- 3 Mayıs 2024
- 137
- 33
- 18
- 31
çok üzüldüm ,ama sıkmayın canınızı inanın hepsinin bi vaktti var olacak ama inşallahMalesef negatif. Bu defada olmadı
Olmadım. 4 yumurtam döllenmişti sayısı az diye doktorum 5.güne götürmek istemedigini,3.günde olsa anne karnında embriyonun daha iyi gelişecegini düşünüyodu ki bana da mantıklı geldineden 3.gün transfer ediliyor size hiç 5.gün tarnsfer oldunuz mu
Üzülmeyin demekten başka bir şey gelmiyor elden, ama Allah büyük, umarım bir dahakinde olumlu sonucu alırsınızMalesef negatif. Bu defada olmadı
Kısmet artık bakalım neler yaşıcaz. Sizin sonuç belli oldumu?Üzülmeyin demekten başka bir şey gelmiyor elden, ama Allah büyük, umarım bir dahakinde olumlu sonucu alırsınız
benim doktorum rahimden rahime değişir o demişti bazı rahim yapısı sadece 3. günde tutuyor demişti ama en iyisi 5. demişti .Olmadım. 4 yumurtam döllenmişti sayısı az diye doktorum 5.güne götürmek istemedigini,3.günde olsa anne karnında embriyonun daha iyi gelişecegini düşünüyodu ki bana da mantıklı geldi
Siz verdinizmi kan?çok üzüldüm ,ama sıkmayın canınızı inanın hepsinin bi vaktti var olacak ama inşallah
benim 14 temmuz test günümKısmet artık bakalım neler yaşıcaz. Sizin sonuç belli oldumu?
Benim yarın kontrolüm var tekrar, transfer günüm belli değil, tek bir embriyom var bakalım Allah yardım eder umarımKısmet artık bakalım neler yaşıcaz. Sizin sonuç belli oldumu?
benimde genetikten tek geldi sonuç bekliyorum allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasınBenim yarın kontrolüm var tekrar, transfer günüm belli değil, tek bir embriyom var bakalım Allah yardım eder umarım
Amin aminbenimde genetikten tek geldi sonuç bekliyorum allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın
Evet çok haklısınız...Olumlu ve olumsuz sonuçları görünce, herşeyin bu kadar keskin şekilde ayrılması, sadece siyah ve beyaz olması giderek daha çok geriyor bazen, bununla başetmenin, stresi yönetmenin yolunu bulan varsa bir yol göstersin bana ve benim gibilere
Bnm çarşamba günü transfer olacak inşallah dualarınızı esirgemeyin kızlarNasıl gidiyor kızlar
Aynı gün transfer olacağız nasipse benim de tek embriyo. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBugün kontrole gittim transfer günüm belli oldu nasipse 21 temmuz pazartesi günü transfer olacağım
Kaçıncı denemeydi bu. Rabbim mucizesiyle kendiliğinden olmayı nasip etsin inşallah bir andaMalesef negatif. Bu defada olmadı
Amin inşallah güzel sonuçlar alalımAynı gün transfer olacağız nasipse benim de tek embriyo. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
2.denemeydi. Amin inşallah Allah isteyen herkese versinKaçıncı denemeydi bu. Rabbim mucizesiyle kendiliğinden olmayı nasip etsin inşallah bir andailaç gibi gelsin
Selam. Ben 1. ve 2. başarısız deneme sonucunda üzüntüden ve muhtemelen hormonlardan panik ataklar gecirmiştim. Bu 3. denemede artık farkındalığım biraz daha artmış oldu. Üzülerek boşa gecirdigim zamana da sonradan üzülmemek icin bu sefer kendimi bırakmadım o kuyuya. Kendimi oyalayacak seylere adadım hemen ve kendimle gurur duydum. Bu üzüntünün üstesinden gelmek, sabretmek geleceğin güçlü anneleri icin bir sınav ve bunun bizi güçlendirdigine inaniyorum.Olumlu ve olumsuz sonuçları görünce, herşeyin bu kadar keskin şekilde ayrılması, sadece siyah ve beyaz olması giderek daha çok geriyor bazen, bununla başetmenin, stresi yönetmenin yolunu bulan varsa bir yol göstersin bana ve benim gibilere
Hiç olmadı canmhiç lekelenmeniz oldu mu bu süreçte kahverengi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?