı yumurta vb besinler var dedi başka bişey demedi şuan herşey yolunda dedi
Bnm hiç göğüs ağrım yoktu doluluk şişlik hiçbir şey yoktu ama birkaç gündür böyle hele sabah kalktığımda filan bir sızıyla kalkıyorumBenim de yaa yan yatsam olmuyor sırtüstü yatsam olmuyor hele yatıp yatıp ayağa kalkınca hiç olmuyor
5. Gün dondurulmuş embriyoKaçıncı gün embriyosu?
Pişman oldum ama iş işten geçti uzun sürcek sandım transfer geçe kalır diye acele ettimKeşke yaptırsaydin çok faydalı. Ben 5 defa takıldım. Çocuğun beslenmesi için serum
İnşallah hepimizinİyi bari canım hadi gözün Aydın darısı kalp atışına olsun inşallah
Amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinAyy hadi gözün aydın çok sevdindim devamida sağlıkla güzellikle gelsin inşallah
İnşallahBence artacak çünkü erken yaprirmissiniz
InsallahhhhhhİnşallahDualarınızı bekliyorum
İnşallah yenisi tutar inşallah. Ben korkudan test yaptirmadim daha negatif çıkacak diyeBenim kimyasal oldu canım degeri. 18 den 5.81 e düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?