Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba ben de 21 temmuzda transfer olacağım nasipse negatif bir durum oluşmazsa bakalım.

Bugün gittim canım transfer günü nü sayarsak 10 . Günüm ve beta hcg10 çıktı umarım sağlıkla artış olur
7. Gün kanda mi negatif çıkmıştı? Enterasan..Bu hesaba göre 5. Gün tutundu ise 10. Gün 10 çıktı ise bu saatten sonra ikişer katlanarak gitmesi lazım. İnşallah endişeniz mutluluğa döner

7. Gün kanda mi negatif çıkmıştı? Enterasan..Bu hesaba göre 5. Gün tutundu ise 10. Gün 10 çıktı ise bu saatten sonra ikişer katlanarak gitmesi lazım. İnşallah endişeniz mutluluğa döner
Evet canm 2 çıkmıştı 7 temmuzda
Bugün 10 oldu
Ve
Her yaptığım idrar testleri silikti
Umarım inş

Belli oldu mu gününüz hadi güzel olsun inşallah, benim bugün kontrolüm vardı, ctsi tekrar kontrol, daha günüm belli değil
Aynen canım benim de öyleydi. Kontrole gittim kalınlığını ölçtü ptesi bi daha çağırdı. Her şey yolunda giderse diğer ptesi transfer dedi yani 21 i ama belli olmuyor ki işte herkes yazmış başından geçeni aksilikler olabiliyor maalesef. Vajinal enfeksiyon oldum ben de yazlıktaydım fitil verdi temizlesin diye transfere kadar bakalım neler çıkacak önümüze. Hayırlısı

Doktor söylemedi canım kalınlığı gösterdi ama rakam belirtmedi sadece 5 gün sonra tekrar çağırdı ölçüm için. Bir de vajinal enfeksiyon oldum o arada onu kontrol edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…