Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

OPU şu an yerine koymak için en doğru adıma benziyor. Diğeri yine kaybetme riski taşıyor belki iyi gelmeyebilir size.
Evet var ben daha dün okudum sitede 2bb ile hamile kalan. Arkadaşım transfer oldu 5aa ile onun olmadı ama aynı anda transfer olan başka hastanın 2ba embriyosu tuttu. Bizler elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan...

İnşallahhh
IBAN a gönderebilirsiniz kartla ödeyebilirsiniz ve pazarlık yapmayı unutmayın

Haklısın herşey nasiple olur. Opu bana da yakın geliyor ihtimal olarak ama şuan sol tüpümde bir ağrı hissediyorum. 14 mm folikul kistim varmış opudan önce ki çatlatma iğnesi bu kistleri yok ediyor mu acaba doktora sormak aklıma gelmedi..

Kızlar merhaba bende Haziran ayında tedaviye başladım eşim azosperm bu arada opu da 11 yumurta toplandı 9 u olgundu ve dollendi.9 tanesi 3.gune gitti 4 tanesi 5.gune gitti.Donduruldu dün regl oldum diğer regl da transfer yapacağız ins.Adetim düzensiz ve yaz tatiline denk gelsin diye doğum kontrol hapı kullanayım diyorum.Doktoruma söyledim çok takmadı da bir çok kişinin doktoru vermiş.Siz ne diyorsunuz fikrinizi öğrenmek istiyorum.

Transfer beklerken her günün üç gün kadar uzun sürmesini kınıyorum Bir de herşey o on, on iki güne bağlı ya, olmazsa ne olur falan diye düşünmeye zaman kalıyor bu şekilde, iyi gelmiyor

Merhaba 2 temmuzda adet oldum 4 temmuzda kontrole gittim 5 gün kullanmak icin letu isimli bir ilac verdiler bugun 2. Kontrolume gittim endometrium kalinlasmaya baslamis olgun yumurtam da 13mm civarinda ilac destekli doğal siklus sürecindeyim cuma 3. Kontrolum var nasipse 20 temmuz civari dondurulmus embriyo transferi olacagim cok heyecanliyim ilk transferim olacak

Aldınız mı test

merhabalar ,neler yapıyorsunuz aynı gün yaptırdık transferi,belirti sorsam mı bilemedim çünkü yaşayan var hiç yaşamayan var nasıl gidiyor az kaldı test günümüze :) bende hiç belirti yok şimdilik

Merhabalar,benimde hiç belirtim yok dün çok kasık agrım vardı ama bugün hiçbişey yok ignelerden olabilir herhalde. Evet test günü yarın büyük gün

Merhabalar,benimde hiç belirtim yok dün çok kasık agrım vardı ama bugün hiçbişey yok ignelerden olabilir herhalde. Evet test günü yarın büyük gün
bende yarın kan vermeyi planlıyorum normalde test günüm 14 temmuz ama en azından artışı görürüz,cuma ve pazartesi vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…