Anladım üzgünüm. Birazda nasip. Ara vermek iyi gelecektir. Kaç yaşındasınız probleminiz neydi bu aradaNegatif sonuçtan sonra adet olunca tekrar doktor ile görüşmeye gittik. Doktor da bir sebep söyleyemiyor. Biz biraz ara vermeye karar verdik eşimle, geride embriyomuz da kalmadı. Tüm tedavi sürecine yeniden başlamamız gerekecek. Ama doktorumuz bir sonraki denemede yapacaklarımız yaptıklarımızın aynısı olacak dedi…
Evet, pozitif çıktı hiç belirti yoktuMerhaba pozitif misiniz acaba ? Belirti yok demişsiniz bende de yok belirti kasıklarda var ama o da ilaç etkisi.
Normalde olmam lazımdı 21-23 günde bir oluyorum 12 temmuzda olmuştum 3 gün gecikti gösteriyor uygulamaNormalde adetin ne zaman olacaktı geçti mi
Tutmuyorum fazla aslında bazen tutuyorum sertleşti çünkü tutarsam daha sert elime geliyorElinle göbeğini tutarak vuruyorsun değil mi iğneyi
Kendi muayenesi mi var İstanbulda mıTolga Atakul benim doktorum doktoru istediğin zaman arayıp yazabiliyorsun hemen cevap veriyor
Benim de öyle ama arttı gittikçe büyüdü ne yapıcam bilmiyorum mecbur iğneleri kullanmak zorundayım yarın sonuç alıcam inşProlutex kullanıyorum bende benim de kızarıklık oluyor ama bu kadar değil yatakta sağa sola dönerken bile acıyor kaşınıyor
Ben ilkte progestan fitil kullanıyordum o bende kaşıntı kızarıklık yaptı vajinamda sonra doktorum bu iğneye geçti 4+5 de gittim ilaçlara devam dedi ne zamana kadar devam edicem bilmiyorım artık göbeğim sertleşti iğne girmiyor bazen çok acıyorBenim de öyle ama arttı gittikçe büyüdü ne yapıcam bilmiyorum mecbur iğneleri kullanmak zorundayım yarın sonuç alıcam inş
Benim de öyle iğne girip çıkarken çok zorlanıyorum yer kalmadı artık mecbur sabredicez artıkBen ilkte progestan fitil kullanıyordum o bende kaşıntı kızarıklık yaptı vajinamda sonra doktorum bu iğneye geçti 4+5 de gittim ilaçlara devam dedi ne zamana kadar devam edicem bilmiyorım artık göbeğim sertleşti iğne girmiyor bazen çok acıyor
Aydında doktorum . İşlemleri İzmir’de yapıyorKendi muayenesi mi var İstanbulda mı
Oohhhh ne güzel maşallahhhh çok sevindim Allah emeklerinizin karşılığını vermiş sağlıkla ilerler inşallahEvet, pozitif çıktı hiç belirti yoktu
Bir elinde göbeğini katla diğer elinle veya eşin o şekilde yapsın iğneyi hissedilmiyor ve çok kolay giriyor iğne tavsiye ederimNormalde olmam lazımdı 21-23 günde bir oluyorum 12 temmuzda olmuştum 3 gün gecikti
Benim de öyle iğne girip çıkarken çok zorlanıyorum yer kalmadı artık mecbur sabredicez artık
Aynen öyle ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum amaBenim de öyle iğne girip çıkarken çok zorlanıyorum yer kalmadı artık mecbur sabredicez artık
Bende öyle yapıyorum ama yinede acıyor muhtemelen iğnenin içeriğiyle ilgili yakıyorBir elinde göbeğini katla diğer elinle veya eşin o şekilde yapsın iğneyi hissedilmiyor ve çok kolay giriyor iğne tavsiye ederim
Olanilir canım napalım bebeğin için katlanacaksın çekeceksin . Rabbim kolaylık versinBende öyle yapıyorum ama yinede acıyor muhtemelen iğnenin içeriğiyle ilgili yakıyor
Bir de öyle deneyim cnm su an kıpırdasam bile kaşıntıdan ölüyorym iğneler batıyo zatenBir elinde göbeğini katla diğer elinle veya eşin o şekilde yapsın iğneyi hissedilmiyor ve çok kolay giriyor iğne tavsiye ederim
Şifa olur inşallah işini görür rahatlarsınBir de öyle deneyim cnm su an kıpırdasam bile kaşıntıdan ölüyorym iğneler batıyo zaten
Aynen öyle Yapcak bişey yok rabbim hepimizin yardımcısı olsunOlanilir canım napalım bebeğin için katlanacaksın çekeceksin . Rabbim kolaylık versin
2. Regl sürenizde başlayacaklardır tedaviye o yüzden öyle demiş olabilirlerKızlar merhaba önce kolaylıklar diliyorum hepimize müjdeli haberler alacağımız bir ay olsun inşallahSize bir şey danışmak istiyorum Ben bugün opu oldum 1 adet Yumurtam kaliteli dendi. Çarşamba günü embriyo olup olmadığını öğreneceğim Embriyo olduktan sonra 2 ay donduracağız dediler bunu da ilk kez duydum Sizce bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?