- 3 Mayıs 2024
- 137
- 33
- 18
- 31
dayanabildiysen ne güzel,ben 5.günü yapmıştım çok belli değildi bidahada yapmadımEvde test yapmadım
Dün dışarı çıkmıştım alıcaktım test unutmuşumdayanabildiysen ne güzel,ben 5.günü yapmıştım çok belli değildi bidahada yapmadım
Benim evde bir tanecik kaset test var. Ama inadına yapmadım. Yarın nasipse kan vereceğimDün dışarı çıkmıştım alıcaktım test unutmuşumtekrar çıkmaya üşendim yoksa evde olsa yapardım
Ayy sizde mi yarın kan vericeksiniz?Benim evde bir tanecik kaset test var. Ama inadına yapmadım. Yarın nasipse kan vereceğim
Ayy inşallah evetAyy sizde mi yarın kan vericeksiniz?inşallah hepimiz pozitif görürüz
Bende yarın kan vericemAyy sizde mi yarın kan vericeksiniz?inşallah hepimiz pozitif görürüz
Hangi igneyi gün aşırı vuruluyosunuzAyy inşallah evetaminn amiinnn. Gerçekten beklemek sabır işi. Normalde 12'si kan verme günüm ama yarın iğne vurulmaya gideceğim için gitmisken kanı da vereyim dedim. Çünkü iğneyi gün aşırı vuruluyorum. Bir daha kan için gitmeyeyim dedim Allah'ım tüm beklenti icinde olanların yüzünü güldürsün
Kaçıncı gün embriyosu sizin? Evde testi kaçıncı gün yaptınız?Bende yarın kan vericemaslında evde test yaptım net pozitif görünüyor ama siz önceki deneyimlerinizde kanda negatif çıktı demiştiniz o yüzden çokta sevinmedim. İnşallah yarın hepimiz çoookça seviniriz
5.gün çift embriyo transferi oldum 1 temmuzda. 9ve10 temmuzda yaptım predictor markayla ilk idrarla. İkisi de koyu çıktı ama bakalım doktor 11 temmuza test istemişti. Erken yapmıyım dedim net olsun bi bildiği var ki o güne istiyorKaçıncı gün embriyosu sizin? Evde testi kaçıncı gün yaptınız?
Promester kalçadan.Hangi igneyi gün aşırı vuruluyosunuz
Hayırlısıyla pozitifi görürüz inşallah5.gün çift embriyo transferi oldum 1 temmuzda. 9ve10 temmuzda yaptım predictor markayla ilk idrarla. İkisi de koyu çıktı ama bakalım doktor 11 temmuza test istemişti. Erken yapmıyım dedim net olsun bi bildiği var ki o güne istiyor
bu iğne ne için tam olarakPromester kalçadan.
Ben 3. Denemeden bir ay önce antibiyotik tedavisi olmustum endometrit yani rahim enfeksiyonu nedeniyle. Acaba rahmim yeterince saglikli miydi deneme oldugunda emin degilim. Mikrobiom testi varmis. Ondan yaptirmayi düşünüyorum...Selam! Bugün 5 günlük embriyo transferi sonrasi 10. gün ve ultra erken idrar testlerinden yaptim. Sonuç maalesef 3. denememiz de negatif
Progesteron iğnesi.bu iğne ne için tam olarak
Histereskopinin miFiyat ne kadar
Yok canım tup bebekHistereskopinin mi
9.2 ölçüldü 1 hafta sonra transfer oldu.Kızlar bu sorum transfer olanlara, rahim kalınlığınız transfer öncesi en son kaç ölçüldü?
Ne kadar sürede bu ölçüye geldi9.2 ölçüldü 1 hafta sonra transfer oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?