Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Rahim dinlendirmede ne yediniz ne içtiniz? ben bir tek folikasit kullanıyorum bir de adet düzenleyici
Ama yeme düzenim kötü
Ben dinlendirmek zorunda kalmıştım transfer günümde rahmde sıvı birikmiş diye iptal etmişlerdi. Bana o süreçte folikasiti ister kullan ister kullanma 2 ay sonra tekrar başlayacaksın zaten demişti

Sleam canım Estrofemi bana birden 3 vermemişti 5 gün 2 sonra 3 adet şimdi iste günde 4 tane içiyorum. Kanser yazılarını falan okuma sakın. Benim annem meme kanseri geçirdi içten içe korkmuyor değilim bu kadar hormonun reçetesi ne olacak diye

Merhaba progeteron iğnesi göbekten mi yapılıyor yoksa kalçadan mi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa sağlık ocağında mi yaptiriyorsunuz
Progestandex vermiştir diye düşünüyorum göbek deliği çevresi ince insülin iğne ucuyla kendin yapabiliyorsun canım. Sabah akşam sürekli sağlık ocağına gidemeyebilirsin zor olur yani hatta bence en zor kısmı o tüpü kırarak açmak

Merhaba bende estrofemin 13. Günündeyim 16 sında randevum var bana transferle tarihi ilgili birsey söylemediler gidince söylerler belki
Benim bu seferki transfer hazırlığımda 12.gün günde 4 estrofem kullanırken kontrole çağırdılar ve rahim kalınlığına göre kaç gün daha esteofeme devam ek olarak progestronlaro ekleyeceğini planlamıştı.

Kortizon nedir ne için verdiler

Benim de aynı ama günde 1 tane . Sizin fazlaymış. Birde pahalı bir iğne
Transferden önce 5 gün kullandım ama transfer günü progesteron değerim biraz düşük çıktı o yüzden arttırdılar ve duphastonda eklediler evet biraz pahalı ilaçlar malesef

Kan sulandırıcıyı bana iğne olarak vermedi yineee yaaa corasprin hap içiyorum. Daha mı iyi daha mı kötü
Benim üç değerimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı aslında düşük düzeyde dedi ama için rahat etsin diye bu kez iğne vereceğim dedi corasprin ve iğne kullanıyorum
Kortizon nedir ne için verdiler
Bağışıklık baskılayıcı embriyoda eşimizin DNA sı var yabancı algılayıp vücut atmasın diye yani embriyo tutunsun diye veriliyor
Günde kaçç kere progrstron verdiler de hep acile gidebiliyosun
Transfere kadar günde bi tane 5 iğne kullandım toplamda transfer günü kendileri yaptı hemşire şimdi de iki günde bir salı gidcm cuma gidcm bu şekilde

Ben dinlendirmek zorunda kalmıştım transfer günümde rahmde sıvı birikmiş diye iptal etmişlerdi. Bana o süreçte folikasiti ister kullan ister kullanma 2 ay sonra tekrar başlayacaksın zaten demişti
Hmm Folik asiti bana günde 2 tane iç dedi doktor hamile kalınca günde 3 e çıkar dedi
Hepsi başka bir şey diyor

Yumurta toplama işleminde ilk gün döllenme olmayıp ikinci gün oluşan oldu mu cumartesi opu işlemim vardı pazar günü aradılar döllenme olmadı pazartesi tekrar bakıcaz dedi hala dönmediker çok üzgün ve telaşlıyım

Allah gönlüne gore versin canim insallah döllenme olur sen icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…