Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kızlar, hepinize uzun ömürlü sağlıklı bebisler diliyorum.

Uzun uzun yazmıştım ama daha kısa yazmaya karar verdim. 2bb iki tane embriyom var. Temmuz ayında transfer olsam mi olmasam mi çok kararsızım... Sizce kaliteleri transfere değer mi?

Son düzenleme:
Var. Hadi hayırlı olsunbelirti var mı ?
Ya sadece dün sol tarafimda kasik ve rahim kisminda

Var. Hadi hayırlı olsunbelirti var mı ?

Ya sadece dün sol tarafımda kasik ve rahim kisminda boyle batma gibi hisler oldu gecti ama ara ara bi kac defa daha oldu , chat gpd ye sorunca yerlesmeden sonra tek tarafli boyle hisler belirti olma olasiligi yuksek bugunden sonra kana ve ardindan idrara karisir diyordu zaten bugunde onun gaziyla yaptim yarin sabah ilk idrarla yine yapicam bunu aksam 5 te yapmistim insallah daha koyulasir

Ay çok sevindim aynı gün olmamıza konusa konusa test gününü getiririzhayırlısıyla inşallah kaç yaşındasın ilk denemen mi canım ?
Sağ ol canım hayırlısıyla inşallah maalesef ilki 9.haftada kalbi durdu 35yaşındayım ikinci olacak sen peki ?

Uzun uzun yazmıştım ama daha kısa yazmaya karar verdim. 2bb iki tane embriyom var. Temmuz ayında transfer olsam mi olmasam mi çok kararsızım... Sizce kaliteleri transfere değer mi?
Canım benim de 3aa ve 2bb iki embriyom var. Doktorum tekrar OPU yapmayı önerdi ama ben transfer olmak istedim. Şu an rahim dinlendirmedeyim. Ama şansları çok yüksek değil... Senin de benzer durumun. Hangi karara kendini daha yakın hissediyorsun?

Benim 5aa iken bos gebelikle sonuçlanıp düştü bence her şey sizin nasibinize baglı kalbinizden ne geçiyorsa onu yapın

Başınız sağ olsun... benim de 9 haftalıkken kalbi durmuştu...
Transfer mi olmuştunuz yoksa kendiniz mi hamile kalmıştınız? Genetiğe giden bir embriyo muydu yani onu merak ettim
Sizin de başınız sağ olsun teşekkürler ilk transferimdi ve genetiksizdi maalesef tek embriyom kalmıştı dondurulmuş genetiğe gönderdik çözdürüp biyopsi alındı tekrar donduruldu

Ben bundan 2 ay önce 7 aylık gebeligimi travmatik şekilde kaybettim canım kızlar... Geriye bana iki adet 2bb embriyom kaldı ama bu hamilelik ve doğum sürecinde ne yazık ki yumurtalık rezervlerim daha da düşmüş. Ben ilerde ne olacağını artık kestiremedigim için tekrar opu olmayı düşünüyorum. Doktor bana bu sefer bu iki embriyo kadar bile çıkmayabilir dedi...

İnsan bilse transfer iyi olacak bilemiyor işte imtihan da bu.. ne yapacağını bilemiyorsun.... Doktor en son hadi transfer ol bu ay dedi, sulu ultrason yaptı, tamam dedim ama adetin ikinci günü kararimi değiştirip her an opu seçeneğini secebilirim... Siz olsanız ne yapardınız?
Adetime 5 gün kaldı bı karar vermem lazım...

Transfer hariç 6.günüm bügün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıumudum gücüm her şeyim bitti artık, sanırım anne olamayacam ben

Kizlarrrr dayanamadim erken gebelik testi yaptim ciplak gozle daha net gorunuyor 6. Gunumdu bugun aksam uzeri idrarimla yaptim
Sabah ilk idrar tekrar yaptim clearblue nun dijital olani bu seferde Pregnant yaziyor ekranda Allahim saglikla devam etmesini nasip etsin hepimizin pozitif olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…