- 7 Nisan 2025
- 283
- 154
- 18
- 31
Ben dinlendirmek zorunda kalmıştım transfer günümde rahmde sıvı birikmiş diye iptal etmişlerdi. Bana o süreçte folikasiti ister kullan ister kullanma 2 ay sonra tekrar başlayacaksın zaten demiştiRahim dinlendirmede ne yediniz ne içtiniz? ben bir tek folikasit kullanıyorum bir de adet düzenleyici
Ama yeme düzenim kötü
Rica ederim hayırla ve kolaylıkla kavuşalımTeşekkür ederim cevabınız için
Sleam canım Estrofemi bana birden 3 vermemişti 5 gün 2 sonra 3 adet şimdi iste günde 4 tane içiyorum. Kanser yazılarını falan okuma sakın. Benim annem meme kanseri geçirdi içten içe korkmuyor değilim bu kadar hormonun reçetesi ne olacak diyeKızlar selamlar bugün adetimin 3. Günü ilk estrofem e başladım ve günde 3 kez verdi sizlerde öyle mi kullandınız yan etkileri okuduğumda korktum açıkçası kanser falan neler yazıyor biraz da panik atağımen son doktoru yumurta toplama da görmüştüm şubat ayında transfer yapmak istediğimi söyleyince kan testleri istediler uzaktan hemşireler baktı şimdi estrefem ve matarex verdiler.24 temmuz ilk kontrol her şey yolunda giderse de 10-15 sonrası transfer dediler.bir çok ilaç verilecek dediler kontrol günü sanırım iğne..sizlerde durum nasılsı?
Demekki hepsi aynı eşime her gün yavaş yap iğneyi diyorumBaya yakıyor bide bazı yerler aşırı morarma yaptı
Progestandex vermiştir diye düşünüyorum göbek deliği çevresi ince insülin iğne ucuyla kendin yapabiliyorsun canım. Sabah akşam sürekli sağlık ocağına gidemeyebilirsin zor olur yani hatta bence en zor kısmı o tüpü kırarak açmakMerhaba progeteron iğnesi göbekten mi yapılıyor yoksa kalçadan mi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa sağlık ocağında mi yaptiriyorsunuz
Benim bu seferki transfer hazırlığımda 12.gün günde 4 estrofem kullanırken kontrole çağırdılar ve rahim kalınlığına göre kaç gün daha esteofeme devam ek olarak progestronlaro ekleyeceğini planlamıştı.Merhaba bende estrofemin 13. Günündeyim 16 sında randevum var bana transferle tarihi ilgili birsey söylemediler gidince söylerler belki
Kan sulandırıcıyı bana iğne olarak vermedi yineee yaaa corasprin hap içiyorum. Daha mı iyi daha mı kötüSor mutlaka canım oksapar çok yakıyor mu clexane çok fena yakıyor morarıyor sonrası
Günde kaçç kere progrstron verdiler de hep acile gidebiliyosunKalçadan kasa enjekte ediliyor ben acilden yaptırıyorum hep
Kortizon nedir ne için verdilerRahim kalınlığına bakılacak sizde de bende 8,5çıkmış sınırın bir tık üstünde olunca 4e çıkardılar transferden sonra da aynı doz devammış kese gününe kadar inşallah pozitif olursa o şekildeymiş sonra düşürüyorlarmış adetle 3estrofem başlamıştım 10gün sonra kontrolde 4e çıktıama sakin olun bnm de şuan kan sulandırıcı iğnen progesteron iğnem fitil estrofem kortizon günde iki ilaç var da var yani
Ben kimseye güvenmiyorum kendim yapıyorum yaDemekki hepsi aynı eşime her gün yavaş yap iğneyi diyorum
Benim de aynı ama günde 1 tane . Sizin fazlaymış. Birde pahalı bir iğneBenim göbekten var progestan dex iğne 2 tane günde
Benim de coraspirin. İğneden iyi benceKan sulandırıcıyı bana iğne olarak vermedi yineee yaaa corasprin hap içiyorum. Daha mı iyi daha mı kötü
Transferden önce 5 gün kullandım ama transfer günü progesteron değerim biraz düşük çıktı o yüzden arttırdılar ve duphastonda eklediler evet biraz pahalı ilaçlar malesefBenim de aynı ama günde 1 tane . Sizin fazlaymış. Birde pahalı bir iğne
Benim üç değerimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı aslında düşük düzeyde dedi ama için rahat etsin diye bu kez iğne vereceğim dedi corasprin ve iğne kullanıyorumKan sulandırıcıyı bana iğne olarak vermedi yineee yaaa corasprin hap içiyorum. Daha mı iyi daha mı kötü
Bağışıklık baskılayıcı embriyoda eşimizin DNA sı var yabancı algılayıp vücut atmasın diye yani embriyo tutunsun diye veriliyorKortizon nedir ne için verdiler
Transfere kadar günde bi tane 5 iğne kullandım toplamda transfer günü kendileri yaptı hemşire şimdi de iki günde bir salı gidcm cuma gidcm bu şekildeGünde kaçç kere progrstron verdiler de hep acile gidebiliyosun
Ayy zaten yeni yeni becerebiliyor ama kendim de korkuyorumBen kimseye güvenmiyorum kendim yapıyorum ya
Eşim cesaret edemez zatenAyy zaten yeni yeni becerebiliyor ama kendim de korkuyorum
Hmm Folik asiti bana günde 2 tane iç dedi doktor hamile kalınca günde 3 e çıkar dediBen dinlendirmek zorunda kalmıştım transfer günümde rahmde sıvı birikmiş diye iptal etmişlerdi. Bana o süreçte folikasiti ister kullan ister kullanma 2 ay sonra tekrar başlayacaksın zaten demişti
Allah gönlüne gore versin canim insallah döllenme olur sen icini ferah tut.Yumurta toplama işleminde ilk gün döllenme olmayıp ikinci gün oluşan oldu mu cumartesi opu işlemim vardı pazar günü aradılar döllenme olmadı pazartesi tekrar bakıcaz dedi hala dönmediker çok üzgün ve telaşlıyım
Teşekkür ederim zaten stresli biriyim işler iyice sarpa sarıyorAllah gönlüne gore versin canim insallah döllenme olur sen icini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?