- 5 Mart 2024
- 71
- 19
- 8
- 36
Hayırlı olsun. Net bi şekilde görünüyor. Saglıkla kucagınıza alın inşallah. Ben kan vermeye gidiyorum bana da dua edinKızlar selam 5. gün embriyosu transfer sonrası 8.gün kaset testim , ne diyorsunuz oldu mu bu kez
Bütün dualarım bebek bekleyen herkes için umarım hepimiz çok mutlu anneler oluruzHayırlı olsun. Net bi şekilde görünüyor. Saglıkla kucagınıza alın inşallah. Ben kan vermeye gidiyorum bana da dua edin
Merhaba ben de 3 temmuzda transfer oldum 5.gun embriyosu dondurulmus siz test yaptiniz miKızlar selam 3 temmuz transfer olanlar var mı beraber takip edelim?
Evet gordum simdi bence de var hayirli olsunKızlar selam 5. gün embriyosu transfer sonrası 8.gün kaset testim , ne diyorsunuz oldu mu bu kez
Çok teşekkürlerEvet gordum simdi bence de var hayirli olsun
Hayırlı olsun güzel ilerlesin canım inşallah baya görünüyor evet maşallahKızlar selam 5. gün embriyosu transfer sonrası 8.gün kaset testim , ne diyorsunuz oldu mu bu kez
Çok net testinizKızlar selam 5. gün embriyosu transfer sonrası 8.gün kaset testim , ne diyorsunuz oldu mu bu kez
Maşallah olmuş bence deKızlar selam 5. gün embriyosu transfer sonrası 8.gün kaset testim , ne diyorsunuz oldu mu bu kez
Aminn hepimiz inşallahMaşallah olmuş bence deSağlıkla kucağınıza alın dilerim
Çok teşekkür ederim, evet ikinci denememiz oldu buD daisyrose95 hayırlı olsun! Daha önceden de denemeniz olmuştu sanırım. Sağlıklı bir gebelik diliyorum
Hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınızilk denemem 5. gün embriyosu 2 temmuzda transfer oldum bugün dayanamayıp kan verdim sağlık ocağında :) sonuç yarın belli olacak inşallah tüm bekleyen arkadaşlara hayırlı haberler olsun amiinn
Merhaba çatlatma iğnesinden sonra progesteron kullandınız mı transfere kadar benim merkezim progesteron vermedi burada transfer günü başlayacağı dedi benim de doğal yöntemle oluyor da o yüzden size sormak istedimDoğal yöntemle yapıldı benim transferim. O yüzden çatlatma iğnesi yaptırıyor.
merhabHayırlı olsun. Net bi şekilde görünüyor. Saglıkla kucagınıza alın inşallah. Ben kan vermeye gidiyorum bana da dua edin
merhabalar ne yaptınız çok merak ettimHayırlı olsun. Net bi şekilde görünüyor. Saglıkla kucagınıza alın inşallah. Ben kan vermeye gidiyorum bana da dua edin
Malesef negatif. Bu defada olmadımerhab
merhabalar ne yaptınız çok merak ettim
Bugün kontrole gittim transfer günüm belli oldu nasipse 21 temmuz pazartesi günü transfer ol
hiç lekelenmeniz oldu mu bu süreçte kahverengi falanEvet canm 2 çıkmıştı 7 temmuzda
Bugün 10 oldu
Ve
Her yaptığım idrar testleri silikti
Umarım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?