Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bnmki de 8.5 Muş 4 e çıkmıştı transfere bir hafta kala transfer oldum 4devam dediler seninki de çok
Benimkinede 8.12 falan dedi çok iyi devam dedi doktor 4 estrofem devam ama 6 aşırıymış yaa
Bir baş ağrısı yapıyor anlatamam
bu arada bende de baş ağrısı yapıyor herkese yapmıyormuş. bende günde 4 kullanırken fark ettim atak şeklinde yaşadım bende
Bu arada Progestana pazar başladım çok uyku yapıyor sizde nedir durum ben mi triplere giriyorum acaba

Merhaba Hayırlı olsun öncelikle sorun olacağını düşünmüyorum göbekten yapılmış en azından. Bundan sonra dikkat edersiniz

Ben 4e çok diyordum valla bi gerginlik filan yapıyor sanki illa oluyor bi yan etki

Ayyy çok geçmiş olsun umarım etkilemiyodur içini ferah tut bu şekilde stresli olursak bebeğimiz bize tutunmaz ne zaman transferin ?

Benim ikinci transferim ilki negatif sonuçlanmıştı maalesef, tekrar opu vs şimdi ikinci deneme başarılı mutlu son olur dilerim Bende 4 bişey yapmıyordu da bu 6 tane işi iki gündür zorladı. Progestanın etkisini hissetmiyorum ben ya daha önce de rahatsız etmemişti bilemedim o yüzden

Bu ilac bende tek seferde migren agrisi yapti siddetli bir agri dr.um hemen ilacı kesti bir daha kullandırmadı
Benim de migrenim var ama migren ağrısından farklı bunun hissi, migrende başımın farklı yerleri ağrırdı Hatta ben regl olacağımı migrenin atağından anlarım öyle bişey o

Merhabalar ,
4 aydır kullandığım ilaçlar ürofertil woman, Sjomann's D3K2, apikobal, santafer, ecoprin, zfol, parol, histeroskobi miyom oldum aradan 2 ay geçti ve bugün tüp bebeğe başladık ve bana duphaston günde 3 defa ve menopur 300 lu iğne verdi ve bütün hepsini kullanıyorum sizlere tüp Bebek için acaba başka iğne verdiler mi ?

İnşallah başarılı olacak Temmuz ayından aşırı umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…