Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Olmadım. 4 yumurtam döllenmişti sayısı az diye doktorum 5.güne götürmek istemedigini,3.günde olsa anne karnında embriyonun daha iyi gelişecegini düşünüyodu ki bana da mantıklı geldi
benim doktorum rahimden rahime değişir o demişti bazı rahim yapısı sadece 3. günde tutuyor demişti ama en iyisi 5. demişti .
bunun bi testi varmış rahim yapısının kaçıcı güne uygun diye

Olumlu ve olumsuz sonuçları görünce, herşeyin bu kadar keskin şekilde ayrılması, sadece siyah ve beyaz olması giderek daha çok geriyor bazen, bununla başetmenin, stresi yönetmenin yolunu bulan varsa bir yol göstersin bana ve benim gibilere

Evet çok haklısınız...
Biz ivf kadınları hem fiziksel yükü tek başımıza taşıyoruz hem bu baskıda ev/iş/yaşam akışını sürdürmeye çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz ve içsel/dışsal beklenti baskısıyla başa çıkıyoruz. E bazen biz stresi değil stres bizi yönetiyor.

Hepimize tavsiyem, bunun iki kişilik bir yolculuk olduğunu unutmayalım (anne+baba). Yanımızda duygusal destek veren eşler, partnerler olması çok önemli bu süreçte. Çünkü ivf sürecindeki duygular çok ortak ve bu duygular bu süreçte bizimle olmaya devam edecekler (umut, hayal kırıklığı, üzüntü, çaresizlik, idealizasyon, sevinç...) Şu soruyu sorun kendinize "şu an bana ne iyi gelir? stresimi ne azaltır?" belki eşinizle birlikte keşfedersiniz ve ondan yardım istersiniz

Selam. Ben 1. ve 2. başarısız deneme sonucunda üzüntüden ve muhtemelen hormonlardan panik ataklar gecirmiştim. Bu 3. denemede artık farkındalığım biraz daha artmış oldu. Üzülerek boşa gecirdigim zamana da sonradan üzülmemek icin bu sefer kendimi bırakmadım o kuyuya. Kendimi oyalayacak seylere adadım hemen ve kendimle gurur duydum. Bu üzüntünün üstesinden gelmek, sabretmek geleceğin güçlü anneleri icin bir sınav ve bunun bizi güçlendirdigine inaniyorum. Bakış açınızı degistirmeye çalışın. Eşime bakıp onun sağlığına dua ettim. Çünkü gecen sene eşim lenf kanseri atlattı ve onun tekrar sağlıklı olması en büyük mutluluğum.

hiç lekelenmeniz oldu mu bu süreçte kahverengi falan
Hiç olmadı canm
Sadece kaşık ağrısı böyle girip çıkıyor
Mide bulantısı var bende bence stresten
Göğüste dolgunluk var bel ağrısı var başka bişi hissetmiyorum normal her lavaboya gittiğimde bakıyorum ama Bişi yok normal akıntı var böyle
Bilmiyorum bugün 12. Günüm idrar testi yapmaya bile korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…