Bende pıhtılaşma var o yüzden aktif folat ve b vitamin kompleks kullanıyorum omega 3 ve d vitamini yumurta toplamadan önce başladım hala devamRahim dinlendirmede ne yediniz ne içtiniz? ben bir tek folikasit kullanıyorum bir de adet düzenleyici
Ama yeme düzenim kötü
Canım d vitaminini bu hafta da kullan bırak dedi doktorum bn bu hafta kullanmadım öyle diyince bi zararı olmasın diye 50bin lik haftada bir kullandığım vardı ama omega 3 vitamin filan bn de kullanıyorum genetikte üç değerimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı heterezigot ama onun için de günlük kan sulandırıcı iğne kullanıyorumBende pıhtılaşma var o yüzden aktif folat ve b vitamin kompleks kullanıyorum omega 3 ve d vitamini yumurta toplamadan önce başladım hala devam
Merhaba bende estrofemin 13. Günündeyim 16 sında randevum var bana transferle tarihi ilgili birsey söylemediler gidince söylerler belkiKızlar selamlar bugün adetimin 3. Günü ilk estrofem e başladım ve günde 3 kez verdi sizlerde öyle mi kullandınız yan etkileri okuduğumda korktum açıkçası kanser falan neler yazıyor biraz da panik atağımen son doktoru yumurta toplama da görmüştüm şubat ayında transfer yapmak istediğimi söyleyince kan testleri istediler uzaktan hemşireler baktı şimdi estrefem ve matarex verdiler.24 temmuz ilk kontrol her şey yolunda giderse de 10-15 sonrası transfer dediler.bir çok ilaç verilecek dediler kontrol günü sanırım iğne..sizlerde durum nasılsı?
Transfer günüm dahil 3.gün merhabaTransferimin 6. Gününden herkese merhaba
Hayirlisiyla pozitifi goruruzTransfer günüm dahil 3.gün merhaba
Siz günde kaç tablet alıyorsunuz acaba?bana da direk 3 doz başlattı ilk randevu 24 ü her şey yolunda giderse ek iğneler ile birlikte 10-15 güne transfer olur dedilerMerhaba bende estrofemin 13. Günündeyim 16 sında randevum var bana transferle tarihi ilgili birsey söylemediler gidince söylerler belki
Rahim kalınlığına bakılacak sizde de bende 8,5çıkmış sınırın bir tık üstünde olunca 4e çıkardılar transferden sonra da aynı doz devammış kese gününe kadar inşallah pozitif olursa o şekildeymiş sonra düşürüyorlarmış adetle 3estrofem başlamıştım 10gün sonra kontrolde 4e çıktıSiz günde kaç tablet alıyorsunuz acaba?bana da direk 3 doz başlattı ilk randevu 24 ü her şey yolunda giderse ek iğneler ile birlikte 10-15 güne transfer olur dediler
Merhaba progeteron iğnesi göbekten mi yapılıyor yoksa kalçadan mi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa sağlık ocağında mi yaptiriyorsunuzRahim kalınlığına bakılacak sizde de bende 8,5çıkmış sınırın bir tık üstünde olunca 4e çıkardılar transferden sonra da aynı doz devammış kese gününe kadar inşallah pozitif olursa o şekildeymiş sonra düşürüyorlarmış adetle 3estrofem başlamıştım 10gün sonra kontrolde 4e çıktıama sakin olun bnm de şuan kan sulandırıcı iğnen progesteron iğnem fitil estrofem kortizon günde iki ilaç var da var yani
Kalçadan kasa enjekte ediliyor ben acilden yaptırıyorum hepMerhaba progeteron iğnesi göbekten mi yapılıyor yoksa kalçadan mi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa sağlık ocağında mi yaptiriyorsunuz
Bende de günde 3 adet ile başladıSiz günde kaç tablet alıyorsunuz acaba?bana da direk 3 doz başlattı ilk randevu 24 ü her şey yolunda giderse ek iğneler ile birlikte 10-15 güne transfer olur dediler
Bende sorayım d vitaminini bari benim de 3 gende var günde 1 tane 4000 lik oksapar verdilerCanım d vitaminini bu hafta da kullan bırak dedi doktorum bn bu hafta kullanmadım öyle diyince bi zararı olmasın diye 50bin lik haftada bir kullandığım vardı ama omega 3 vitamin filan bn de kullanıyorum genetikte üç değerimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı heterezigot ama onun için de günlük kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Benim göbekten var progestan dex iğne 2 tane gündeMerhaba progeteron iğnesi göbekten mi yapılıyor yoksa kalçadan mi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa sağlık ocağında mi yaptiriyorsunuz
Sor mutlaka canım oksapar çok yakıyor mu clexane çok fena yakıyor morarıyor sonrasıBende sorayım d vitaminini bari benim de 3 gende var günde 1 tane 4000 lik oksapar verdiler
Teşekkür ederim cevabınız içinKalçadan kasa enjekte ediliyor ben acilden yaptırıyorum hep
Kendiniz mi yapıyorsunuzBenim göbekten var progestan dex iğne 2 tane günde
Baya yakıyor bide bazı yerler aşırı morarma yaptıSor mutlaka canım oksapar çok yakıyor mu clexane çok fena yakıyor morarıyor sonrası
Evet canım insülin iğnesi gibi iğne aldık onunla yapıyorumKendiniz mi yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?