Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Vardır bir hayır, önemli olan güzel sonuca ulaşmamız sıkmayın canınızı ne zorluklardan geçiliyor bu süreçte zaten en zor yerleri geçmişsiniz transfer de doğru zamanda olur sonucu da dilediğiniz gibi olur inşallah

Ya ben de böyle düşünüyorum, benim bugün 5. günüm zor tutuyorum kendimi yarın ve ya perşembe günü test yapmak istiyorum. Olumsuzu şu an hiç düşünmek istemiyor insan ama en azından testte çıkmazsa gardımı yükseltirim diyorum

Ben de test yapmıştım mutsuz olmuştum gardım da yükselmedi mesela, kanda negatif görünceye kadar saçma bir üzüntü umut karışımı bir duyguyla geçti günlerim sonra da hayal kırıklığına dönüştü, gerek var mıydı bunu yaşamama bir dahakine erken yapmam mesela ben test

Aa öyle mi dikkate alacağım çünkü ben evde test yapmadım geçen sefer . Kanda negatif görünce yıkılmıştım. Tecrübeniz önemli demek böyle hissettiriyor

Aa öyle mi dikkate alacağım çünkü ben evde test yapmadım geçen sefer . Kanda negatif görünce yıkılmıştım. Tecrübeniz önemli demek böyle hissettiriyor
İnanın hepimiz mutlu olalım istiyorum moralimiz bozulmasın emeğimiz vaktimiz paramız boşa gitmesin istiyorum. Mesela ben transferden sonra hiçbir şey hissetmiyorum diye dedim ki kendi kendime, bence yok olmadı. Bu şekilde test yaptım ve tek çizgi çıktı, günüme de baya vardı, ama ne hissettiklerim ne de test o umudu yok etmedi bu sefer karmaşık bir duygu ile beklemek zorunda kaldım bir kere üzüleceğime kaç gün hem üzüldüm hem kendime moral vermeye çalıştım. En azından testi bekleyip üzüleceksem de sevineceksem de o gün yaşarım bu sefer dedim o yüzden de

Ben üniversite hastanesinde 1500 gibi bi rakama çektirmiştim gayette netti görüntü
Bazı şeyleri kendilerine gidip yaptıralım diye bahane ediyorlar. Devlette çektirmeyi düşünmüyorum zaten ama özelleri de kolay kolay beğenmiyorlar. O yüzden kendilerinin hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum süreci uzatmak istemiyorum

Kizlarrrr dayanamadim erken gebelik testi yaptim ciplak gozle daha net gorunuyor 6. Gunumdu bugun aksam uzeri idrarimla yaptim

Eklentiler

• IMG_51CBCD77-89EC-4395-B4FF-5A87B2D6A620.webp
    169,5 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_3935.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_3937.webp
    204 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_3944.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 67
Benimde ilaçlara başlayalı 5 gün oldu. Cumartesi yumurta toplama sonrasında inşallah transfere doğruu, buraya çift çizgileri görmek için ara ara bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…