Ayy şimdi deprem oldu burda yani izmirde dışardayız RABBİM korusun beterinden kötü sallandıkKesin çıkar canım 8.gün lekelenme oldu ama ben korkmuştum doktor beta baktır dedi kanda da çıktı benim
Ayy öyle mi çok geçmiş olsun Rabbim korusun amcam da İzmir’de bi arayımAyy şimdi deprem oldu burda yani izmirde dışardayız RABBİM korusun beterinden kötü sallandık
Çok geçmiş olsun biz de İstanbul dan çok fazla hissettikAyy şimdi deprem oldu burda yani izmirde dışardayız RABBİM korusun beterinden kötü sallandık
Sizede geçmiş olsun epey sürdü korkuttu vallaha balıkesirmiş merkez üssü 6.2 şiddetinde olmuş RABBİM korusun hepimiziÇok geçmiş olsun biz de İstanbul dan çok fazla hissettik
Transfer öncesi transfer günü ve sonrasında da ananas yediniz miBen 2 transferimdede yedim.
Evet hamileyim, öncesinde yemedim, transferin ertesi günü yemeye başladım 1 ananası 1 haftada yedim, etkisi var mı bilemiyorum tabi.Transfer öncesi transfer günü ve sonrasında da ananas yediniz mi
Siz hamileydiniz değil mi yanlış hatırlamıyorum
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahEvet hamileyim, öncesinde yemedim, transferin ertesi günü yemeye başladım 1 ananası 1 haftada yedim, etkisi var mı bilemiyorum tabi.
oldum canım :)Oldunuz mu? Benimde çok düzenli gelirdi o yüzden diyorum hiç stres yapma geliyor. İlaçlar geciktiriyor
Kızlaaaar bugün 5.gün embriyosu transferin 9.günüm beta 61 çıktı hamileyim galiba
Benimde çarşamba test günü 12.gün,Rabbim cümlemize o pozitif haberini aldırsın inşallahAaaa çok sevindimm maşallahçarşamba mı tekrar test vereceksin canım çok sevindim ben de bugün test verdim 2. Kez sonuç bekliyorum
Allah herseye gücü yetendir de,ben neler okudum burada ,10.günü sabahı idrarda göremeyip,11.gunde pozitif çıkan ve bebeğinin cinsiyetini bile öğrenmiş birini okumuştum,dilerim güzel haberler tez seni bulsunBu sabah idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı bu sefer de tutmadıyarın kan testi vericem ama zerre umudum yok doktorum ilaçlarımı kestirmedi ama ben keseyim diyorum kan vermek çok anlamsız geliyor
Aminnn inşallah ALLAH c.c razı olsun güzel dileklerin içinAllah herseye gücü yetendir de,ben neler okudum burada ,10.günü sabahı idrarda göremeyip,11.gunde pozitif çıkan ve bebeğinin cinsiyetini bile öğrenmiş birini okumuştum,dilerim güzel haberler tez seni bulsun
Allah herseye gücü yetendir de,ben neler okudum burada ,10.günü sabahı idrarda göremeyip,11.gunde pozitif çıkan ve bebeğinin cinsiyetini bile öğrenmiş birini okumuştum,dilerim güzel haberler tez seni bulsun
Aminnn inşallah ALLAH c.c razı olsun güzel dileklerin içinTestimi çöpe atıcaktım bi daha bakayım dedim sanki silik çizgi var ama nasıl resim ekliycem bilemiyorum
Benimde çarşamba test günü 12.gün,Rabbim cümlemize o pozitif haberini aldırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?