Test yaptiniz mi hic ?Benimde 19 Temmuz . Ara ara alt karnımda sancı oluyor korkuyorum
Haklisiniz bende cesaret edemedim dahaHayır hiç test yapmadım yapmayıda düşünmüyorum psikolojik olarak dağa fazla yoruyor çünkü
Evet sabahtan ultrasyondan bakılıp kan veriliyorMerhaba kızlar transfer günü kan tahlili yapiliyor mu ya da ultrason muaynesi
Teşekkür ederim cevabınız içinEvet sabahtan ultrasyondan bakılıp kan veriliyor
Merhaba hayırlı olsun muhtemelen biri tutmuşturKizlar merhaba ben 3 temmuzda 5.gun dondurulmus cift embriyo transferi oldum bugun kan verdim 117 cikmis degerim bana biraz dusuk geldi benzer sayilari goren oldu mu
Cok tesk ederimMerhaba hayırlı olsun muhtemelen biri tutmuştur
Selamlar hadi hayırlı olsun Uğur getirsin sana inşallah bu seferSelaamm kızlarikinci transferimi temmuz 18 nde transfer olucam inşallah. Bir kaç aydır dinlendiriyordu doktorum beni
Aylar sonra bu platforma geri döndüm
Benimde karnım çok şiş sanırım iğnelerdenBenimde 19 Temmuz . Ara ara alt karnımda sancı oluyor korkuyorum
Ay hadi inşallah 2.deneme olduğu için daha az kuruntu ve stres olacağına inanıyorum ama bakalım. Sizde durumlar nedir ❣Selamlar hadi hayırlı olsun Uğur getirsin sana inşallah bu sefer
12sinde transfer oldum bende de stres ve kuruntu bi geliyor bi gidiyorAy hadi inşallah 2.deneme olduğu için daha az kuruntu ve stres olacağına inanıyorum ama bakalım. Sizde durumlar nedir ❣
Benim de 2. Transferim 19 temmuz test günüm başta sakin ve hissizdim ama test günüm yaklaştıkça heyecan sardıAy hadi inşallah 2.deneme olduğu için daha az kuruntu ve stres olacağına inanıyorum ama bakalım. Sizde durumlar nedir ❣
Ayyyiii çok az kalmış güzel haberlerini bekliyoruzBenim de 2. Transferim 19 temmuz test günüm başta sakin ve hissizdim ama test günüm yaklaştıkça heyecan sardı
bilirimmm bilmem mi çok yeni transferim12sinde transfer oldum bende de stres ve kuruntu bi geliyor bi gidiyor
Transferin yazacaktımbilirimmm bilmem mi çok yeni transferimyatarak dinleniyosun sanırım ilk günler nasıl hareketliliğin
Dün yemek yaptım onun dışında yatıyorumbilirimmm bilmem mi çok yeni transferimyatarak dinleniyosun sanırım ilk günler nasıl hareketliliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?