- 18 Nisan 2025
- 96
- 55
- 3
- 31
Ben 10u yaparım o ayrı konuBnm de 12sinde
Yumuralarınız gelişmmesi gerekiyor transfer olabilmeniz için neden yumurta çatlatma yaptırdı ki siizninki doğal mı ilaçsız mıBen bugün gidip yumurta catlatma iğnesi yaptırdım. Sizinde doktorunuz transferden sonra ovitrelle benzeri bir çatlatma iğnesi yaptırıyor mu?
Birde iğneden 4 saat sonrası sümüksü bir akıntı geldi, bunun iğneyle bir ilgisi olabilir mi?
Adetin ikinci başlanılan estrofemin amcı hem rahim kalınlaşısın hemde yumurtlama olmaması içinYumuralarınız gelişmmesi gerekiyor transfer olabilmeniz için neden yumurta çatlatma yaptırdı ki siizninki doğal mı ilaçsız mı
Teşekkürler dikkat ediyorum 1.5 oldu 40 kilo verdim tüm değerlerin düzeldi poliskistik over hastasiydim normale döndü ama yaşım 39 . Ben gün bakıldı 4-5 yumurta var dedi az doye korkuyorum çok. Progrestan hormona baktı bilen var mı 0.30 çıktı normalmis sanırımHayırlı olsun ve umarım istediğiniz gibi minişlerle sonuçlanırEvet gonal f ile yumurta büyütüyorsunuz şu an ama yemenize içmenize vitaminlerinize çoook dikkat edin
Amin canım. Benim adet sancısı transferden önce başladı hala devam ediyor. İnşallah tutulmuştur bebişlerimOvitrelleden olabılır bende dün vuruldum transfer öncesi hazırlıktı ama benımkı.
Şeffaf akıntı ve ağrı oldu dün.
Tabi sizin ağrı inşallah bebişten dolayıdır
Test mi bakalım bn bekleyebilecek miyim kendimi kitaplarla filan oyalayım diyorum bakalımBen 10u yaparım o ayrı konu
İnşallah canım. Ağrı transferden önce başladı, ama bir uyku hali başladı bir de karnımın alti şişti.Ovitrelleden olabılır bende dün vuruldum transfer öncesi hazırlıktı ama benımkı.
Şeffaf akıntı ve ağrı oldu dün.
Tabi sizin ağrı inşallah bebişten dolayıdır
Doğal yöntemle yapıldı benim transferim. O yüzden çatlatma iğnesi yaptırıyor.Yumuralarınız gelişmmesi gerekiyor transfer olabilmeniz için neden yumurta çatlatma yaptırdı ki siizninki doğal mı ilaçsız mı
Benim durumumda seninle aynı. Ben de 2'sinde iki tane 6.gün embriyosu transfer edildi. Benimde bugün krem sarı arası jelimsi akıntı geldi. Benim iştahım çok yok ama uyku halim çok var.Bende 1 temmuzda 5.gün dondurulmuş transfer oldum. Hafif ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bacaklarıma doğru, yemekleri iştahla yiyorum :)) ilaçlardandır muhtemelen ama normalde progestan fitilden sonra beyaz akıntı olurdu afedersiniz ama bugün sarı geldi peçeteye. Olabilir değil mi enfeksiyon falan değildir inşallah
Canım merhaba normalde hep besıncı gun embrıyoları oluyor senın neden 6.gun embrıyosu merak ettımBen bir tane 5. Gün 3AB kalite emriyo transfer oldu doğurdum şuan 4.5 yaşında. 2023 de bir tane 5. Gün 3BB embriyosu transfer ettiler onun kalbi durdu.
Bugün saat 15.00 da 2 kane 6. Gün 3BB ve 3BC transfer edecekler. Tabi çözüldüğünde kalite değişe bıkıyor. Bak günü önemli değil embriyo hücre olayı önemli. Yani 6. Gün de iyi kalite olabilir.
Sonucu buradan paylaşacağım.
Merhaba kızlar aranızda 6.gün embriyosu transfer olan , hamile kalan var mı?
Kaliteli midir sizce ?c
Canım merhaba genelde besıncı gun oluyor senın neden altıncı gun merak ettımMerhaba kızlar aranızda 6.gün embriyosu transfer olan , hamile kalan var mı?
Kaliteli midir sizce ?
Merhaba benimde durumum aynı ama benim şu an önümüzdeki hafta yumurta toplanacak inşallah bu sefer sağlıkla tutunurSelamlar. 1 temmuzda taze embriyo transferi oldum. Bu 3. deneme heyecanla bekliyoruz. Ilkinde kimyasal gebelik olmuştu. Ikincisi sıfır... Düşüncelerim karmakarışık. Umutlanip sonunda yıkılmayı istemiyorum. Acaba anne olmama fikrini kabullensem mi...Denemeler başarısız çıkınca sanki hic olmayacakmış gibi geliyor.
Benden sadece HSG istediler canım , ben de histeroskopi de önerir misiniz çizik atmayı duyuyorum hep dedim. Eğer hsg’de sıkıntı görürsek isteriz ama çizik atma mevzusu rutin uyguladığımız bir şey değil, eğer isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Ama zaten HSG için 20 bin ödeyeceğim. Ekstra 50 bin de histeroskopiye vermekten vazgeçtim pahalı geldi. Çok önemli deselerdi mecbur yaptırırdımOfis histeroskopisi tanısal amaçlı, küçük polip varsa o alınıyor, şekil düzensizliği varsa o kesiliyor ve çizik atılıyor en fazla. Zaten tüp bebekten önce mutlaka istiyor doktorlar rahim içini görmek için HSG de gerek görülürse sizden de isterler.
Operasyonel de ameliyat gibi yapışıklık açma, şekil düzeltme gibi işlemler yapılıyor
İlaçlar iştah açıyor. Prograf kullanıyor musunuz? Özellikle prograf içtikten sonra yeme ihtiyaci geliyor. Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum fitil etkisidir.Bende 1 temmuzda 5.gün dondurulmuş transfer oldum. Hafif ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bacaklarıma doğru, yemekleri iştahla yiyorum :)) ilaçlardandır muhtemelen ama normalde progestan fitilden sonra beyaz akıntı olurdu afedersiniz ama bugün sarı geldi peçeteye. Olabilir değil mi enfeksiyon falan değildir inşallah
20 bin hsg için çok pahalı değil mi? Nerede çektiriyorsunuz?Benden sadece HSG istediler canım , ben de histeroskopi de önerir misiniz çizik atmayı duyuyorum hep dedim. Eğer hsg’de sıkıntı görürsek isteriz ama çizik atma mevzusu rutin uyguladığımız bir şey değil, eğer isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Ama zaten HSG için 20 bin ödeyeceğim. Ekstra 50 bin de histeroskopiye vermekten vazgeçtim pahalı geldi. Çok önemli deselerdi mecbur yaptırırdım
Ben önceki transferlerimde 6 gün ikinci çizgiyi görmüştüm bundada 6veya 7 gün yaparım varsa çıkıyor zatenBen 10u yaparım o ayrı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?