Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Belirtiniz var mı ya ? benim dün bi kasıkta batmalar oldu çok az kendimi dinlediğim için mi bilmiyorum ama genel olarak his yok,Bide kızlar transfer gününü 1 mi sayıyoruz sayarken

Arkadaşlar transferimi beklerken gecikme olmuştu bugün 8. Günümmüş cumartesi gecesi kan 0.50 çıktı negatif gündüzünde kaset test silik çizgiydi
Pazartesi yani bu sabah tekrar kaset test yaptım başka marka artı med böyle çıktı kanda negatif çıkıp idrar testlerinde silik çizgi çıkmasının bir açıklaması var mı kafayı yemek üzereyim

Eklentiler

• IMG_9313.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 48
Belirtiniz var mı ya ? benim dün bi kasıkta batmalar oldu çok az kendimi dinlediğim için mi bilmiyorum ama genel olarak his yok,Bide kızlar transfer gününü 1 mi sayıyoruz sayarken
Bnm de dün oldu bugün hiçbir belirti yok transfer gününü sıfır sayıyorlar bana göre 1

Artımed o şekil yalancı pozitif çıkarıyor yazmışlardı canım burda

Artımed o şekil yalancı pozitif çıkarıyor yazmışlardı canım burda
Eczanede bir tek bu marka vardı
Almadım hatta dedim yalancı pozitif çıkarıyormuş oradaki kızlar biz burda 3 bayan hepimiz bu testle hamileliğimizi öğrendik dedi
Ben bebe time marka ile cumartesi günü de silik çizgi yakalamıştım

O zaman birkaç gün sonra kanı yenileyin
Teşekkür ederim cevap için kimseyle de paylaşamıyorum şu an
Fazla belirtim yok sadece alt karına adet olacakmışım gibi ağrı girip 10-15 dakika bekleyip kayboluyor, bir sol bir sağ kasık batmalar oluyor geçiyor bu sabah da mide yanması ile uyandım ve normal dışı gaz sıkışması oluyor

Rica ederim belki de vardır geçen bir tanıdığım 10gün adeti gecikmiş 7çıktı açıkçası bana söylediğinde içimden dış gebelik filan mı diye düşündüm ona bi şey söylemedim iki hafta sonra tekrar km verdi 7bin kese gördü hiç belli olmuyor bu işler gerçekten hayırlısıyla kolayından nasip olsun duacıyım

Kan negatif olup kader testte ikidir silik çıkması tıbben mümkün mü ya ilk defa böyle bir şey görüyorum
Valla bende senin gibi oldum aynı regl beklerken test yaptım ama daha geçmemişti günüm days doctor marka bi sabah bi akşam yaptım baya net pozitif çıktı sonra kan verdim negatif olduğunu öğrendim tek marka yapma o yüzden farklı markalarda test yap regl sonrası transfere hazırlanmasaydım baya üzülürdüm canım sende kendini hazırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…