- 14 Ağustos 2024
- 3.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.161
- 78
10 günde.Ne kadar sürede bu ölçüye geldi
Adetten 17 gün sonra mı transfer olmuş oldunuz o zaman, inşallah pozitifi görürsünüz10 günde.
TransferdenKızlar bu sorum transfer olanlara, rahim kalınlığınız transfer öncesi en son kaç ölçüldü?
Aynen 17 gün sonra. Amiin inşallah Rabbim tüm bekleyenlere pozitif görmeyi nasip etsinAdetten 17 gün sonra mı transfer olmuş oldunuz o zaman, inşallah pozitifi görürsünüz
Merhaba ben de 21 temmuzda transfer olacağım nasipse negatif bir durum oluşmazsa bakalım.Merhaba 2 temmuzda adet oldum 4 temmuzda kontrole gittim 5 gün kullanmak icin letu isimli bir ilac verdiler bugun 2. Kontrolume gittim endometrium kalinlasmaya baslamis olgun yumurtam da 13mm civarinda ilac destekli doğal siklus sürecindeyim cuma 3. Kontrolum var nasipse 20 temmuz civari dondurulmus embriyo transferi olacagim cok heyecanliyim ilk transferim olacak
Tüp bebeğe biz nisan ayında başladık 105 bine anlaştık ama transfer, embriyoskopi ve ilaçlar hariç tabi. Sadece muayeneler kontroller ve yumurta toplama ücretiydi bu.Yok canım tup bebek
Kızlar bunu yazdım bugün 10. Gün beta hcg 10 çıktı ya bebeğim geç tutundu yada korkuyorum umarım saflıkla artış yapar yaNegatif kızlar
İnş canm hep beraber inş
Bugün gittim canım transfer günü nü sayarsak 10 . Günüm ve beta hcg10 çıktıİnşallah pozitif sonuç alırsın, bence daha çok erken 3.gün embriyosu için yeni yeni yükselir bekle güzel sonuçları alırız
7. Gün kanda mi negatif çıkmıştı? Enterasan..Bu hesaba göre 5. Gün tutundu ise 10. Gün 10 çıktı ise bu saatten sonra ikişer katlanarak gitmesi lazım. İnşallah endişeniz mutluluğa dönerBugün gittim canım transfer günü nü sayarsak 10 . Günüm ve beta hcg10 çıktıumarım sağlıkla artış olur
Evet canm 2 çıkmıştı 7 temmuzda7. Gün kanda mi negatif çıkmıştı? Enterasan..Bu hesaba göre 5. Gün tutundu ise 10. Gün 10 çıktı ise bu saatten sonra ikişer katlanarak gitmesi lazım. İnşallah endişeniz mutluluğa döner
Sağolun canım sağlıklı kucağınıza alınTüp bebeğe biz nisan ayında başladık 105 bine anlaştık ama transfer, embriyoskopi ve ilaçlar hariç tabi. Sadece muayeneler kontroller ve yumurta toplama ücretiydi bu.
Belli oldu mu gününüz hadi güzel olsun inşallah, benim bugün kontrolüm vardı, ctsi tekrar kontrol, daha günüm belli değilMerhaba ben de 21 temmuzda transfer olacağım nasipse negatif bir durum oluşmazsa bakalım.
Transfer hazirliginiz nasil yapiliyor sizinde doğal siklus mu yoksa ilaçli hazırlık mı inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeMerhaba ben de 21 temmuzda transfer olacağım nasipse negatif bir durum oluşmazsa bakalım.
Son kontrolunuzde rahim kalinligi kacmmgeldi bende yarin kontrole gidecegim transfer gunum benimde belli degil henuzBelli oldu mu gününüz hadi güzel olsun inşallah, benim bugün kontrolüm vardı, ctsi tekrar kontrol, daha günüm belli değil
Amin cnm sağol isteyen bekleyen herkes inşallah.Sağolun canım sağlıklı kucağınıza alın
Aynen canım benim de öyleydi. Kontrole gittim kalınlığını ölçtü ptesi bi daha çağırdı. Her şey yolunda giderse diğer ptesi transfer dedi yani 21 i ama belli olmuyor ki işte herkes yazmış başından geçeni aksilikler olabiliyor maalesef. Vajinal enfeksiyon oldum ben de yazlıktaydım fitil verdi temizlesin diye transfere kadar bakalım neler çıkacak önümüze. HayırlısıBelli oldu mu gününüz hadi güzel olsun inşallah, benim bugün kontrolüm vardı, ctsi tekrar kontrol, daha günüm belli değil
Son kontrolunuzde rahim kalinligi kacmmgeldi bende yarin kontrole gidecegim transfer gunum benimde belli
Son kontrolunuzde rahim kalinligi kacmmgeldi bende yarin kontrole gidecegim transfer gunum benimde belli degil henuz
Bugün kontrolüm vardı, 7.7 ölçüldü, estrofem dozunu artırdı, cts tekrar bakacakSon kontrolunuzde rahim kalinligi kacmmgeldi bende yarin kontrole gidecegim transfer gunum benimde belli degil henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?