Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Diğer transferimde doktorum transfer günü dahil 10.günü kan istemişti şimdi 13.oluyor resmen niye böyle oldu dedim hemşireye değişti diyor
Rabbim tez zamanda kolaylıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Bir yerde okumuştum bu süreçte bol kahkahalı neşeli filmler izlemek tutunmayı artırıyormuş

İki test markası da farklı
Biri bebe time
Diğeri artı med
2 gün arayla yaptım
Hayırlısı inşallah
Üzülmeyeceğim çünkü adet olursam da her şey yolunda olursa transfer hazırlığına başlayacağım sizler gibi hepinizi tek tek okuyup takip ediyorum

İnşallah olur sizinde sağlıkla mutlulukla öğrenelim kucağımıza alalım

Kan negatif olup kader testte ikidir silik çıkması tıbben mümkün mü ya ilk defa böyle bir şey görüyorum

Kan negatif olup kader testte ikidir silik çıkması tıbben mümkün mü ya ilk defa böyle bir şey görüyorum
Tıbben mümkün değil canım. B hcg bir hormon protein yapılı. hcg kanda eşik değer üzerinde olmalıki idrar ile atılabilsin. Yani önce kanda yükselmeli.

Tıbben mümkün değil canım. B hcg bir hormon protein yapılı. hcg kanda eşik değer üzerinde olmalıki idrar ile atılabilsin. Yani önce kanda yükselmeli.
Ben de aynı şekilde biliyorum net. Ancak bir arkadaşımın ablası da benim gibi kanda sonradan öğrenilmiş
Forumda da birkaç yorum okudum bu şekilde hala aklım almadı bekliyoruz bakalım bugün 8. Günü gecikmemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…