Peki ofis histeroskopi mantığı nedir ? Ben de tüp bebek hastasıyım da benden HSG istendi. Acaba histeroskopi de yaptırıp Rahime çizik atılması mantıklı mı diye düşünüyorum yoksa rahimde bir sıkıntı yokMerhaba, ben histeroskopiyi amerikan hastanesinde oldum.
Ama acıbadem de yeniden yapmak istedikleri için bana dün fiyat verdiler onu paylaşabilirim
ofis histeroskopi 50bin operatif histeroskopi 75bin
Ama ben tüp bebek hastası olduğum için fiyat indirimli olabilir
İkinci günüydü dün oldu az bişey bugün yokTransferin kaçıncı günü? Yerleşme lekesi olabilir korkma lütfen.
Sendeki nasıl çok mu az mıBende de oldu bugün evet normaldir herhalde. Ama yerleşmeden kaynaklımı onu bilmiyorum ya
Ay kuzum benimde bir 3aa m var deneyip denememe konusunda çok kararsızımEvet bu bana da çok mantıklı geldi aslında.. Parası da dediğiniz gibi sadece OPU ücreti alınıyor bir de ilaçlara yeniden para ödüyorsunuz. Ama şu 3aa yı bi denemek istiyorumeğer olmazsa zaten baştan başlarız
İlk 3 gün yasak. Sonra ılık su ile alabilirsinKızlar transferin kaçını günü duş aldınız bana bişey demediler ama ben daha almadım
Çok az ya iki damla kadardıSendeki nasıl çok mu az mı
Dün transferim oldu,doktorum bugün duş alabilecegimi söylediKızlar transferin kaçını günü duş aldınız bana bişey demediler ama ben daha almadım
Ben bugün gidip yumurta catlatma iğnesi yaptırdım. Sizinde doktorunuz transferden sonra ovitrelle benzeri bir çatlatma iğnesi yaptırıyor mu?Nasıl gidiyor kızlar
Ofis histeroskopisi tanısal amaçlı, küçük polip varsa o alınıyor, şekil düzensizliği varsa o kesiliyor ve çizik atılıyor en fazla. Zaten tüp bebekten önce mutlaka istiyor doktorlar rahim içini görmek için HSG de gerek görülürse sizden de isterler.Peki ofis histeroskopi mantığı nedir ? Ben de tüp bebek hastasıyım da benden HSG istendi. Acaba histeroskopi de yaptırıp Rahime çizik atılması mantıklı mı diye düşünüyorum yoksa rahimde bir sıkıntı yok
Adet olacak kısım gibi kasık ve bel ağrım var. Bacaklarıma vuruyor. Sen de durumlar nasıl?Nasıl gidiyor kızlar
Hayırlı olsun, sıkıca tutunsun annesineDün transferim oldu,doktorum bugün duş alabilecegimi söyledi
Hayırlı olsun ve umarım istediğiniz gibi minişlerle sonuçlanırSelam benimde bu ay tedavim başladı .yarın gonal f nin 6. Günü kontrele gidicem sabaha yumurta durumuna ve ilaç dozuna bakacak . Çok heyecanlıyım. İlk deneme olacak . Hepimiz için duaciyim
Transfere gitmeden önce almıştım. Sonrasında hep evde yattım o yüzden girmedim de. Ama bugün aldım. Bugün 3. Gün.Kızlar transferin kaçını günü duş aldınız bana bişey demediler ama ben daha almadım
Hayırlı olsun 3aa larımızAy kuzum benimde bir 3aa m var deneyip denememe konusunda çok kararsızım
Ovitrelleden olabılır bende dün vuruldum transfer öncesi hazırlıktı ama benımkı.Adet olacak kısım gibi kasık ve bel ağrım var. Bacaklarıma vuruyor. Sen de durumlar nasıl?
Teşekkürler desteğiniz içinUmarım güzel haberlerinizi beraber alırız.. Bence siz şu an bu fikirden hızlıca uzaklaşın çünkü transfer olmuşsunuz.. Yani transfer aşamasına kadar gelmişsinizAyrıca anne olamayacağınızı kim söyledi? Doktorlar bile bu kadar kesin konuşmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?