Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bende 30 yaşındayım Nevşehirdeyim. Bizdede aynı eşimdede bendede sorun yok her şey yapıldı, benimde sadece pcosum var ama oda şiddetli değil sizinki gibi bence, hiç hamile kalamadım çatlatma iğnesi ile denedik en başta olmayınca zaman kaybetmeyelim diye tüp bebeğe geçtik. Bu transferimde çift son embriyolarım yapıldı. Çok yıpratıcı çok zor bir süreç inşallah bu kez pozitif olurama çok umutlanmıyorum içimde çok korku var

İlaçlar iştah açıyor. Prograf kullanıyor musunuz? Özellikle prograf içtikten sonra yeme ihtiyaci geliyor. Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum fitil etkisidir.
Evet kullanıyorum günde 1 kez. Sarı akıntıdan sonraki gün akşamı yani pazar günü ve dün hafif lekelenmelerim oldu peçeteye gelen. Devam etmedi bir daha. Dr danıştım devam etmediği için ilaçlara devam dedi. Hali hazırda 2*2 fitil 2*1 de göbekten iğne yaptığım için ama kan sulandırıcıyı kesmedi. Devam ederse keser herhalde

Kan sulandırıcıyı kanama olunca kesiyorlar. Tüm hastalara veriliyor nedense.

Ay test verdiniz mi? Bende yarın sabah yaparım idrar testini daha net olur diye. Ama sizi görünce bi yapasım geldiii :) benimde 1 temmuz transfer günüm
Benim sizden 1 gün sonra. Erken test böyle gösteriyor ama kasette cikmiyor cildircam

Eklentiler

• 76c6e48e-40a5-4f79-bddb-bc4e4cfce39b.webp
    8 KB · Görüntüleme: 56
Benim sizden 1 gün sonra. Erken test böyle gösteriyor ama kasette cikmiyor cildircam
Bugün sizin daha yeni yeni kana karışıyordur. Erken gebelik daha düşük değerleri algıladığı için öyledir. Sabah idrarlarınızla tekrarlarsınız. Ama var gibi duruyor inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsınız Allah bu yolda emek veren herkesin kucağını en sağlıklı şekilde doldursun inşallah birbirimize dua edelim. Kimin duası kabul olur bilinmez

Fiyat ne kadar

Ben üniversite hastanesinde 1500 gibi bi rakama çektirmiştim gayette netti görüntü

Ben üniversite hastanesinde 1500 gibi bi rakama çektirmiştim gayette netti görüntü
Ben Fulya açık emara çektirdim 2 defa tüplerde tıkanıklık varsa oradaki Hakkı hoca çok tecrübeli o açıyor tüpleri belki piyasaya göre pahalıdır bilmiyorum ben 2. Defa Haziran ayı başında çektirdim 7500 ödedim

Üzülmeyin benimde geçen ay transfer günümde iptal oldu rahmim inceldiği için bu ay transfer olabildim, inşallah sonraki ay güzel ilerler her şey hayırlısıyla transferiniz olur

Üzülmeyin benimde geçen ay transfer günümde iptal oldu rahmim inceldiği için bu ay transfer olabildim, inşallah sonraki ay güzel ilerler her şey hayırlısıyla transferiniz olur
Rahim sonradan neden incelir bilen var mı benim de ağustos gibi transferim olacak adetten 10 gün önce 7.5 mm idi doktor ince dedi

Amin inşallah yani çok üzüldüm kendimi çok hazırlamıştım. Çok zorlu zamanlardan geçiyorum ailevi hastalıllar fln. Güzel habere çok ihtiyacım vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…