Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kesinlikle aynı şu an sinir oluyorum ama bir aksilik çıkacak diye bir şey de diyemiyorum.ben yazıp bişeyleri sormasam söylemiyorlar.tüm ödemeler nakit kartı kabul etmiyorlar falan çok sıkıntı

Birlikte tedavi gördüğüm bayan rahim dinlendirme sırasında gebe kaldı inşallah seninde öyledir sen yarın bi kan ver bakalım hayırlısı olsun❤

Ayy çok heyecanlı kan verince bize de haber et mucizen seninle olsun ❤
Dün gece kan verdim gebelik testi silik çizgi pozitif görünmesine rağmen kan testim maalesef negatif çıktı bugün 9. Günü gecikmemin. Olsaydı kan testi pozitif olurdu. Bu günden sonra kan testinin pozitif olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

Kan testi yanılmaz canım. Olsun moral bozmak yok sen zaten transfer bekliyordun. Adetle birlikte ilaçlarına başlarsın 1 ay sonra aramızdasın inşallah

Kan testi yanılmaz canım. Olsun moral bozmak yok sen zaten transfer bekliyordun. Adetle birlikte ilaçlarına başlarsın 1 ay sonra aramızdasın inşallah
Çok teşekkür ederim moralim bozuldu ama transfer beklediğim için kendimi toparladım hemen. Doktor 3 gün daha bekleyelim yoksa adet söktürücü vereceğim dedi. Rahim duvarı ince benim acaba tarlusal rahim duvarında incelik yapar mı. Adet söktürücünün tutunmada negatif etkisi var mı. Hiç bilmediğim şeyler bunlar. Doğal ilaçsız transfer demişti doktor

Hiç bilmediğim konular. Ben transfere estrofem ve iğnelerle hazırlandım. Umarım adetin gelir de herhangi bir şeye gerek kalmaz

Umarım değer yükselir güzel haberi alırsınız

Umarım değer yükselir güzel haberi alırsınız

İnşallah değeriniz yükselmeye devam eder, sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsun

Kaç çıktı değer ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…