- 3 Mayıs 2024
- 137
- 33
- 18
- 31
aldım belli belirsiz bişey çıktı gibi ama var gibyidi sanki :)Aldınız mı test
Başınız sağolsun çok üzüldümBen bundan 2 ay önce 7 aylık gebeligimi travmatik şekilde kaybettim canım kızlar... Geriye bana iki adet 2bb embriyom kaldı ama bu hamilelik ve doğum sürecinde ne yazık ki yumurtalık rezervlerim daha da düşmüş. Ben ilerde ne olacağını artık kestiremedigim için tekrar opu olmayı düşünüyorum. Doktor bana bu sefer bu iki embriyo kadar bile çıkmayabilir dedi...
İnsan bilse transfer iyi olacak bilemiyor işte imtihan da bu.. ne yapacağını bilemiyorsun.... Doktor en son hadi transfer ol bu ay dedi, sulu ultrason yaptı, tamam dedim ama adetin ikinci günü kararimi değiştirip her an opu seçeneğini secebilirim... Siz olsanız ne yapardınız?
Adetime 5 gün kaldı bı karar vermem lazım...
Sabah ilk idrar tekrar yaptim clearblue nun dijital olani bu seferde Pregnant yaziyor ekrandaAllahim saglikla devam etmesini nasip etsin hepimizin pozitif olsun insallah
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun çok üzüldümBence opu yaptırın belki sayıca şans elde edersiniz ertelenince şans düşüyor maalesef zaten her şey şans işine dönüyor bir yerden sonra, sonra da hangisi ise seçilen transfer edilir sağlıkla dünyaya gelir inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu erken yapmışsınızdır belki hemen üzmeseydiniz keşke kendinizi yapmayalım diyorum işte o yüzden evde testTransfer hariç 6.günüm bügün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıumudum gücüm her şeyim bitti artık, sanırım anne olamayacam ben
Üzülmeyin ya evdeki testlere güvenmeyin daha erken hem. Olsada çıkmaz. İlk transferimde bende erken gebelik testi yapmıştım hemde 3 gün arka arkaya koyulaşmıştı çizgiler,kan verdim negatif çıkmıştı evde yaptıgımız testler güvenilir degil. Moralinizi bozmayınTransfer hariç 6.günüm bügün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıumudum gücüm her şeyim bitti artık, sanırım anne olamayacam ben
İnşallah bu sefer güzel sonuçlar elde ederizSizin de başınız sağ olsun teşekkürlerilk transferimdi ve genetiksizdi maalesef tek embriyom kalmıştı dondurulmuş genetiğe gönderdik çözdürüp biyopsi alındı tekrar donduruldu
Çok sevindim bu habereSabah ilk idrar tekrar yaptim clearblue nun dijital olani bu seferde Pregnant yaziyor ekrandaAllahim saglikla devam etmesini nasip etsin hepimizin pozitif olsun insallah
Başınız sağ olsun... Çok üzüldüm gerçekten, çok zor zamanlar geçirmişsiniz.Ben bundan 2 ay önce 7 aylık gebeligimi travmatik şekilde kaybettim canım kızlar... Geriye bana iki adet 2bb embriyom kaldı ama bu hamilelik ve doğum sürecinde ne yazık ki yumurtalık rezervlerim daha da düşmüş. Ben ilerde ne olacağını artık kestiremedigim için tekrar opu olmayı düşünüyorum. Doktor bana bu sefer bu iki embriyo kadar bile çıkmayabilir dedi...
İnsan bilse transfer iyi olacak bilemiyor işte imtihan da bu.. ne yapacağını bilemiyorsun.... Doktor en son hadi transfer ol bu ay dedi, sulu ultrason yaptı, tamam dedim ama adetin ikinci günü kararimi değiştirip her an opu seçeneğini secebilirim... Siz olsanız ne yapardınız?
Adetime 5 gün kaldı bı karar vermem lazım...
Amin inşallah darısı bizlere olsunİnşallah bu sefer güzel sonuçlar elde ederizGüzel haberler gelmeye başladı ilk transferlerden
Hangi test markasıydı yaptığınız. Yok artık ne diye satıyorlarsa nasıl üzülmüşsünüzdürÜzülmeyin ya evdeki testlere güvenmeyin daha erken hem. Olsada çıkmaz. İlk transferimde bende erken gebelik testi yapmıştım hemde 3 gün arka arkaya koyulaşmıştı çizgiler,kan verdim negatif çıkmıştı evde yaptıgımız testler güvenilir degil. Moralinizi bozmayın
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinSabah ilk idrar tekrar yaptim clearblue nun dijital olani bu seferde Pregnant yaziyor ekrandaAllahim saglikla devam etmesini nasip etsin hepimizin pozitif olsun insallah
Evet ya gerçekten insan daha çok üzülür öyleHangi test markasıydı yaptığınız. Yok artık ne diye satıyorlarsa nasıl üzülmüşsünüzdür
Buldugum bütün test markalarını denemiştim.erken gebelik testleri predictor markaydıHangi test markasıydı yaptığınız. Yok artık ne diye satıyorlarsa nasıl üzülmüşsünüzdür
Birde en iyi marka diyorlar ilk defa duydum onun yanılttığını. En güvenilir kan testi onuda 9.günden önce yapmamak gerek değer biraz kayda değer yüksek çıkması için sanırımBuldugum bütün test markalarını denemiştim.erken gebelik testleri predictor markaydı
Opu olmak mantıklı geliyor ama kaybettiğimi yerine bir an önce de koymak gibi ruhumun bir ihtiyacı da var, opu süreci uzatacak ama embriyolar tuttmazsa o da süreci uzatacak, iyisi ne ise olsunBaşınız sağ olsun... Çok üzüldüm gerçekten, çok zor zamanlar geçirmişsiniz.
OPU olmanız çok mantıklı geliyor. Belki psikolojik olarak da riskleri minimuma indirmeniz daha iyi olacaktır.
İçinizden ne geliyor hangisine kendinizi daha yakın hissediyorsunuz?
Ya ne güzel yazmışsınız çok duygulandımAdanada en iyisini bulmuşsunuz zaten
Kimse HSG yi görmeden tahmin yürütemez... transfer öncesi HSG de tüplere bakacaklar.. Diyelim ki çok küçük polip vs varsa zaten histeroskopi yapıyorlar. Ve bunların hiçbiri "kusur" değil
Aynı bizim bir eve taşınmadan önce baktığımız gibi bakacaklar... Orası da yavrunuzun ilk evi.
Bende çok güvenilir diye duydugum için özellikle o markadan almıştım. 3 tane yaptım hemde ama yok yani artık evde test yapmıyorum günümü bekliyorumBirde en iyi marka diyorlar ilk defa duydum onun yanılttığını. En güvenilir kan testi onuda 9.günden önce yapmamak gerek değer biraz kayda değer yüksek çıkması için sanırım
Benimde var çikolata kisti ama hiç iğne vermemişlerdiKızlar selam kısmetse ay sonu max ağustosun ilk haftası transferim olacak.bugün lucrin iğne oldum doktorum brüksel cem çelik.ekstra bir şey istemediler çikolata kisti için verdiler iğneyi de kontrolde umarım bir şey olmaz bir an önce sonucu belli olur gerçekten çok yıpratıcı bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?