Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Yumuralarınız gelişmmesi gerekiyor transfer olabilmeniz için neden yumurta çatlatma yaptırdı ki siizninki doğal mı ilaçsız mı

Kizlar 4-5 yumurtam varmış bugün kontrole gittim gonalf in 6. Günü .doktor progrestan hormona baktı 0,30 çıktı normalmiş tedaviye devam dedi pazartesi tekrar kontrol.edecek yumurtaları. Çok korkuyorum yumurta sayısı çok mu az .

Hayırlı olsun ve umarım istediğiniz gibi minişlerle sonuçlanır Evet gonal f ile yumurta büyütüyorsunuz şu an ama yemenize içmenize vitaminlerinize çoook dikkat edin
Teşekkürler dikkat ediyorum 1.5 oldu 40 kilo verdim tüm değerlerin düzeldi poliskistik over hastasiydim normale döndü ama yaşım 39 . Ben gün bakıldı 4-5 yumurta var dedi az doye korkuyorum çok. Progrestan hormona baktı bilen var mı 0.30 çıktı normalmis sanırım

Ovitrelleden olabılır bende dün vuruldum transfer öncesi hazırlıktı ama benımkı.
Şeffaf akıntı ve ağrı oldu dün.
Tabi sizin ağrı inşallah bebişten dolayıdır
Amin canım. Benim adet sancısı transferden önce başladı hala devam ediyor. İnşallah tutulmuştur bebişlerim

Kızlar bende kontrole gittim bugün 5. Günümdü çok şükür her şey iyi gidiyo 7 folikülüm vardı hepsi gelişim göstermiş 11-12 mm olmuşlar östrojenim 243 olmuş rahim de 7 mm olmuş her şey güzel gidiyo yarından itibaren cetrotide kullanmaya başlıycam inş her şey güzel ilerlemeye devam eder

Bende 1 temmuzda 5.gün dondurulmuş transfer oldum. Hafif ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bacaklarıma doğru, yemekleri iştahla yiyorum :)) ilaçlardandır muhtemelen ama normalde progestan fitilden sonra beyaz akıntı olurdu afedersiniz ama bugün sarı geldi peçeteye. Olabilir değil mi enfeksiyon falan değildir inşallah

Ovitrelleden olabılır bende dün vuruldum transfer öncesi hazırlıktı ama benımkı.
Şeffaf akıntı ve ağrı oldu dün.
Tabi sizin ağrı inşallah bebişten dolayıdır
İnşallah canım. Ağrı transferden önce başladı, ama bir uyku hali başladı bir de karnımın alti şişti.

Yumuralarınız gelişmmesi gerekiyor transfer olabilmeniz için neden yumurta çatlatma yaptırdı ki siizninki doğal mı ilaçsız mı
Doğal yöntemle yapıldı benim transferim. O yüzden çatlatma iğnesi yaptırıyor.

Benim durumumda seninle aynı. Ben de 2'sinde iki tane 6.gün embriyosu transfer edildi. Benimde bugün krem sarı arası jelimsi akıntı geldi. Benim iştahım çok yok ama uyku halim çok var.

Canım merhaba normalde hep besıncı gun embrıyoları oluyor senın neden 6.gun embrıyosu merak ettım

Merhaba benimde durumum aynı ama benim şu an önümüzdeki hafta yumurta toplanacak inşallah bu sefer sağlıkla tutunur

Benden sadece HSG istediler canım , ben de histeroskopi de önerir misiniz çizik atmayı duyuyorum hep dedim. Eğer hsg’de sıkıntı görürsek isteriz ama çizik atma mevzusu rutin uyguladığımız bir şey değil, eğer isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Ama zaten HSG için 20 bin ödeyeceğim. Ekstra 50 bin de histeroskopiye vermekten vazgeçtim pahalı geldi. Çok önemli deselerdi mecbur yaptırırdım

İlaçlar iştah açıyor. Prograf kullanıyor musunuz? Özellikle prograf içtikten sonra yeme ihtiyaci geliyor. Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum fitil etkisidir.

20 bin hsg için çok pahalı değil mi? Nerede çektiriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…