- 3 Aralık 2024
- 480
- 446
- 18
- 42
Canim benim çok teşekkür ederimCanım ben oldum polip var diye ama işlem esnasında polip olmadığı fakat enfeksiyon olduğu görüldü bu yüzden antibiyotik vermişti. Ama benim de hiç ağrım vs olmamıştı.
Hadi hayırlı olsun tek miymiş ikiz demiştik
tekmişHadi hayırlı olsun tek miymiş ikiz demiştik
İyi hadi gözün Aydıntekmiş
İdrar testi yaptınız mıKızlar selam. Pozitif görenlere sormak istiyorum benim transfer sonrası 5.günümde göğüs ağrım başladı adet öncesi hep yaşadığım ağrı gibi çok moralim bozuldu tutmadı mı diye düşünmeden edemiyorum siz ne diyorsunuz
yok çağırmadı bundan sonra artık 8. Ya da 9. Haftada yaşadığım şehirdeki bi doktora gidicemİyi hadi gözün Aydınbir daha çağırdı mı seni ?
Aynen öyle diyor genelde hadi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahyok çağırmadı bundan sonra artık 8. Ya da 9. Haftada yaşadığım şehirdeki bi doktora gidicem
Gözün aydın maşallah13ünde kontrole gittim 6+2ydik kalp atışını hafiften duyduk :)
Kalp atışını bir duyim da bakarız
Hayırlı olsun canım çok sevindimkızlar ben bugün bebeğimi gördüm kalp atışını duydum darısı bekleyenlere inşallah son adet tarihine göre 6+2Ydi ama ultrason da 6+4 gözüktü kalp atışı da duyuldu çok şükür
Bir doktor bulalım kız önceduyarsın canım inşallah. Bende salı günü duydum. Araştırmaya başladım bakalım
İnşallah canım hepimiz için hayırlısıHayırlı olsun canım çok sevindimSağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Benim oğlumun doğumunu yapan Dr. Var, ama fiyatlar uçmuş 80 bin dr istiyor 23 bin hastaneye 12.500 anestezi eğer sezaryen olursa,Bir doktor bulalım kız öncekendime doktor bile bulmadım
Ben artık şimdiden doğumu düşünmüyorum da doktor bari bulayım giderim aylık kontrol için aklıma bi şey takılırsa mesaj atar sorarımBenim oğlumun doğumunu yapan Dr. Var, ama fiyatlar uçmuş 80 bin dr istiyor 23 bin hastaneye 12.500 anestezi eğer sezaryen olursa,
Maşallahkızlar ben bugün bebeğimi gördüm kalp atışını duydum darısı bekleyenlere inşallah son adet tarihine göre 6+2Ydi ama ultrason da 6+4 gözüktü kalp atışı da duyuldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?