Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Canım ben oldum polip var diye ama işlem esnasında polip olmadığı fakat enfeksiyon olduğu görüldü bu yüzden antibiyotik vermişti. Ama benim de hiç ağrım vs olmamıştı.
Canim benim çok teşekkür ederimiyi bari sevindim dedim niye böyle oldu acaba normalmiş demek..hay Allah neyse enfeksiyon da önemli önlemi alınması iyi olmuş geçmiş olsun hayrını görelim insAllah

Amin canım sağolasın. Ben şimdilik pek hayrını göremedim tabi transferim negatif sonuçlandı bakalım İnşallah hayırlara vesile olsun

kızlar ben bugün bebeğimi gördüm kalp atışını duydum darısı bekleyenlere inşallah son adet tarihine göre 6+2Ydi ama ultrason da 6+4 gözüktü kalp atışı da duyuldu çok şükür
Hayırlı olsun canım çok sevindim Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah

Benim oğlumun doğumunu yapan Dr. Var, ama fiyatlar uçmuş 80 bin dr istiyor 23 bin hastaneye 12.500 anestezi eğer sezaryen olursa,
Ben artık şimdiden doğumu düşünmüyorum da doktor bari bulayım giderim aylık kontrol için aklıma bi şey takılırsa mesaj atar sorarım başlık açtım Kayseri’de özel doktor ama kimse cevap yazmadı doktor takviminden araştırdım öyle gidcm bnm doğumumu yaptıran doktor da Acıbadem’de orası da malum gereksiz pahalı

kızlar ben bugün bebeğimi gördüm kalp atışını duydum darısı bekleyenlere inşallah son adet tarihine göre 6+2Ydi ama ultrason da 6+4 gözüktü kalp atışı da duyuldu çok şükür
Maşallah 3. Etabıda geçtiniz, darısı bize Benimde hesabıma göre 6+2 de çağırdılar. Çok erken duyulmaz diye düşünmüştüm. İnşallah benimkide güçlüdür duyarız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…