- 7 Nisan 2025
- 283
- 154
- 18
- 31
6 estrofem miiii aman tanrım6 benim
Evet amin ben de düşünmek istemiyorum aksini, o gün olsun herşey yolunda gitsin tutunsun18 temmuzda da benim önlü arkalı olacağızinşallah herşey yolunda giderse tabi 18 i
Bir baş ağrısı yapıyor anlatamam6 estrofem miiii aman tanrım
Bnmki de 8.5 Muş 4 e çıkmıştı transfere bir hafta kala transfer oldum 4devam dediler6 benim
İlk transferin mi ismini takip edemedimEvet amin ben de düşünmek istemiyorum aksini, o gün olsun herşey yolunda gitsin tutunsun
Benimkinede 8.12 falan dedi çok iyi devam dedi doktor 4 estrofem devam ama 6 aşırıymış yaaBnmki de 8.5 Muş 4 e çıkmıştı transfere bir hafta kala transfer oldum 4devam dedilerseninki de çok
bu arada bende de baş ağrısı yapıyor herkese yapmıyormuş. bende günde 4 kullanırken fark ettim atak şeklinde yaşadım bendeBir baş ağrısı yapıyor anlatamam
Merhaba Hayırlı olsun öncelikleMerhabalar öncelikle Allah herkesin kucağını boş bırakmasın, bugün adetimin 2. Günü ve tüp bebek tedavisine başladım iğneyi aile hekimin de yaptırdım ve hemşire göbeğimin üst tarafına yaptı ve ben sonra araştırdım göbeğin sağına soluna ve aşağısına yapılıyormuş sorun olurmu ?
Ben 4e çok diyordum vallaBenimkinede 8.12 falan dedi çok iyi devam dedi doktor 4 estrofem devam ama 6 aşırıymış yaa
bu arada bende de baş ağrısı yapıyor herkese yapmıyormuş. bende günde 4 kullanırken fark ettim atak şeklinde yaşadım bende
Bu arada Progestana pazar başladım çok uyku yapıyor sizde nedir durum ben mi triplere giriyorum acaba
Bu ilac bende tek seferde migren agrisi yapti siddetli bir agri dr.um hemen ilacı kesti bir daha kullandırmadıBir baş ağrısı yapıyor anlatamam
Ayyy çok geçmiş olsun umarım etkilemiyodur içini ferah tut bu şekilde stresli olursak bebeğimiz bize tutunmazSorma canım ben de hastalık anksiyetesi var bir de çok zor gerçekten.az önce alerji doktoruma gittim çünkü her gün alerji ilacı almak zorundayım geçmeyen ürtiker yüzünden.ve zorunlu kalmadıkça kullanılmıyormuş sanırım. Ne yapacağım bilmiyorym..zararlı demiyorlar ama araştırma yapılamadığı için yarım iç zorda kalırsan iç vs diyorlar.transfer sonrası 15 gün berbat geçecek
Çok teşekkür ederim rahatladım birazMerhaba tüp bebek doktorumun hemşiresine sormuştum ben üstte de oluyor çevresi iki parmak ölçüp sorun olmaz hayırlı olsun süreciniz
Teşekkür ederimMerhaba Hayırlı olsun önceliklesorun olacağını düşünmüyorum göbekten yapılmış en azından. Bundan sonra dikkat edersiniz
Hormonlardan bir tuhaf olduğumuz kesinBen 4e çok diyordum vallabi gerginlik filan yapıyor sanki illa oluyor bi yan etki
İlacı kesti demişsiniz sonra ne verdi acaba size ?Bu ilac bende tek seferde migren agrisi yapti siddetli bir agri dr.um hemen ilacı kesti bir daha kullandırmadı
Folik asidin 2 veya 3 adet kullanıldığını hayatımda ilk defa duyuyorumHmm Folik asiti bana günde 2 tane iç dedi doktor hamile kalınca günde 3 e çıkar dedi
Hepsi başka bir şey diyor
KesinlikleHormonlardan bir tuhaf olduğumuz kesin
Benim ikinci transferim ilki negatif sonuçlanmıştı maalesef, tekrar opu vs şimdi ikinci deneme başarılı mutlu son olur dilerimBenimkinede 8.12 falan dedi çok iyi devam dedi doktor 4 estrofem devam ama 6 aşırıymış yaa
bu arada bende de baş ağrısı yapıyor herkese yapmıyormuş. bende günde 4 kullanırken fark ettim atak şeklinde yaşadım bende
Bu arada Progestana pazar başladım çok uyku yapıyor sizde nedir durum ben mi triplere giriyorum acaba
Benim de migrenim var ama migren ağrısından farklı bunun hissi, migrende başımın farklı yerleri ağrırdıBu ilac bende tek seferde migren agrisi yapti siddetli bir agri dr.um hemen ilacı kesti bir daha kullandırmadı
İnşallah başarılı olacak Temmuz ayından aşırı umutluyumBenim ikinci transferim ilki negatif sonuçlanmıştı maalesef, tekrar opu vs şimdi ikinci deneme başarılı mutlu son olur dilerimBende 4 bişey yapmıyordu da bu 6 tane işi iki gündür zorladı. Progestanın etkisini hissetmiyorum ben ya daha önce de rahatsız etmemişti bilemedim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?