Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Amin inşallah yani çok üzüldüm kendimi çok hazırlamıştım. Çok zorlu zamanlardan geçiyorum ailevi hastalıllar fln. Güzel habere çok ihtiyacım vardı.
Bende sizin gibi başta üzüldüm ama sonra dedim iyiki yapılmadı bakıldı rahmime çünkü doktorum yapsaydım tutmazdı daha çok üzülürdün demişti, her şeyin zamanı var üzmeyin kendinizi stres yapmayın bi sonraki aya inşallah daha güzel rahminiz hazır olur

Amin inşallah canım benim çok sağol

Çok zor yıpratıcı süreç çok iyi anlıyorum seni ama sabret inşallah sonrası güzel olur benim 2.transferim inanki artık gücüm kalmadı içimde sadece korku var

Herşey çok zor gerçekten hayat tek yerden de sınamıyor. Bugün araştırdım stresten de olmuyormuş rahim kalınlaşması. Kısır döngü içindeyizz

Ayy benimde test gunum 11 i kizlar valla catlicam

Üzülme kuzum vardır bunda da bir hayır. Benim de ilk transferim önce pandemi yüzünden iptal olsun, sonra ki planda yumurtlamişsin denilip iptal edildi. Sonrasında oldu çok şükür. Senin de olacak Allah'ın izniyle

15 temmuz kan testi randevusu. Transferi 1 temmuzda oldum 5 günlük embriyo ile. Sanirim 15ine kadar bekleyemiycem. Haftasonundan önce bir test yaptirsam en azından haftasonu stresle beklemektense kendimi toparlamaya enerjimi harcarım.
Siz negatif sonuç sonrasi kafanızı dağıtmak icin neler yaptınız?

Ya durun niye şimdi negatif sonuç almış gibi o kısma odaklandınız ki Negatif alırsanız orayı ayrı düşünürsünüz ama bu şu anda düşünülmemeli, birden fazla denemesi olanlar var ben dahil, yine de iyimser olmaya çalışıyoruz hepimiz şu anda yapabileceğimiz en iyi şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…