- 17 Kasım 2023
- 573
- 794
- 23
- 36
Var. Hadi hayırlı olsunbelirti var mı ?
Ya sadece dün sol tarafimda kasik ve rahim kisminda
Var. Hadi hayırlı olsunbelirti var mı ?
EvetŞimdi transfer olanları okuyup heyecan yapıyor musunuz siz de ya
Ben 3ünde başladım estrofem vs, 10unda kontrol var, ilkinde hazırlanırken doktor yüzü göremedik şimdi haftalık görücez herhaldeEvetbenim 7. Günüm 14 gün ilaç kullanıp muayeneye gideceğim
Bence de var gibiiiKizlarrrr dayanamadim erken gebelik testi yaptim ciplak gozle daha net gorunuyor6. Gunumdu bugun aksam uzeri idrarimla yaptim
Ay çok sevindim aynı gün olmamıza konusa konusa test gününü getiririzMerhaba benim de transfer günüm 12sihayırla sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Sağ ol canım hayırlısıyla inşallah maalesef ilki 9.haftada kalbi durduAy çok sevindim aynı gün olmamıza konusa konusa test gününü getiririzhayırlısıyla inşallah kaç yaşındasın ilk denemen mi canım ?
Canım benim de 3aa ve 2bb iki embriyom var. Doktorum tekrar OPU yapmayı önerdi ama ben transfer olmak istedim. Şu an rahim dinlendirmedeyim. Ama şansları çok yüksek değil... Senin de benzer durumun. Hangi karara kendini daha yakın hissediyorsun?Uzun uzun yazmıştım ama daha kısa yazmaya karar verdim. 2bb iki tane embriyom var. Temmuz ayında transfer olsam mi olmasam mi çok kararsızım... Sizce kaliteleri transfere değer mi?
Evett çizgi görünüyorKizlarrrr dayanamadim erken gebelik testi yaptim ciplak gozle daha net gorunuyor6. Gunumdu bugun aksam uzeri idrarimla yaptim
Başınız sağ olsun... benim de 9 haftalıkken kalbi durmuştu...Sağ ol canım hayırlısıyla inşallah maalesef ilki 9.haftada kalbi durdu35yaşındayım ikinci olacak sen peki ?
Bende 28 yaşındayım 2 kimyasal 1 dış gebeliğim var tek tüpüm alındı benim ilk denemem olacak inşallahSağ ol canım hayırlısıyla inşallah maalesef ilki 9.haftada kalbi durdu35yaşındayım ikinci olacak sen peki ?
Amin inşallahEvetAllah yüzümüzü güldürsün
Galiba her şeyimiz aynı bizim
Ayy inşallah ilk denemende sağlıklıca tutunur canımm Allah kolaylıkla nasip etsin inşallahBende 28 yaşındayım 2 kimyasal 1 dış gebeliğim var tek tüpüm alındı benim ilk denemem olacak inşallah
Benim 5aa iken bos gebelikle sonuçlanıp düştü bence her şey sizin nasibinize baglı kalbinizden ne geçiyorsa onu yapınCanım benim de 3aa ve 2bb iki embriyom var. Doktorum tekrar OPU yapmayı önerdi ama ben transfer olmak istedim. Şu an rahim dinlendirmedeyim. Ama şansları çok yüksek değil... Senin de benzer durumun. Hangi karara kendini daha yakın hissediyorsun?
Sizin de başınız sağ olsun teşekkürlerBaşınız sağ olsun... benim de 9 haftalıkken kalbi durmuştu...
Transfer mi olmuştunuz yoksa kendiniz mi hamile kalmıştınız? Genetiğe giden bir embriyo muydu yani onu merak ettim
Amin inşallah ikimizedeAyy inşallah ilk denemende sağlıklıca tutunur canımm Allah kolaylıkla nasip etsin inşallah
Ben bundan 2 ay önce 7 aylık gebeligimi travmatik şekilde kaybettim canım kızlar... Geriye bana iki adet 2bb embriyom kaldı ama bu hamilelik ve doğum sürecinde ne yazık ki yumurtalık rezervlerim daha da düşmüş. Ben ilerde ne olacağını artık kestiremedigim için tekrar opu olmayı düşünüyorum. Doktor bana bu sefer bu iki embriyo kadar bile çıkmayabilir dedi...Canım benim de 3aa ve 2bb iki embriyom var. Doktorum tekrar OPU yapmayı önerdi ama ben transfer olmak istedim. Şu an rahim dinlendirmedeyim. Ama şansları çok yüksek değil... Senin de benzer durumun. Hangi karara kendini daha yakın hissediyorsun?
Sabah ilk idrar tekrar yaptim clearblue nun dijital olani bu seferde Pregnant yaziyor ekrandaKizlarrrr dayanamadim erken gebelik testi yaptim ciplak gozle daha net gorunuyor6. Gunumdu bugun aksam uzeri idrarimla yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?