Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım inşallah 24temmuz çok geldi bana süre senin peki ?
Benimde öyle ya çok uzun ama ben 10 gün rapor aldım 22 sinde tekrar rapor yazdırmaya gideceğim o zaman kan da veriririm sordum mu hatırlamıyorum ama kaç embriyo koyuldu sana bana 1 tane 5ab

Benimde öyle ya çok uzun ama ben 10 gün rapor aldım 22 sinde tekrar rapor yazdırmaya gideceğim o zaman kan da veriririm sordum mu hatırlamıyorum ama kaç embriyo koyuldu sana bana 1 tane 5ab
Bir tane embriyom vardı zaten bnm 1tane 5.gün bnm de canım Allahtan yaz dönemi çalışmıyorum da rapor derdim yok bu sefer progesteron bakılmadı öncesinde 4gündür filan günlük progesteron promester iğnem vardı o yüzden bakılmamıştır sanırım

Benimde 1 tane canım ama geride 7 dondurulmus kaldı dün bana bakıldı 8.4 çıktı bir tık az ama takılmadım fazla ekstra hap iğne verdiler allah nasip ederse tutunur sıkıca

Benimde 1 tane canım ama geride 7 dondurulmus kaldı dün bana bakıldı 8.4 çıktı bir tık az ama takılmadım fazla ekstra hap iğne verdiler allah nasip ederse tutunur sıkıca
Oo çok güzel maşallah canım bnm 2.transferim bir embriyom kalmıştı onu transfer oldum başka geride yok sağlıklıca tutsun da onu dert etmiyorum aynen fitil üç kere promester de iki günde bir şuan bakalım

Sağlıkla tutunsunlar da kardeş istersek duruma göre bakarız

Kızlar benim de 9 temmuz transfer, test gününe yaklaştıkça heyecan sarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…