- 16 Ekim 2024
- 1.460
- 1.013
- 48
- 35
Benim de çoğu zaman yok bazen ayakta kalınca belim ağrıyor bi bitmeyen lekem var işte o da olmasa daha rahat olurdum hep tedirgin ediyor beniİnşallah benim uyku hali ve kaşık batması dışında bi belirtim de yok sizin var mı
Çok şükür bende leke olmadı hiç yerleşme kanamasıda olmadıBenim de çoğu zaman yok bazen ayakta kalınca belim ağrıyor bi bitmeyen lekem var işte o da olmasa daha rahat olurdum hep tedirgin ediyor beni
Aman çok şükür olmasın o olunca doktor kan sulandırıcı iğneni yapma diyor corasprin kullanma diyor o da tedirgin ediyor çünkü estrofem kullanıyorum pıhtılaşmayı artırıyormuşÇok şükür bende leke olmadı hiç yerleşme kanamasıda olmadı
Ben sadece corasprin folic asit bide Prolutex iğne kullanıyorumAman çok şükür olmasın o olunca doktor kan sulandırıcı iğneni yapma diyor corasprin kullanma diyor o da tedirgin ediyor çünkü estrofem kullanıyorum pıhtılaşmayı artırıyormuş
İnşallah tutunduğu içindir canım ya bilmiyorum ki. İlaç etkisi diyorlar ama sadece progestan fitil kullanıyorum ben 1 hafta oldu onuda başlayalı yani şimdi olması ondan gibi gelmiyor. Korkuyorum adet olucam diye hep böyle olur onun öncesindeBenim transfer öncesinde de vardı sonra da oldu hep mesela bi kaç gündür yok ama o göğüs ağrısı bazılarında dolgunluk bile varmış ben bazen elimle göğsümü bastırırsam o zaman sızlarsa sızlıyordu 2 gündür oda yok şuan 5+6 dayım
Bnm ilacım çokBen sadece corasprin folic asit bide Prolutex iğne kullanıyorum
Ben ertesi gün tekrar erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı artık silik değil endişenden bugün 10. Gün kan verdim bakalım ne olacakBu sabah regli ağrısı oldu gögüslerimde de hafif ağrı başladı RABBİM hayırlı eylesin inşallah pozitif olur benim de sonucum sizler gibibebeğin hayırlı olsun inşallah
Ben transfer öncesi değil de hazırlık aşamasında kullanıyorum. Hiç yan etki yapmadı ben de.ya kızlar transfer öncesi cyclo progynova kullanan oldu mu? benim saçlarımı döktü saçımın 3te 1i döküldü resmen çok psikolojimi bozdu
avuç avuç saçla çıkıyorum duştan
Ben ertesi gün tekrar erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı artık silik değil endişenden bugün 10. Gün kan verdim bakalım ne olacak
Ben kan verdim sonucum 23 çıktı düşük bir değer dedi doktorum hemen hastaneye yolladı intralipid serum yaptılar bide neupogen diye bir iğne yaptılar bakalım hayırlısı olsun yarın gene kan vericem inşallah yükselir ve bebeğim benimledirBen ertesi gün tekrar erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı artık silik değil endişenden bugün 10. Gün kan verdim bakalım ne olacak
Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba?Ben bir tane 5. Gün 3AB kalite emriyo transfer oldu doğurdum şuan 4.5 yaşında. 2023 de bir tane 5. Gün 3BB embriyosu transfer ettiler onun kalbi durdu.
Bugün saat 15.00 da 2 kane 6. Gün 3BB ve 3BC transfer edecekler. Tabi çözüldüğünde kalite değişe bıkıyor. Bak günü önemli değil embriyo hücre olayı önemli. Yani 6. Gün de iyi kalite olabilir.
Sonucu buradan paylaşacağım.
Promesteri tecrübeliler vurursa hiç sıkıntı yok ama tecrübesiz düzgün yapamayan olursa üç gün ağrısı oluyor siz mutlaka tecrübelileri isteyin geçen gün alalım dedi adam ben hayır istemiyorum bana başka biri yapsın dedim neden bayan mı istiyorsunuz dedi hayır sizin yapmanızı istemiyorum üç gün sancısı oluyor dedimKızlar ilkte progestan fitil kullanıyordum vajina ağzında kaşıntı yaptı diye doktorum Prolutex iğne vermişti oda alerji yaptı bende şimdi bide. Promester iğne verdi günde 1 defa kalçadan dedi onu kullanan var mı onda da bu gibi yan etki gören oldu mu bide ona acıtıyor diyorlar öyle mi
Bugün ilk kez yaptırdım acilde çok şükür bi sıkıntı yaşamadım her gün aynı yerden yaptırma dedi hemşire sertlik olmasın dediPromesteri tecrübeliler vurursa hiç sıkıntı yok ama tecrübesiz düzgün yapamayan olursa üç gün ağrısı oluyor siz mutlaka tecrübelileri isteyin geçen gün alalım dedi adam ben hayır istemiyorum bana başka biri yapsın dedim neden bayan mı istiyorsunuz dedi hayır sizin yapmanızı istemiyorum üç gün sancısı oluyor dedimsonra ben çekiyorım dedim diğeri çok düzgün yaptı kalçanın yanından yapıldığında ağrı olmuyor mesela
Güncelliyorum eve gelene kadar bişey yoktu şuan sağdan sola dönerken bile acıyo ve sertlik olmuş şişmişBugün ilk kez yaptırdım acilde çok şükür bi sıkıntı yaşamadım her gün aynı yerden yaptırma dedi hemşire sertlik olmasın dedi
İşte çok tecrübeli olanlarda hiç o dediklerin olmuyor ona denk gelmeye bak bn burda tanıyorum artıkGüncelliyorum eve gelene kadar bişey yoktu şuan sağdan sola dönerken bile acıyo ve sertlik olmuş şişmiş
Canım ben oldum polip var diye ama işlem esnasında polip olmadığı fakat enfeksiyon olduğu görüldü bu yüzden antibiyotik vermişti. Ama benim de hiç ağrım vs olmamıştı.Merhaba kızlar histereskopi olanınız var mı ben bugün oldum ağrı falan yok şaşırdım polipler vardı biri de büyüktü nasıl ağrı olmadı anlamadım birde antibiyotik vermedi doktor ona da ayrı şaşırdım olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?