Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Gerçekten şuan bu yazdıkların bana nasıl iyi geldi anlatamam sen beni ferahlattın RABBİM de sana inşirah ferahlığı versin inşallah

Allah razı olsunn,aminn,inan aksam dualarımı yaparken sana dua edeceğim,her kimsen ve neredeysen,bebeğin tutunmuş olsun insallah
Aminnn inşallah RABBİM seninde isteyen herkesin de benim de tez zamanda kolaylıkla kucaklarımızı doldursun ALLAH c.c şahit sende benim duamda olacaksın

benim cuma günü doktor randevum var 4+5 de ilk doktora gittiğim de kese var ama bebek yok daha demişti şuan 5+4 hastaneye gittiğimde 6+2 falan olucak önce kese görüp sonra mı bebek gözüküyor arkadaşıma Soruyorum doktor mesela ona 5 haftalıkken gittiğinde kese var 2 hafta sonra gelin kalp atışı için demiş hani bebek var veya sadece kese var dememiş bebek olmayınca boş gebelik mi oluyor yani

Eğer vajinal muayene yapılıyorsa görünüyor bebek ama karından normal ultrason yaptılarsa sadece kese görünür 5haftalıkken filan

Eğer vajinal muayene yapılıyorsa görünüyor bebek ama karından normal ultrason yaptılarsa sadece kese görünür 5haftalıkken filan
Benim vajinaldi ama görünmüyordu ondan biraz endişeliyim ama doktorum hiç olumsuz bişey de demedi her şey yolunda bugün için görmeyi istediğimiz gibi dedi o kadar

Benim vajinaldi ama görünmüyordu ondan biraz endişeliyim ama doktorum hiç olumsuz bişey de demedi her şey yolunda bugün için görmeyi istediğimiz gibi dedi o kadar
Bebek görünmüyor muydu belki de doktorun daha iyi bilir canım inşallah endişe etme o zaman

Bebek yoktu ya kese de 7 mm di çok korkuyorum düşününce ama takdir Allahın dilerim her şey yolunda gitsin
İnşallah canım gerçekten bekleyiş ister istemez hep stresli oluyor Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bebeğini görüp kalbini diğer gittiğinde duyarsın inşallah Rabbim kalbimize inşirah ferahlığı versin

Kizlar bende bugün transfer sonrası 25. Günüm ilk doktor randevuma gittim. 6+3 oluyorum sanırım kap atışı duyamadik haftaya duyarız şuan erken dedi. Kese gayet güzel eşi oluşmaya başlamış beslenme kesesi de görünüyor dedi. Kese boş değil dimi dedim hayır hayır değil her şey yolunda dedi. Kadından gorunmeyecegini söyledi bende vajinal ultrason oldum. RABBİM hepimize kalp atışlarını duymayida nasip etsin

Kızlar selam. Pozitif görenlere sormak istiyorum benim transfer sonrası 5.günümde göğüs ağrım başladı adet öncesi hep yaşadığım ağrı gibi çok moralim bozuldu tutmadı mı diye düşünmeden edemiyorum siz ne diyorsunuz

Benim transfer öncesinde de vardı sonra da oldu hep mesela bi kaç gündür yok ama o göğüs ağrısı bazılarında dolgunluk bile varmış ben bazen elimle göğsümü bastırırsam o zaman sızlarsa sızlıyordu 2 gündür oda yok şuan 5+6 dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…