Hiç bilmiyorum bazen rahim tepki gösteriyormuş, bi sonraki ay doktorum ilaç dozunu arttırdı sonrada iyi kalınlaşma oldu şükürRahim sonradan neden incelir bilen var mı benim de ağustos gibi transferim olacak adetten 10 gün önce 7.5 mm idi doktor ince dedi
5 canimKaçıncı gün embriyosuydu. Kaset testi şu an algılamıyor olabilir
Icimi rahatlattin allah razi olsunKaset testte henüz çıkmaması normal
Bende sizin gibi başta üzüldüm ama sonra dedim iyiki yapılmadı bakıldı rahmime çünkü doktorum yapsaydım tutmazdı daha çok üzülürdün demişti, her şeyin zamanı var üzmeyin kendinizi stres yapmayın bi sonraki aya inşallah daha güzel rahminiz hazır olurAmin inşallah yani çok üzüldüm kendimi çok hazırlamıştım. Çok zorlu zamanlardan geçiyorum ailevi hastalıllar fln. Güzel habere çok ihtiyacım vardı.
Bende sizin gibi başta üzüldüm ama sonra dedim iyiki yapılmadı bakıldı rahmime çünkü doktorum yapsaydım tutmazdı daha çok üzülürdün demişti, her şeyin zamanı var üzmeyin kendinizi stres yapmayın bi sonraki aya inşallah daha güzel rahminiz hazır olur
Çok zor yıpratıcı süreç çok iyi anlıyorum seni ama sabret inşallah sonrası güzel olur benim 2.transferim inanki artık gücüm kalmadı içimde sadece korku varAmin inşallah canım benim çok sağol
Çok zor yıpratıcı süreç çok iyi anlıyorum seni ama sabret inşallah sonrası güzel olur benim 2.transferim inanki artık gücüm kalmadı içimde sadece korku var
Güzel sonuçlarınızı bekliyoruzYarın kan vereceğim
Evet canım sinir stres rahim kasılmalarına sebep olurmuş o yüzdende inceliyor doğruHerşey çok zor gerçekten hayat tek yerden de sınamıyor. Bugün araştırdım stresten de olmuyormuş rahim kalınlaşması. Kısır döngü içindeyizz
Aa gerçekten mi strese girmemek de mümkün mü yaaEvet canım sinir stres rahim kasılmalarına sebep olurmuş o yüzdende inceliyor doğru
Ayyy cook net cikmiss hayirli olsunKızlar transferin 7. Günü bugün. Test yaptım evde dayanamayıp. Güvenemiyorumda kan testi vermek için erken mi sizce
Ayy benimde cuma test gunum 5.BA 2 temmuzda mi transfer oldunuz5. Gün AA cuma aslında test günüm
Aaa bence de var ya hayırlı olsun kanda da güzel yükselir inşallahKızlar transferin 7. Günü bugün. Test yaptım evde dayanamayıp. Güvenemiyorumda kan testi vermek için erken mi sizce
Çok zor evet ama o da etkiliyormuşAa gerçekten mi strese girmemek de mümkün mü yaa
Üzülme kuzum vardır bunda da bir hayır. Benim de ilk transferim önce pandemi yüzünden iptal olsun, sonra ki planda yumurtlamişsin denilip iptal edildi. Sonrasında oldu çok şükür. Senin de olacak Allah'ın izniyleBenim transferim ertelendi kızlar. 6.5 mm den 6 ya düşmüş rahim kalınlığı. Birdahaki ay doğal siklusu bakacak doktor. Çok üzgünüm.
Umarım bu ay transferi olan arkadaşlarımın hepinizin bebişleri sağlıkla tutunur.
Aldınız mı testben işteyim eve dönerken test alasım var :)
Ya durun niye şimdi negatif sonuç almış gibi o kısma odaklandınız ki15 temmuz kan testi randevusu. Transferi 1 temmuzda oldum 5 günlük embriyo ile. Sanirim 15ine kadar bekleyemiycem. Haftasonundan önce bir test yaptirsam en azından haftasonu stresle beklemektense kendimi toparlamaya enerjimi harcarım.
Siz negatif sonuç sonrasi kafanızı dağıtmak icin neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?