Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Canım 3aa neden doktorun tekrar opu önerdi 3aa iyi bir embriyo bildiğim kadarıyla

Canım 3aa neden doktorun tekrar opu önerdi 3aa iyi bir embriyo bildiğim kadarıyla
Elimizde dondurulmuş sadece 2 embriyo var bence bu yüzden. İkisini de transfer ettiğinde hiç yedek olmuyor. Bir de kalitelerini sınırda olarak nitelendirdi, yani 3aa iyi demedi ama şansı yok da demedi belli olmuyor bu işler dedi

Selam kızlar ben 7 Temmuzda dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi oldum. Bugün sabah idrar testi yaptım maalesef negatif. Burdan dönme ihtimali var mıdır?

Selam kızlar ben 7 Temmuzda dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi oldum. Bugün sabah idrar testi yaptım maalesef negatif. Burdan dönme ihtimali var mıdır?
İdrar testi yapmayın. Boşuna kendinizi strese sokmayın. Ayrıca çok erken test yapmışsınız. Günü gelince kan verin. Çünkü hiçbir belirti yaşamayabilirsiniz. Çünkü adet tarihi geçmemiş oluyor. En iyi sonuç kandır.

Aynen, arkadaşım transfer oldu ve evde her gün test yapıyordu, her gün negatif negatif çok üzüldü. Sonra günü gelince kan testi yapıldı ve pozitif çıktı. Şu an bebişi 8 aylık

Opu ile beraber yapışıklık açma operasyonu oldum ilk adetim 9 gün sonra oldu.
2. Adetim bugün 32. Gün hala yok. Normalde 24-25 günde bir oluyorum.
Temmuzda transfer olacaktım bu adet bitiminde ancak gecikti benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu ?
Doktor ilaç vermedi normal bekleyelim dedi
Transferimin bir sonraki adete ertelenme durumu olur mu

Merhaba geçmiş olsun öncelikle.ben de bugün adet oldum transfere 20 gün kadar var ilk kontrolüm 10-15 gün sonra olacak.ben de bu arada deniz tatili yapmak istedim havuzdan korkarım girmem zaten önermiyoruz dediler.Zaten transfer öncesi bildiğim kadarıyla antibiyotik tedavisi de veriyorlarmış günde bir kez denize girsen ne olabilir ki diye düşünüyorum ama kararsız kaldım açıkçası.size girmeyin demişler miydi?

Kızlar 2 embriyo transferi olduğumuzda şanşımız bir tık daha mı yüksek oluyor?ilk denememiz ve bilmediğim için soruyorum yaş 36 ve sormadan direk 2 tane transfer olacak dediler.Tek tek transferi mi önerirsiniz yoksa 2 si birlikte mi?bir de embriyo glu öneriyor doktor yaptıran var mı aranızda?

Embriyo glue için ek ücret mi talep ediliyor, her şey yolunda giderse perşembe günü transfer yapacağız. İlk transferim olacak bir bilgim yok.

Transferden önce antibiyotik her durumda veriliyor diye bişey ben duymadım ama mesela benim bugün kontrolüm vardı, transfere hazırlanıyorum, denize girebilirsin dedi doktorum

Sırf adet gecikmesi ile sonraki adete erteleneceğini sanmıyorum bu tek başına bir sebep değil çünkü, adetle kontrole gider hazırlanmaya başlarsınız inşallah

Embriyo glue için ek ücret mi talep ediliyor, her şey yolunda giderse perşembe günü transfer yapacağız. İlk transferim olacak bir bilgim yok.
Embriyo glue için ekstra ücret alıyorlar evet, şahsen yaptırmakla ilgili henüz karar vermedim faydası oran olarak düşük diye biliyorum ama her şansı da değerlendirmek istiyor insan

Transferden önce antibiyotik her durumda veriliyor diye bişey ben duymadım ama mesela benim bugün kontrolüm vardı, transfere hazırlanıyorum, denize girebilirsin dedi doktorum
Aaa bunu duyduğuma çok sevindim doktorla biz maaleaef muhatap olamıyoruz asistanları yazıyor.bana söyledikleri ilk adetten itibaren deniz havuz yasak.havuzun yasak olmasını anladım da denizi anlayamadım açıkçası.bir de çok sık kontrole çağırıyorlar mı haftaya bir kaç gün kaçmak istiyorum çünkü düşünmemek için.
Antibiyotikte en son arkadasım aynı merkezde transfer oldu önceki hafta kullandırdılar transferde bir şey kapar diye vermişler o yüzden sordum.
İlk kontrolde 10-15 gün sonra olacak dediler bana net bir şey söylemedikleri için kımıldayamıyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…