Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bu sabah idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı bu sefer de tutmadı yarın kan testi vericem ama zerre umudum yok doktorum ilaçlarımı kestirmedi ama ben keseyim diyorum kan vermek çok anlamsız geliyor

Bu sabah idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı bu sefer de tutmadı yarın kan testi vericem ama zerre umudum yok doktorum ilaçlarımı kestirmedi ama ben keseyim diyorum kan vermek çok anlamsız geliyor
Allah herseye gücü yetendir de,ben neler okudum burada ,10.günü sabahı idrarda göremeyip,11.gunde pozitif çıkan ve bebeğinin cinsiyetini bile öğrenmiş birini okumuştum,dilerim güzel haberler tez seni bulsun

Allah herseye gücü yetendir de,ben neler okudum burada ,10.günü sabahı idrarda göremeyip,11.gunde pozitif çıkan ve bebeğinin cinsiyetini bile öğrenmiş birini okumuştum,dilerim güzel haberler tez seni bulsun
Aminnn inşallah ALLAH c.c razı olsun güzel dileklerin için Testimi çöpe atıcaktım bi daha bakayım dedim sanki silik çizgi var ama nasıl resim ekliycem bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar, dondurulmuş embriyo transferinin negatif olmasından sonra ki ikinci regl vaktinde mi oluyor yoksa gecikiyor mu? Bilen var mı acaba ben ilk reglimi ilaçları bıraktıktan dört gün sonra oldum ama ikinci reglimi bekleyeceğim gecikir mi sizce?

Eklentiler

• Screenshot_20250811_165122_com.huawei.himovie.overseas.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 31
Allah in izniyle yarın pozitif yazacaksın insallah,neler okudum burada,idrarda negatif görüp kanda pozitif gören çok var.Zor biliyorum bekleyiş bende,hepimiz de bekliyoruz,bu süreçte hastalar farklı değerler farklı,pozitif beta sonrası yükselişler farklı,hersey gönlünce olsun emeklerimiz boşa çıkmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…