İnşallah canım amin isteyen dileyen hepimiz kavuşalım. Estrofem günde 3, 1 ecoprin kan sulandırıcı ve 1 folik asit kullanıyorum şimdilik. Sonra iğneler ve fitiller başlayacak dedi ama ne zaman hiç bilgim yok açıkcası.Transfer hazirliginiz nasil yapiliyor sizinde doğal siklus mu yoksa ilaçli hazırlık mı inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Estrofemi kaç içiyordun canım günde.Bugün kontrolüm vardı, 7.7 ölçüldü, estrofem dozunu artırdı, cts tekrar bakacak
İnşallah canım amin isteyen dileyen hepimiz kavuşalım. Estrofem günde 3, 1 ecoprin kan sulandırıcı ve 1 folik asit kullanıyorum şimdilik. Sonra iğneler ve fitiller başlayacak dedi ama ne zaman hiç bilgim yok açıkcası.
Bugüne kadar 3tü, bugün günde 6ya çıkardıEstrofemi kaç içiyordun canım günde.
Canım transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor. Bu yumurta büyütümede kullanılanlar gibi pahalı mı onlar da.Evet canm 2 çıkmıştı 7 temmuzda
Bugün 10 oldu
Ve
Her yaptığım idrar testleri silikti
Umarım inş
Canım transferin ne zamandı seninBugüne kadar 3tü, bugün günde 6ya çıkardı
Daha belli değil ya kontroller var henüzCanım transferin ne zamandı senin
Hayırlısı olsun canım inşallah enfeksiyon bitmiş olurDoktor söylemedi canım kalınlığı gösterdi ama rakam belirtmedi sadece 5 gün sonra tekrar çağırdı ölçüm için. Bir de vajinal enfeksiyon oldum o arada onu kontrol edecek
Benim doğal siklus oluyor o yuzden estrofem kullanmiyorum adetin 7. Gunundeki kontrolde 6mm geldi yarin 9. Gunu yine kontrole gidecegim umarim kalinlasmmistirBugün kontrolüm vardı, 7.7 ölçüldü, estrofem dozunu artırdı, cts tekrar bakacak
Saglikla tutunur inşallah13. Gün kontrol oldu 8.1 geldi benim rahim kalınlığım 18. Günde de transfer olacak cumartesi
Hadi hayırlısıyla inşallah her şey yolunda gitsinDaha belli değil ya kontroller var henüz
Benim guzel anne adaylarım asla stres yapmayın ben 7.-8.-9.-10. Gün hep test yaptım negatif çıktı sonra ruy gördüm koştum kan testi verdim ve 10. Gün 134 ile hamile olduğumu ögrendimbu süreçte bol bol ceviz avakado ananas bir dilim
Fındık ve bol bol peynir kefir ayran yoğurt yiyin tutmasını en çok protein sağlar :)
Transferden sonra hangi ilaçları kullanılıyor acaba. İğne ve fitiller varmış sanırım amaBenim guzel anne adaylarım asla stres yapmayın ben 7.-8.-9.-10. Gün hep test yaptım negatif çıktı sonra ruy gördüm koştum kan testi verdim ve 10. Gün 134 ile hamile olduğumu ögrendimbu süreçte bol bol ceviz avakado ananas bir dilim
Fındık ve bol bol peynir kefir ayran yoğurt yiyin tutmasını en çok protein sağlar :)
Ben geçen seferde progestan fitil, duphaston ve prolutex ti sanırım adı öyle bir iğne kullanmıştım, başka bir şey vermemişti o zamanki doktorTransferden sonra hangi ilaçları kullanılıyor acaba. İğne ve fitiller varmış sanırım ama
Progestan dex progestan fitil folik ast estrofem ve CorasprinTransferden sonra hangi ilaçları kullanılıyor acaba. İğne ve fitiller varmış sanırım ama
Canm ben yurtdışında tüp bebek oldum ve ilk transferim herkes ilaç kullanıyor ama ben transfer sonrası sadece Dr um folikasit verdiCanım transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor. Bu yumurta büyütümede kullanılanlar gibi pahalı mı onlar da.
Hayırlı olsun canım maşallah görünüyor bariz darısı kan testine sağlıcakla kucağına alKızlar selam 5. gün embriyosu transfer sonrası 8.gün kaset testim , ne diyorsunuz oldu mu bu kez
Ay çok teşekkürler inanamıyorumHayırlı olsun canım maşallah görünüyor bariz darısı kan testine sağlıcakla kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?