Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Yaa doğru tabi ne güzel olur işe yarasa bakalım o gün gelsin de hayırlısıyla inşallah
Size tek tavsiyem var. Sadece kendinize odaklanın ve inanın. Çünkü Allah vermeyi dilerse hiçbir sebep engel olamaz. Sadece elimizden geleni yapın ve Allah'a bırakın. Oluverir

Size tek tavsiyem var. Sadece kendinize odaklanın ve inanın. Çünkü Allah vermeyi dilerse hiçbir sebep engel olamaz. Sadece elimizden geleni yapın ve Allah'a bırakın. Oluverir
Şurada sizin yazdıklarınız beni öyle rahatlatıyor motive ediyor kiçok teşekkür ederim gerçekten ben de transfer gününe kadar kendime bir dinlenme ve kafa boşaltma programı yaptım, sakince bu süreci geçirip stresi unutup gidip bebeğimi almak niyetim

Çok teşekkür ederim canım içim rahatları kontrol günü netleşirse ona göre karar vericem artık.sanırım pozitif olursa zaten yaz sonuna kadar yasak olur.

Arkadaşlar transfer bekliyorum adetim gecikmişti testi ilk yaptığımda 15 dakika sonra baktığımda bile silik çizgi yoktu birkaç saat sonra böyle silik çizgi olması geçerli midir yanıltıcı mı heveslenmekte istemiyorum

Eklentiler

• IMG_9293.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 50
Aa öyle gün aşırı çağırdıklarını bilmiyordum o zaman direk yatar benim tatil bana söyledikleri 10. Ya da15. Gün çağırıcaz bu kadar.zaten doktorunu toplasan 4 kez görmüşümdür yarım saat konuşmuşumdur toplamda.sürekli yoğunuz vs asistanları ve hemşirelerle muhatap oluyoruz

Ayy gereksiz pahallı o zaman ya, zaten geçirdikçe geçiriyolar
Of sormayın gerçekten öyle.bize dediler ki taze transfer yapmıyoruz şubat ayında topladılar nisan gibi transfer olacak dediler.o sırada turizmci olduğum için 1 ay daha erteler misiniz yurt dısında olacağım iğneleri yapamam dedim hayır dediler dondurma parası alıcaz!!30 bin tl demişlerdi şubatta belki de şimdi 40-50 bin alacaklar iyice sinirlerimizi bozdular.

Evet hem maddi hem manevi zorlanıyoruz. Ne zaman bitecek bu süreç bellide değil. Bazen karanlıkta kaybolmuş gibiyim ama bazende içim umut dolu oluyor. Karmakarışık bir süreç. Keşke ekonomik olarak bu kadar zor olmasa da belki daha da rahat oluruz. Aile ekonomisine yük gibi hissediyorum bazen ki çalışan bir kadın olarak yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alarak bu sürecide ileride tebessümle hatırlayacağımız bir anı olarak tamamlatsınn

İnan hislerimiz aynı.İnşallah canım süreç çok yorucu maddi manevi zor.Doktorlara bir şey soramıyorsun zamanları yok stres sürekli..Bir an önce sağlıkla bitiririz umarım

Yukarıdaki msjları okuyunca içimden dedim kesin hamile o yüzden gecikti siz yarın bi kan verin içiniz rahat etsin teste bakacak olursak pozitif ama ben idrar testlerine hiç güvenmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Gerçekten mi içinize mi doğdu acaba inşallah öyledir hiçbir belirtim yok ihtimal vermiyorum ama yarıın kan vereceğim inşallah vardır 2 senede bekliyorum yapışıklık açma ameliyatı oldum 3 haziranda aynı gün opu transfer olacağım diye beklerken şoktayım

Valla ben de ilk denememdeki doktorumu transfere hazırlanırken bir kere gördüm hatta transfer gününden önce bir mesaj falan atsalar bari dedik eşimle, herhalde gidince orda olurlar falan dedik artık o kadar yalnız bıraktılar, ilaç listesini verdiler geçtiler

Canım 3aa neden doktorun tekrar opu önerdi 3aa iyi bir embriyo bildiğim kadarıyla
Benimde şuan dondurulmuş 3aa 3abvar doktorum umutluyum ikisinden de dedi sen öyle söyleyince korktum yani

Birlikte tedavi gördüğüm bayan rahim dinlendirme sırasında gebe kaldı inşallah seninde öyledir sen yarın bi kan ver bakalım hayırlısı olsun❤

Birlikte tedavi gördüğüm bayan rahim dinlendirme sırasında gebe kaldı inşallah seninde öyledir sen yarın bi kan ver bakalım hayırlısı olsun❤
Doktorumda mesajıma dönüş yaptı yarın kan ver şu an pozitif görünüyor dedi çok teşekkür ederim sağ olun Rabbim anne olmak isteyen tüm kadınlara mucizelerini nasip etsin sağlıklı evlatlarımıza hayırlı ve kolaylıkla kavuşalım Allahın izniyle amin

Ayy çok heyecanlı kan verince bize de haber et mucizen seninle olsun ❤

Bana ilaç verdi 14 günlük 15. Gün randevu verdi herkeste farklı bir sistem var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…