Bende 30 yaşındayım Nevşehirdeyim. Bizdede aynı eşimdede bendede sorun yok her şey yapıldı, benimde sadece pcosum var ama oda şiddetli değil sizinki gibi bence, hiç hamile kalamadım çatlatma iğnesi ile denedik en başta olmayınca zaman kaybetmeyelim diye tüp bebeğe geçtik. Bu transferimde çift son embriyolarım yapıldı. Çok yıpratıcı çok zor bir süreç inşallah bu kez pozitif olurEvet ben dekaç yaşındasınız hangi ilde yaşıyorsunuz. Ben izmir’deyim 30 yaşındayım. Şu ana kadar bilinen bir biyolojik sorun çıkmadı ikimizde de . pcos var ama gebeliğe engel düzeyde değil dedi doktorlar. Yine de gebelik elde edemedik. İnşallah bu kez
Ayy bilmiyorumki 6.günde çok erken sanki yaÇOK AZ KALDI ,HEYCAN ARTIYOR BUGÜN GÜN EVDE TEST YAPSAM ÇIKAR MI ACABA,GEÇEN İKİSİNDE 6.GÜN ÇIKMIŞTI
Evet kullanıyorum günde 1 kez. Sarı akıntıdan sonraki gün akşamı yani pazar günü ve dün hafif lekelenmelerim oldu peçeteye gelen. Devam etmedi bir daha. Dr danıştım devam etmediği için ilaçlara devam dedi. Hali hazırda 2*2 fitil 2*1 de göbekten iğne yaptığım içinİlaçlar iştah açıyor. Prograf kullanıyor musunuz? Özellikle prograf içtikten sonra yeme ihtiyaci geliyor. Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum fitil etkisidir.
Kan sulandırıcıyı kanama olunca kesiyorlar. Tüm hastalara veriliyor nedense.Evet kullanıyorum günde 1 kez. Sarı akıntıdan sonraki gün akşamı yani pazar günü ve dün hafif lekelenmelerim oldu peçeteye gelen. Devam etmedi bir daha. Dr danıştım devam etmediği için ilaçlara devam dedi. Hali hazırda 2*2 fitil 2*1 de göbekten iğne yaptığım içinama kan sulandırıcıyı kesmedi. Devam ederse keser herhalde
Bu kullandığımız ilaçlar pıhtı atma riski yapıyormuş. Ve rahimin kanlanmasını arttırdığı için süreci pozitif yönde etkiliyormuş kan sulandırıcıKan sulandırıcıyı kanama olunca kesiyorlar. Tüm hastalara veriliyor nedense.
Ay test verdiniz mi? Bende yarın sabah yaparım idrar testini daha net olur diye. Ama sizi görünce bi yapasım geldiii :) benimde 1 temmuz transfer günümEvet 1 temmuzdu
Benim 2 temmuz testim böyle cikti bugun sabah . ama kaset teste bisey cikmadi. Sadece erken testte cikiyorEvet 1 temmuzdu
ben işteyim eve dönerken test alasım var :)Ayy bilmiyorumki 6.günde çok erken sanki yaevde test olsa bende yapardı
Benim sizden 1 gün sonra. Erken test böyle gösteriyor ama kasette cikmiyor cildircamAy test verdiniz mi? Bende yarın sabah yaparım idrar testini daha net olur diye. Ama sizi görünce bi yapasım geldiii :) benimde 1 temmuz transfer günüm
Bugün sizin daha yeni yeni kana karışıyordur. Erken gebelik daha düşük değerleri algıladığı için öyledir. Sabah idrarlarınızla tekrarlarsınız. Ama var gibi duruyor inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsınızBenim sizden 1 gün sonra. Erken test böyle gösteriyor ama kasette cikmiyor cildircam
Fiyat ne kadarMerhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
Ben üniversite hastanesinde 1500 gibi bi rakama çektirmiştim gayette netti görüntüEvet pahalı aslında daha uygun fiyatlar da aldım ama yok iyi çekememişler yok bulanık görüntü var işte yok tekrar çektirin vs diye beni yormasınlar diye Acıbadem’de çektireceğim. Maslakta tedavi görüyorum ama HSG için oraya gidemicem, en azından yine Acıbadem’in farklı bir şubesinde çektireyim de bahane bulmasınlar istedim. İstanbul’da yaşamıyorum. Yoksa Maslak , Fulya açık mr’ı öneriyor 7500’e çekiyorlarmış
Ben Fulya açık emara çektirdim 2 defa tüplerde tıkanıklık varsa oradaki Hakkı hoca çok tecrübeli o açıyor tüpleri belki piyasaya göre pahalıdır bilmiyorum ben 2. Defa Haziran ayı başında çektirdim 7500 ödedimBen üniversite hastanesinde 1500 gibi bi rakama çektirmiştim gayette netti görüntü
Üzülmeyin benimde geçen ay transfer günümde iptal oldu rahmim inceldiği için bu ay transfer olabildim, inşallah sonraki ay güzel ilerler her şey hayırlısıyla transferiniz olurBenim transferim ertelendi kızlar. 6.5 mm den 6 ya düşmüş rahim kalınlığı. Birdahaki ay doğal siklusu bakacak doktor. Çok üzgünüm.
Umarım bu ay transferi olan arkadaşlarımın hepinizin bebişleri sağlıkla tutunur.
Rahim sonradan neden incelir bilen var mı benim de ağustos gibi transferim olacak adetten 10 gün önce 7.5 mm idi doktor ince dediÜzülmeyin benimde geçen ay transfer günümde iptal oldu rahmim inceldiği için bu ay transfer olabildim, inşallah sonraki ay güzel ilerler her şey hayırlısıyla transferiniz olur
Kaset testte henüz çıkmaması normalBenim sizden 1 gün sonra. Erken test böyle gösteriyor ama kasette cikmiyor cildircam
Kaçıncı gün embriyosuydu. Kaset testi şu an algılamıyor olabilirBenim 2 temmuz testim böyle cikti bugun sabah . ama kaset teste bisey cikmadi. Sadece erken testte cikiyor
Yarın kan vereceğimAy test verdiniz mi? Bende yarın sabah yaparım idrar testini daha net olur diye. Ama sizi görünce bi yapasım geldiii :) benimde 1 temmuz transfer günüm
Üzülmeyin benimde geçen ay transfer günümde iptal oldu rahmim inceldiği için bu ay transfer olabildim, inşallah sonraki ay güzel ilerler her şey hayırlısıyla transferiniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?