Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Dün dışarı çıkmıştım alıcaktım test unutmuşumtekrar çıkmaya üşendim yoksa evde olsa yapardım
Benim evde bir tanecik kaset test var. Ama inadına yapmadım. Yarın nasipse kan vereceğim

Ayy sizde mi yarın kan vericeksiniz? inşallah hepimiz pozitif görürüz
Ayy inşallah evet aminn amiinnn. Gerçekten beklemek sabır işi. Normalde 12'si kan verme günüm ama yarın iğne vurulmaya gideceğim için gitmisken kanı da vereyim dedim. Çünkü iğneyi gün aşırı vuruluyorum. Bir daha kan için gitmeyeyim dedim Allah'ım tüm beklenti icinde olanların yüzünü güldürsün

Hangi igneyi gün aşırı vuruluyosunuz

Kaçıncı gün embriyosu sizin? Evde testi kaçıncı gün yaptınız?

Kaçıncı gün embriyosu sizin? Evde testi kaçıncı gün yaptınız?
5.gün çift embriyo transferi oldum 1 temmuzda. 9ve10 temmuzda yaptım predictor markayla ilk idrarla. İkisi de koyu çıktı ama bakalım doktor 11 temmuza test istemişti. Erken yapmıyım dedim net olsun bi bildiği var ki o güne istiyor

Selam! Bugün 5 günlük embriyo transferi sonrasi 10. gün ve ultra erken idrar testlerinden yaptim. Sonuç maalesef 3. denememiz de negatif

Selam! Bugün 5 günlük embriyo transferi sonrasi 10. gün ve ultra erken idrar testlerinden yaptim. Sonuç maalesef 3. denememiz de negatif
Ben 3. Denemeden bir ay önce antibiyotik tedavisi olmustum endometrit yani rahim enfeksiyonu nedeniyle. Acaba rahmim yeterince saglikli miydi deneme oldugunda emin degilim. Mikrobiom testi varmis. Ondan yaptirmayi düşünüyorum...

Kızlar bu sorum transfer olanlara, rahim kalınlığınız transfer öncesi en son kaç ölçüldü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…