Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Embriyo glue için ekstra ücret alıyorlar evet, şahsen yaptırmakla ilgili henüz karar vermedim faydası oran olarak düşük diye biliyorum ama her şansı da değerlendirmek istiyor insan
Arkadasıma yaptılar yası fazlaydı işe yaramadı.dediğiniz gibi ekstra bir faydası olacaksa yapalım diyoruz ama net bir şey söylemediler henüz.

Kızlar bir de sunu merak ediyorum diyelim ağustosun ilk haftası 5 ve 6. Gün embriyosu transferi olduğunuz pozitif sonuç aldığınızda iki hafta sonra bebek 3 haftalık mı oluyor hesaplamasını bilen var mı

Kızlar bir de sunu merak ediyorum diyelim ağustosun ilk haftası 5 ve 6. Gün embriyosu transferi olduğunuz pozitif sonuç aldığınızda iki hafta sonra bebek 3 haftalık mı oluyor hesaplamasını bilen var mı
Embriyo glue için ek ücret mi talep ediliyor, her şey yolunda giderse perşembe günü transfer yapacağız. İlk transferim olacak bir bilgim yok.
selamlar evet ekstra para alıyorlar en son arkadasım 12 bin tl gibi bir şey ödemişti eğer iki embriyo var ise iki kez alıyorlarmış ben de emin olamadım :/

Transferden önce antibiyotik her durumda veriliyor diye bişey ben duymadım ama mesela benim bugün kontrolüm vardı, transfere hazırlanıyorum, denize girebilirsin dedi doktorum
Transferiniz ne zaman acaba ve adetten sonra ilk kontrolünüz ne zamandı?ben azından 4-5 gece gitmek istiyorum.asistana sorduğunda tavsiye etmiyoruz enfeksiyon kaparsanız diye ama seçim sizin dedi.denizde gayet temiz gideceğimiz yerin.bilmiyorum kararsızım şımarıklık yapmakta istemiyorum bu sefer sorun olursa kendimi suçlarım diye.ama mantıksız geldi söylediği bir de antibiyotik veriyorlarmış her halukarda falan..

Ayy gereksiz pahallı o zaman ya, zaten geçirdikçe geçiriyolar

Gebelik hesaplamada son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor

Benim transferim herşey yolunda giderse 19unda. Ben adetin ikinci günü gittim, sonra 8. Ve 10.günlerde gittim, 12. Gün tekrar gitmiş olucam biraz detaylı gidiyor doktorum o bile denize gir dediyse girilir diye düşünüyorum

Selam kızlar ben 7 Temmuzda dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi oldum. Bugün sabah idrar testi yaptım maalesef negatif. Burdan dönme ihtimali var mıdır?
Çok erken yapmışsın çünkü
3. Gün embriyosu geç tutunuyor 1 Temmuz transfer oldum
Ben 7 temmuzda negatif gördüm kanda
10 temmuzda pozitif gördüm değer çok düşük Dr um 17 trmmuzda gel dedi canm
Benimde aynı 3. Gün embriyosu dondurulmuş

Bende 21 inde transfer olacagim nasipse inşallah güzel sonuçlar alırız

Bana baştan enfeksiyon vardı hşsetereskopide çıkmıştı antibiyotik tedavisi görüyordum o zaman girme dedi. Sonra izin verdi ama havuza girmememe rağmen yine kaşıntı başladı gittim bu sefer de hafif bi enfeksiyon olmuş fitil verdi ıslak nayo bikiniyle durma mutlaka değiştir girersen dedi. Şimdilik gir ama daha sonra girmen yasak olacak dedi normal transfer için verilen fitiller başlayana kadar gir dedi canm

Fitil demişken bu fitili uygulamak ne kadar zormuş yaa birde günde üç kezz..
iğne yapmak bu kadar zorlamamıştı beni

Embriyo glue için ekstra ücret alıyorlar evet, şahsen yaptırmakla ilgili henüz karar vermedim faydası oran olarak düşük diye biliyorum ama her şansı da değerlendirmek istiyor insan
Hayır böyle düşünmeyin. Ben 2. Transferimde yaptırdım. Üstelik eşimle karar verirken faydası olur mu düşündüm. Eşim de yaptırmak istediğini, elimizden geleni yapalım gerisi nasip dedi. Hamd olsun pozitifi gördük. Sakın başkaları ile kendinizi kıyaslamayın. Neyin size fayda getireceğini bilemezsiniz.

2-3 hafta arası oluyor.

Yaa doğru tabi ne güzel olur işe yarasa bakalım o gün gelsin de hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…