Vardır bir hayır, önemli olan güzel sonuca ulaşmamız sıkmayın canınızı ne zorluklardan geçiliyor bu süreçte zaten en zor yerleri geçmişsiniz transfer de doğru zamanda olur sonucu da dilediğiniz gibi olur inşallahBenim transferim ertelendi kızlar. 6.5 mm den 6 ya düşmüş rahim kalınlığı. Birdahaki ay doğal siklusu bakacak doktor. Çok üzgünüm.
Umarım bu ay transferi olan arkadaşlarımın hepinizin bebişleri sağlıkla tutunur.
Ya ben de böyle düşünüyorum, benim bugün 5. günüm zor tutuyorum kendimi yarın ve ya perşembe günü test yapmak istiyorum. Olumsuzu şu an hiç düşünmek istemiyor insan ama en azından testte çıkmazsa gardımı yükseltirim diyorum15 temmuz kan testi randevusu. Transferi 1 temmuzda oldum 5 günlük embriyo ile. Sanirim 15ine kadar bekleyemiycem. Haftasonundan önce bir test yaptirsam en azından haftasonu stresle beklemektense kendimi toparlamaya enerjimi harcarım.
Siz negatif sonuç sonrasi kafanızı dağıtmak icin neler yaptınız?
Ben de test yapmıştım mutsuz olmuştum gardım da yükselmedi mesela, kanda negatif görünceye kadar saçma bir üzüntü umut karışımı bir duyguyla geçti günlerim sonra da hayal kırıklığına dönüştü, gerek var mıydı bunu yaşamama bir dahakine erken yapmam mesela ben testYa ben de böyle düşünüyorum, benim bugün 5. günüm zor tutuyorum kendimi yarın ve ya perşembe günü test yapmak istiyorum. Olumsuzu şu an hiç düşünmek istemiyor insan ama en azından testte çıkmazsa gardımı yükseltirim diyorum
Vardır bir hayır, önemli olan güzel sonuca ulaşmamız sıkmayın canınızı ne zorluklardan geçiliyor bu süreçte zaten en zor yerleri geçmişsiniz transfer de doğru zamanda olur sonucu da dilediğiniz gibi olur inşallah
Aa öyle mi dikkate alacağım çünkü ben evde test yapmadım geçen sefer . Kanda negatif görünce yıkılmıştım. Tecrübeniz önemli demek böyle hissettiriyorBen de test yapmıştım mutsuz olmuştum gardım da yükselmedi mesela, kanda negatif görünceye kadar saçma bir üzüntü umut karışımı bir duyguyla geçti günlerim sonra da hayal kırıklığına dönüştü, gerek var mıydı bunu yaşamama bir dahakine erken yapmam mesela ben test
İnanın hepimiz mutlu olalım istiyorum moralimiz bozulmasın emeğimiz vaktimiz paramız boşa gitmesin istiyorum. Mesela ben transferden sonra hiçbir şey hissetmiyorum diye dedim ki kendi kendime, bence yok olmadı. Bu şekilde test yaptım ve tek çizgi çıktı, günüme de baya vardı, ama ne hissettiklerim ne de test o umudu yok etmedi bu sefer karmaşık bir duygu ile beklemek zorunda kaldım bir kere üzüleceğime kaç gün hem üzüldüm hem kendime moral vermeye çalıştım. En azından testi bekleyip üzüleceksem de sevineceksem de o gün yaşarım bu sefer dedim o yüzden deAa öyle mi dikkate alacağım çünkü ben evde test yapmadım geçen sefer . Kanda negatif görünce yıkılmıştım. Tecrübeniz önemli demek böyle hissettiriyor
Bazı şeyleri kendilerine gidip yaptıralım diye bahane ediyorlar. Devlette çektirmeyi düşünmüyorum zaten ama özelleri de kolay kolay beğenmiyorlar. O yüzden kendilerinin hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum süreci uzatmak istemiyorumBen üniversite hastanesinde 1500 gibi bi rakama çektirmiştim gayette netti görüntü
Çizgi görünüyor benceKizlarrrr dayanamadim erken gebelik testi yaptim ciplak gozle daha net gorunuyor6. Gunumdu bugun aksam uzeri idrarimla yaptim
Canim cok tesekkur ederim Insallah oyledir goz yanilmasi mi diye yarim saattir inceliyoruzÇizgi görünüyor bence
Ben çok tek çizgi gördüm bembeyaz ondan hemen görürümCanim cok tesekkur ederim Insallah oyledir goz yanilmasi mi diye yarim saattir inceliyoruz
Rabbim tez zamanda pozitif haberini nasip etsin canim sen ne asamadasin ?Ben çok tek çizgi gördüm bembeyaz ondan hemen görürüm
Daha erken olsada bencede görünüyorCanim cok tesekkur ederim Insallah oyledir goz yanilmasi mi diye yarim saattir inceliyoruz
Transfere hazırlanıyorum işte altı gün oldu ilaçlara başlayalı bakalım ne zaman transfer olacak daha belli değilRabbim tez zamanda pozitif haberini nasip etsin canim sen ne asamadasin ?
Var. Hadi hayırlı olsunKizlarrrr dayanamadim erken gebelik testi yaptim ciplak gozle daha net gorunuyor6. Gunumdu bugun aksam uzeri idrarimla yaptim
Bende sizle aynı durumdayımTransfere hazırlanıyorum işte altı gün oldu ilaçlara başlayalı bakalım ne zaman transfer olacak daha belli değil
Şimdi transfer olanları okuyup heyecan yapıyor musunuz siz de yaBende sizle aynı durumdayım
İnsan başkalarının transferi çift çizgileri görünce umut oluyor bendede olur diyeŞimdi transfer olanları okuyup heyecan yapıyor musunuz siz de ya
Evetİnsan başkalarının transferi çift çizgileri görünce umut oluyor bendede olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?