İNŞALLAHHHH vardır kuruma çizgisi değildirSanki silik çizgi var gibi bende fark ettim:)
Gerçekten şuan bu yazdıkların bana nasıl iyi geldi anlatamam sen beni ferahlattın RABBİM de sana inşirah ferahlığı versin inşallahAllah in izniyle yarın pozitif yazacaksın insallah,neler okudum burada,idrarda negatif görüp kanda pozitif gören çok var.Zor biliyorum bekleyiş bende,hepimiz de bekliyoruz,bu süreçte hastalar farklı değerler farklı,pozitif beta sonrası yükselişler farklı,hersey gönlünce olsun emeklerimiz boşa çıkmasın insallah
Allah razı olsunn,aminn,inan aksam dualarımı yaparken sana dua edeceğim,her kimsen ve neredeysen,bebeğin tutunmuş olsun insallahGerçekten şuan bu yazdıkların bana nasıl iyi geldi anlatamam sen beni ferahlattın RABBİM de sana inşirah ferahlığı versin inşallah
Tabi yazarimm inşallahAmin canım dualarım seninle mutlaka yaz bişey kalmamış çok heyecanlı
Aminnn inşallah RABBİM seninde isteyen herkesin de benim de tez zamanda kolaylıkla kucaklarımızı doldursun ALLAH c.c şahit sende benim duamda olacaksınAllah razı olsunn,aminn,inan aksam dualarımı yaparken sana dua edeceğim,her kimsen ve neredeysen,bebeğin tutunmuş olsun insallah
Allah razı olsunnnAminnn inşallah RABBİM seninde isteyen herkesin de benim de tez zamanda kolaylıkla kucaklarımızı doldursun ALLAH c.c şahit sende benim duamda olacaksın
Eğer vajinal muayene yapılıyorsa görünüyor bebek ama karından normal ultrason yaptılarsa sadece kese görünür 5haftalıkken filanbenim cuma günü doktor randevum var 4+5 de ilk doktora gittiğim de kese var ama bebek yok daha demişti şuan 5+4 hastaneye gittiğimde 6+2 falan olucak önce kese görüp sonra mı bebek gözüküyor arkadaşıma Soruyorum doktor mesela ona 5 haftalıkken gittiğinde kese var 2 hafta sonra gelin kalp atışı için demiş hani bebek var veya sadece kese var dememiş bebek olmayınca boş gebelik mi oluyor yani
Benim vajinaldi ama görünmüyordu ondan biraz endişeliyim ama doktorum hiç olumsuz bişey de demedi her şey yolunda bugün için görmeyi istediğimiz gibi dedi o kadarEğer vajinal muayene yapılıyorsa görünüyor bebek ama karından normal ultrason yaptılarsa sadece kese görünür 5haftalıkken filan
Bebek görünmüyor muydu belki de doktorun daha iyi bilir canım inşallah endişe etme o zamanBenim vajinaldi ama görünmüyordu ondan biraz endişeliyim ama doktorum hiç olumsuz bişey de demedi her şey yolunda bugün için görmeyi istediğimiz gibi dedi o kadar
Bebek yoktu ya kese de 7 mm di çok korkuyorum düşününce ama takdir Allahın dilerim her şey yolunda gitsinBebek görünmüyor muydu belki de doktorun daha iyi bilir canım inşallah endişe etme o zaman
İnşallah canım gerçekten bekleyiş ister istemez hep stresli oluyor Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bebeğini görüp kalbini diğer gittiğinde duyarsın inşallahBebek yoktu ya kese de 7 mm di çok korkuyorum düşününce ama takdir Allahın dilerim her şey yolunda gitsin
Amin aminİnşallah canım gerçekten bekleyiş ister istemez hep stresli oluyor Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bebeğini görüp kalbini diğer gittiğinde duyarsın inşallahRabbim kalbimize inşirah ferahlığı versin
regl oldum bugun muayene oldum bu seferde estrofem baslamadılar tam bi 2 cm daha incelsin öyle dediler delireceğimOldunuz mu? Benimde çok düzenli gelirdi o yüzden diyorum hiç stres yapma geliyor. İlaçlar geciktiriyor
Benim normal karnımdan baktı tek kese var dedi 4+5 deEğer vajinal muayene yapılıyorsa görünüyor bebek ama karından normal ultrason yaptılarsa sadece kese görünür 5haftalıkken filan
Karnından baktıysa zaten hiç görünmez canım normal içini ferah tutBenim normal karnımdan baktı tek kese var dedi 4+5 de
İnşallah benim uyku hali ve kaşık batması dışında bi belirtim de yok sizin var mıKarnından baktıysa zaten hiç görünmez canım normal içini ferah tut
Benim transfer öncesinde de vardı sonra da oldu hep mesela bi kaç gündür yok ama o göğüs ağrısı bazılarında dolgunluk bile varmış ben bazen elimle göğsümü bastırırsam o zaman sızlarsa sızlıyordu 2 gündür oda yok şuan 5+6 dayımKızlar selam. Pozitif görenlere sormak istiyorum benim transfer sonrası 5.günümde göğüs ağrım başladı adet öncesi hep yaşadığım ağrı gibi çok moralim bozuldu tutmadı mı diye düşünmeden edemiyorum siz ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?