- 20 Ekim 2024
- 170
- 86
- 13
Amin tüm bekleyenlerin de inşallahÜzülmeyin transferiniz başarılı olur da pozitifi orada görürsünüz dilerim
Aminn inşallahBebeğiniz size sımsıkı tutunur güzel haberler alırsınız umarım
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahDün bnm de transferim oldu hayırla kavuşalım kolaylıkla nasip olsun
Şimdilik 19u transfer diye söyledi doktorum, beklemedeyim meraklaÇok teşekkürler canım aminKesinlikle sen ne durumdasın ?
Amin canım inşallahSağlıkla kucağımıza alalım inşallahtest günün ne zaman canım
Hadi inşallah canımŞimdilik 19u transfer diye söyledi doktorum, beklemedeyim merakla
Benimde öyle ya çok uzun ama ben 10 gün rapor aldım 22 sinde tekrar rapor yazdırmaya gideceğim o zaman kan da veriririmAmin canım inşallah24temmuz çok geldi bana süre senin peki ?
Bnm öncekinde transfer dahil 10.gündü şimdi 13.oluyor resmen bn de öncesinde verebilirimBenimde öyle ya çok uzun ama ben 10 gün rapor aldım 22 sinde tekrar rapor yazdırmaya gideceğim o zaman kan da veriririm
Bnm öncekinde transfer dahil 10.gündü şimdi 13.oluyor resmen bn de öncesinde verebilirim
İnsan dayanamaz ki
dün progesteron değeri bakıldı mı sana canım?
Bir tane embriyom vardı zaten bnm 1tane 5.gün bnm de canım Allahtan yaz dönemi çalışmıyorum da rapor derdim yok bu sefer progesteron bakılmadı öncesinde 4gündür filan günlük progesteron promester iğnem vardı o yüzden bakılmamıştır sanırımBenimde öyle ya çok uzun ama ben 10 gün rapor aldım 22 sinde tekrar rapor yazdırmaya gideceğim o zaman kan da veriririmsordum mu hatırlamıyorum ama kaç embriyo koyuldu sana bana 1 tane 5ab
Benimde 1 tane canım ama geride 7 dondurulmus kaldı dün bana bakıldı 8.4 çıktı bir tık az ama takılmadım fazla ekstra hap iğne verdiler allah nasip ederse tutunur sıkıcaBir tane embriyom vardı zaten bnm 1tane 5.gün bnm de canım Allahtan yaz dönemi çalışmıyorum da rapor derdim yok bu sefer progesteron bakılmadı öncesinde 4gündür filan günlük progesteron promester iğnem vardı o yüzden bakılmamıştır sanırım
Oo çok güzel maşallah canım bnm 2.transferim bir embriyom kalmıştı onu transfer oldum başka geride yok sağlıklıca tutsun da onu dert etmiyorum aynen fitil üç kere promester de iki günde bir şuan bakalımBenimde 1 tane canım ama geride 7 dondurulmus kaldı dün bana bakıldı 8.4 çıktı bir tık az ama takılmadım fazla ekstra hap iğne verdiler allah nasip ederse tutunur sıkıca
Sağlıkla tutunsunlar da kardeş istersek duruma göre bakarızOo çok güzel maşallah canım bnm 2.transferim bir embriyom kalmıştı onu transfer oldum başka geride yok sağlıklıca tutsun da onu dert etmiyorum aynen fitil üç kere promester de iki günde bir şuan bakalım
Amin inşallahMerhabalar bende 7 temmuzda 3.gun çift embriyo transferi oldum umarım herkes istediği sonucu alır
Aynen canımSağlıkla tutunsunlar da kardeş istersek duruma göre bakarız
Benimde 8 temmuzKızlar benim de 9 temmuz transfer, test gününe yaklaştıkça heyecan sarıyor.
19 temmuz test günüm benim sonuçtan haberdar edelim birbirimiziBenimde 8 temmuz
Tabiki de edelim19 temmuz test günüm benim sonuçtan haberdar edelim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?