OPU şu an yerine koymak için en doğru adıma benziyor. Diğeri yine kaybetme riski taşıyor belki iyi gelmeyebilir size.Opu olmak mantıklı geliyor ama kaybettiğimi yerine bir an önce de koymak gibi ruhumun bir ihtiyacı da var, opu süreci uzatacak ama embriyolar tuttmazsa o da süreci uzatacak, iyisi ne ise olsun
2bb embriyo ile sağlıklı bebeği olanlar var mıdır acaba?
İnşallahhhYa ne güzel yazmışsınız çok duygulandımumarım bu yolda hiçbirimizin emeği boşa çıkmaz yarın Acıbademse HSG çekilcem ancak nakit mi istiyorlar kartla da ödeme yapabiliyor muyum sormak aklıma gelmedi. Sizin bilginiz var mı bu konuda acaba
Biraz daha bekleyin ve direk kan testi yaptırın ne olur..Transfer hariç 6.günüm bügün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıumudum gücüm her şeyim bitti artık, sanırım anne olamayacam ben
Rahim hazırlıyoruz dediler fazla bir bilgi vermediler sizin durumunuz nedir transfer oldunuz muBenimde var çikolata kisti ama hiç iğne vermemişlerdi
Ya hiç pazarlığa mahal vermiyorlar bir yolu var mıİnşallahhh
IBAN a gönderebilirsiniz kartla ödeyebilirsiniz ve pazarlık yapmayı unutmayın
Bana da lucrin verdiler kist yoktu neden verildiğini bende bilmiyorumRahim hazırlıyoruz dediler fazla bir bilgi vermediler sizin durumunuz nedir transfer oldunuz mu
Ben tranfer oldum sagda 2 tane totalde 5 mm çikolata kisti vardı tuttu rahimde ama bos gebelik oldu düştüRahim hazırlıyoruz dediler fazla bir bilgi vermediler sizin durumunuz nedir transfer oldunuz mu
Haklısın herşey nasiple olur. Opu bana da yakın geliyor ihtimal olarak ama şuan sol tüpümde bir ağrı hissediyorum. 14 mm folikul kistim varmış opudan önce ki çatlatma iğnesi bu kistleri yok ediyor mu acaba doktora sormak aklıma gelmedi..OPU şu an yerine koymak için en doğru adıma benziyor. Diğeri yine kaybetme riski taşıyor belki iyi gelmeyebilir size.
Evet var ben daha dün okudum sitede 2bb ile hamile kalan. Arkadaşım transfer oldu 5aa ile onun olmadı ama aynı anda transfer olan başka hastanın 2ba embriyosu tuttu. Bizler elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan...
Ben yarın transfer oluyorum
Kızlar lütfen lütfen dualarınıza beni de ekleyin
Aldınız mı test
merhabalar ,neler yapıyorsunuz aynı gün yaptırdık transferi,belirti sorsam mı bilemedim çünkü yaşayan var hiç yaşamayan var nasıl gidiyor az kaldı test günümüze :) bende hiç belirti yok şimdilikÜzülmeyin ya evdeki testlere güvenmeyin daha erken hem. Olsada çıkmaz. İlk transferimde bende erken gebelik testi yapmıştım hemde 3 gün arka arkaya koyulaşmıştı çizgiler,kan verdim negatif çıkmıştı evde yaptıgımız testler güvenilir degil. Moralinizi bozmayın
Merhabalar,benimde hiç belirtim yok dün çok kasık agrım vardı ama bugün hiçbişey yok ignelerden olabilir herhalde. Evet test günü yarın büyük günmerhabalar ,neler yapıyorsunuz aynı gün yaptırdık transferi,belirti sorsam mı bilemedim çünkü yaşayan var hiç yaşamayan var nasıl gidiyor az kaldı test günümüze :) bende hiç belirti yok şimdilik
bende yarın kan vermeyi planlıyorum normalde test günüm 14 temmuz ama en azından artışı görürüz,cuma ve pazartesi vermek istiyorumMerhabalar,benimde hiç belirtim yok dün çok kasık agrım vardı ama bugün hiçbişey yok ignelerden olabilir herhalde. Evet test günü yarın büyük gün
sizin 3 gün embiryosu değil mı, evde test yaptın mı?Merhabalar,benimde hiç belirtim yok dün çok kasık agrım vardı ama bugün hiçbişey yok ignelerden olabilir herhalde. Evet test günü yarın büyük gün
Evet 3. Gün embriyosu ama doktorum yarın istedi testisizin 3 gün embiryosu değil mı, evde test yaptın mı?
Evde test yapmadımsizin 3 gün embiryosu değil mı, evde test yaptın mı?
güzel haberler almak dileğiyleEvet 3. Gün embriyosu ama doktorum yarın istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?