Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Sorma canım ben de hastalık anksiyetesi var bir de çok zor gerçekten.az önce alerji doktoruma gittim çünkü her gün alerji ilacı almak zorundayım geçmeyen ürtiker yüzünden.ve zorunlu kalmadıkça kullanılmıyormuş sanırım. Ne yapacağım bilmiyorym..zararlı demiyorlar ama araştırma yapılamadığı için yarım iç zorda kalırsan iç vs diyorlar.transfer sonrası 15 gün berbat geçecek

Bana da bu yüzden prolutex iğne verdi göbekten kendim yaparım diğer türlü git gel daha zor geliyor bana 19u transfer dedi bugün kontrolde, var mı başka 19unda transferi olan

Merhabalar öncelikle Allah herkesin kucağını boş bırakmasın, bugün adetimin 2. Günü ve tüp bebek tedavisine başladım iğneyi aile hekimin de yaptırdım ve hemşire göbeğimin üst tarafına yaptı ve ben sonra araştırdım göbeğin sağına soluna ve aşağısına yapılıyormuş sorun olurmu ?

Merhaba tüp bebek doktorumun hemşiresine sormuştum ben üstte de oluyor çevresi iki parmak ölçüp sorun olmaz hayırlı olsun süreciniz

Bana da bu yüzden prolutex iğne verdi göbekten kendim yaparım diğer türlü git gel daha zor geliyor bana 19u transfer dedi bugün kontrolde, var mı başka 19unda transferi olan
Rahim kalınlığınız ne kadar olmuş benim de randevum var 16 sı ne diyeceğini çok merak ediyorum

merhaba arkadaşlar şırnaktaydık izmire tayin oldu eşim izmirde tedavi göreniniz var mı?

Rahim kalınlığınız ne kadar olmuş benim de randevum var 16 sı ne diyeceğini çok merak ediyorum
İğneyi ne kadar kullanacaksınız
Rahim kalınlığım 8.15 olmuş, görünümü uygun minimum sınırı da geçmişiz sorun yok dedi. İğne günde iki, şimdilik transfere kadar devam dedi, perşembe kan verince duphastan başlanacakmış duruma bağlıymış

merhaba nerede tedavi oldunuz acaba kaçıncı tüp bebekti memnun kaldınız mı ne kadara mal oldu acaba?
benim 6.tüp bebek olacak
Benim ikinci denemem ilki bir prof. Daydı ama hiç memnun kalmadım şimdiki deneyimime bakarak boşa zaman ve para kaybı diyebilirim. Özel sağlıkta tedavi görüyorum, maliyet hesabını çoktan bıraktım inanın artık hiç bilmiyorum, doktorumdan ve ekipten memnunum henüz transferim olmadı ama biliyorum ki onlar üzerlerine düşeni yaptı yapıyor

zor süreçler kesinlikle biz de 5 tüp bebekte malum maddi manevi yorulduk o nedenle maddiyatı düşünmemeye çalışsak da borçlar katlanınca ister istemez hesap yaparak eşimle buluyoruz kendimizi...
inşallah evladınıza kavuşursunuz amin..

Teşekkür ederim cevabınız için inşallah hayırlısıyla pozitif bir şekilde tamamlanır süreciniz ve bekleyen herkesin süreci

Amin amin hepimiz için dileğim bu

Sende de estrofem 4e çıktı mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…