- 20 Ekim 2024
- 170
- 84
- 13
Rabbim tez zamanda kolaylıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeDiğer transferimde doktorum transfer günü dahil 10.günü kan istemişti şimdi 13.oluyor resmenniye böyle oldu dedim hemşireye değişti diyor
İki test markası da farklıValla bende senin gibi oldum aynı regl beklerken test yaptım ama daha geçmemişti günüm days doctor marka bi sabah bi akşam yaptım baya net pozitif çıktı sonra kan verdim negatif olduğunu öğrendim tek marka yapma o yüzden farklı markalarda test yap regl sonrası transfere hazırlanmasaydım baya üzülürdüm canım sende kendini hazırla
Ayy bn de squid game izliyorum her anı gerilimRabbim tez zamanda kolaylıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Bir yerde okumuştum bu süreçte bol kahkahalı neşeli filmler izlemek tutunmayı artırıyormuş
Ayy bn de squid game izliyorum her anı gerilimamin amin
Ay evet az kaldı canım Hiç bir belirti yok ilk transferimde de olmamıştı. İlaçların etkisiyle karnım şişAyyyiii çok az kalmış güzel haberlerini bekliyoruzBelirti vs araya araya kendimi yormuştum gereksizmiş sizde var mı tuhaflık
Direk kanda öğrenmek bana göre değil dayanamam ben test yapalım ya evdeCuma günü iğnem var o gün akşam test alsam da 8.günü sabahı yapsam mı bnm diğerinde 8.gün idrarda çıkmıştı pozitif
Ayy çok teşekkürler inşallah sağlıklıca tutar sağ olunçok güldüm
Ama hissettiğim enerjiniz çok yüksek bu enerji ile sizin kesin tutacak Allahın izniyle
İnşallah olur sizinde sağlıkla mutlulukla öğrenelim kucağımıza alalımİki test markası da farklı
Biri bebe time
Diğeri artı med
2 gün arayla yaptım
Hayırlısı inşallah
Üzülmeyeceğim çünkü adet olursam da her şey yolunda olursa transfer hazırlığına başlayacağım sizler gibihepinizi tek tek okuyup takip ediyorum
Bizde de bn duralım desem eşim durmuyorDirek kanda öğrenmek bana göre değil dayanamam ben test yapalım ya evde
Ben şehir dışındayım şu an cumartesi evime gideceğim sanırım pazar test yaparım sabahBizde de bn duralım desem eşim durmuyorşimdiden başladı 10.gün kan verelim demeye
Kan negatif olup kader testte ikidir silik çıkması tıbben mümkün mü ya ilk defa böyle bir şey görüyorum
Tıbben mümkün değil canım. B hcg bir hormon protein yapılı. hcg kanda eşik değer üzerinde olmalıki idrar ile atılabilsin. Yani önce kanda yükselmeli.Kan negatif olup kader testte ikidir silik çıkması tıbben mümkün mü ya ilk defa böyle bir şey görüyorum
Benim dr 10. Gün istedi testi b hcg ve progesteron da istedi bakalımBizde de bn duralım desem eşim durmuyorşimdiden başladı 10.gün kan verelim demeye
Hadi inşallah güzel haberler verelimBen şehir dışındayım şu an cumartesi evime gideceğim sanırım pazar test yaparım sabah
Korkmayın tüm doktorların tarzı farklı baksanıza :) okuyorum yorumları hepsi başka öneride bulunuyor.Benimde şuan dondurulmuş 3aa 3abvar doktorum umutluyum ikisinden de dedi sen öyle söyleyince korktum yani
Ben de aynı şekilde biliyorum net. Ancak bir arkadaşımın ablası da benim gibi kanda sonradan öğrenilmişTıbben mümkün değil canım. B hcg bir hormon protein yapılı. hcg kanda eşik değer üzerinde olmalıki idrar ile atılabilsin. Yani önce kanda yükselmeli.
Erken gebelik alıp mı desen acaba ?Ben de aynı şekilde biliyorum net. Ancak bir arkadaşımın ablası da benim gibi kanda sonradan öğrenilmiş
Forumda da birkaç yorum okudum bu şekilde hala aklım almadı bekliyoruz bakalım bugün 8. Günü gecikmemin
Erken gebelik alıp mı desen acaba ?
Erken gebelik alıp mı desen acaba ?
Doktor cumayı bekleyelim dedi cuma günü son kan verip yoksa tarlusal vereceğini söylediErken gebelik alıp mı desen acaba ?
O zaman doktorunu dinle bakalım canımDoktor cumayı bekleyelim dedi cuma günü son kan verip yoksa tarlusal vereceğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?