Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Peki ofis histeroskopi mantığı nedir ? Ben de tüp bebek hastasıyım da benden HSG istendi. Acaba histeroskopi de yaptırıp Rahime çizik atılması mantıklı mı diye düşünüyorum yoksa rahimde bir sıkıntı yok

Kızlar transferin kaçını günü duş aldınız bana bişey demediler ama ben daha almadım

Ay kuzum benimde bir 3aa m var deneyip denememe konusunda çok kararsızım

Nasıl gidiyor kızlar
Ben bugün gidip yumurta catlatma iğnesi yaptırdım. Sizinde doktorunuz transferden sonra ovitrelle benzeri bir çatlatma iğnesi yaptırıyor mu?
Birde iğneden 4 saat sonrası sümüksü bir akıntı geldi, bunun iğneyle bir ilgisi olabilir mi?

Ofis histeroskopisi tanısal amaçlı, küçük polip varsa o alınıyor, şekil düzensizliği varsa o kesiliyor ve çizik atılıyor en fazla. Zaten tüp bebekten önce mutlaka istiyor doktorlar rahim içini görmek için HSG de gerek görülürse sizden de isterler.
Operasyonel de ameliyat gibi yapışıklık açma, şekil düzeltme gibi işlemler yapılıyor

Selam benimde bu ay tedavim başladı .yarın gonal f nin 6. Günü kontrele gidicem sabaha yumurta durumuna ve ilaç dozuna bakacak . Çok heyecanlıyım. İlk deneme olacak . Hepimiz için duaciyim
Hayırlı olsun ve umarım istediğiniz gibi minişlerle sonuçlanır Evet gonal f ile yumurta büyütüyorsunuz şu an ama yemenize içmenize vitaminlerinize çoook dikkat edin

Kızlar transferin kaçını günü duş aldınız bana bişey demediler ama ben daha almadım
Transfere gitmeden önce almıştım. Sonrasında hep evde yattım o yüzden girmedim de. Ama bugün aldım. Bugün 3. Gün.

Ay kuzum benimde bir 3aa m var deneyip denememe konusunda çok kararsızım
Hayırlı olsun 3aa larımız
Ben kararımı verdim, dün hastaneye de söyledim inş bir sonraki regl döneminde transfer olacağım. Bir tanıdığımız bana "olacağı varsa önünde hiçbir şey duramaz, olmayacaksa da hiçbir şey oldurmaz. İçinden geleni yap" dedi. Ben de transferi yaptırmaya karar verdim Bu arada doktorum da kesin olmaz demedi zaten.. Kalitesi sınırda, bazen yüksek kaliteler tutmuyor bu grup tutuyor ama riske atmayalım derseniz demişti..

Çok su içtiğimden mi yoksa belirti mi bilmiyorum ama 1 saatte 3 kere idrara çıktım . Dışarı cikmaya korktum tuvalete gitmem gerekirse diye. Gerçi zaten hava da sıcak. Bu sicak havalarda en güzeli bol cacık içmek gerçekten.

Adet olacak kısım gibi kasık ve bel ağrım var. Bacaklarıma vuruyor. Sen de durumlar nasıl?
Ovitrelleden olabılır bende dün vuruldum transfer öncesi hazırlıktı ama benımkı.
Şeffaf akıntı ve ağrı oldu dün.
Tabi sizin ağrı inşallah bebişten dolayıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…