Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Başınız sağolsun çok üzüldüm Bence opu yaptırın belki sayıca şans elde edersiniz ertelenince şans düşüyor maalesef zaten her şey şans işine dönüyor bir yerden sonra, sonra da hangisi ise seçilen transfer edilir sağlıkla dünyaya gelir inşallah

Teşekkür ederim her iki seçenek için de (opu mu transfer mi?) fikirlere ihtiyacım var kizlar, düşüncelerinizi yazabilir misiniz?

Transfer hariç 6.günüm bügün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıumudum gücüm her şeyim bitti artık, sanırım anne olamayacam ben
Kaçıncı gün embriyosuydu erken yapmışsınızdır belki hemen üzmeseydiniz keşke kendinizi yapmayalım diyorum işte o yüzden evde test

Kızlar selam kısmetse ay sonu max ağustosun ilk haftası transferim olacak.bugün lucrin iğne oldum doktorum brüksel cem çelik.ekstra bir şey istemediler çikolata kisti için verdiler iğneyi de kontrolde umarım bir şey olmaz bir an önce sonucu belli olur gerçekten çok yıpratıcı bir süreç

Transfer hariç 6.günüm bügün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıumudum gücüm her şeyim bitti artık, sanırım anne olamayacam ben
Üzülmeyin ya evdeki testlere güvenmeyin daha erken hem. Olsada çıkmaz. İlk transferimde bende erken gebelik testi yapmıştım hemde 3 gün arka arkaya koyulaşmıştı çizgiler,kan verdim negatif çıkmıştı evde yaptıgımız testler güvenilir degil. Moralinizi bozmayın

Başınız sağ olsun... Çok üzüldüm gerçekten, çok zor zamanlar geçirmişsiniz.
OPU olmanız çok mantıklı geliyor. Belki psikolojik olarak da riskleri minimuma indirmeniz daha iyi olacaktır.
İçinizden ne geliyor hangisine kendinizi daha yakın hissediyorsunuz?

Hangi test markasıydı yaptığınız. Yok artık ne diye satıyorlarsa nasıl üzülmüşsünüzdür

Buldugum bütün test markalarını denemiştim.erken gebelik testleri predictor markaydı
Birde en iyi marka diyorlar ilk defa duydum onun yanılttığını. En güvenilir kan testi onuda 9.günden önce yapmamak gerek değer biraz kayda değer yüksek çıkması için sanırım

Opu olmak mantıklı geliyor ama kaybettiğimi yerine bir an önce de koymak gibi ruhumun bir ihtiyacı da var, opu süreci uzatacak ama embriyolar tuttmazsa o da süreci uzatacak, iyisi ne ise olsun

2bb embriyo ile sağlıklı bebeği olanlar var mıdır acaba?

Ya ne güzel yazmışsınız çok duygulandım umarım bu yolda hiçbirimizin emeği boşa çıkmaz yarın Acıbademse HSG çekilcem ancak nakit mi istiyorlar kartla da ödeme yapabiliyor muyum sormak aklıma gelmedi. Sizin bilginiz var mı bu konuda acaba

Birde en iyi marka diyorlar ilk defa duydum onun yanılttığını. En güvenilir kan testi onuda 9.günden önce yapmamak gerek değer biraz kayda değer yüksek çıkması için sanırım
Bende çok güvenilir diye duydugum için özellikle o markadan almıştım. 3 tane yaptım hemde ama yok yani artık evde test yapmıyorum günümü bekliyorum

Benimde var çikolata kisti ama hiç iğne vermemişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…