Benim bildigim rahim kalinligi icin veriliyor bu ilac kendi bilgim bu. Hoca kullandiramam sana dedi yan etkisi olduysa yunrtaliklarim hazirlansin diye adette femera verdi hoca ardindan kontrole gittim rahim de kalinlasmis istedigi gibi catlatma ignesini yapmami soyledi. Transferden onceki gunde rahim kalinligina yumurta catlamasina tekrardan bakti gayet iyi dedi ertesi gun dondurulmus embriyo transferim gerceklesti. Kullan dese bile o ilaci ben kullanamazdim öldurdu beni ilac.İlacı kesti demişsiniz sonra ne verdi acaba size ?
Ağzın bal yesiiinİnşallah başarılı olacak Temmuz ayından aşırı umutluyum
Benim beynim cikacakti yerinden cok kotuydu zaten yan etkisiymis buBenim de migrenim var ama migren ağrısından farklı bunun hissi, migrende başımın farklı yerleri ağrırdıHatta ben regl olacağımı migrenin atağından anlarım öyle bişey o
Enteresan, ilacın yaygın yan etkilerinde de yazıyor zaten bunlarBenim bildigim rahim kalinligi icin veriliyor bu ilac kendi bilgim bu. Hoca kullandiramam sana dedi yan etkisi olduysa yunrtaliklarim hazirlansin diye adette femera verdi hoca ardindan kontrole gittim rahim de kalinlasmis istedigi gibi catlatma ignesini yapmami soyledi. Transferden onceki gunde rahim kalinligina yumurta catlamasina tekrardan bakti gayet iyi dedi ertesi gun dondurulmus embriyo transferim gerceklesti. Kullan dese bile o ilaci ben kullanamazdim öldurdu beni ilac.
Evet yaziyor ama o bas agrisiyla gezilmezki ben duramadim sizleri bilemem. Eger bi ilac yan etki yapiyorsa birakilmali zaten kullanilmamali alternatif bir sey bulunur zaten ki hocam da sagolsun beni magdur etmedi.Enteresan, ilacın yaygın yan etkilerinde de yazıyor zaten bunlar
Sizin için iyi olmuş o zaman ben kendimi ayırt edemiyorum migrenim tuttuğunda en az 3 gün sürdüğü içinEvet yaziyor ama o bas agrisiyla gezilmezki ben duramadim sizleri bilemem. Eger bi ilac yan etki yapiyorsa birakilmali zaten kullanilmamali alternatif bir sey bulunur zaten ki hocam da sagolsun beni magdur etmedi.
İAllah yardim etsin hepimizeÖyle bir işin içindeyiz ki, "doktorlar el ele tutuşup tutunma şarkısı söylerse tutunmaya yüzde bilmem kaç etkisi oluyor, 15 bin tlye yapalım mı" deseler e iyi madem yapın dicez
Allah kimseye vermesin gercekten ben bir hapla oyle oldum kotu bi tecrubeydi. Her seyin alternatifi bulunur zorlamamak lazim.Sizin için iyi olmuş o zaman ben kendimi ayırt edemiyorum migrenim tuttuğunda en az 3 gün sürdüğü için
Hashhahahahahaha sesliii de güldüüüümÖyle bir işin içindeyiz ki, "doktorlar el ele tutuşup tutunma şarkısı söylerse tutunmaya yüzde bilmem kaç etkisi oluyor, 15 bin tlye yapalım mı" deseler e iyi madem yapın dicez
Hay allah yaa epey etkilenmişsiniz. Bu arada bende Femara kullanıyorum hala rahmi dinlendiricez demişti o günden beri (2 aydır yaklaşık) kullanıyorum ek olarak estrofemBenim bildigim rahim kalinligi icin veriliyor bu ilac kendi bilgim bu. Hoca kullandiramam sana dedi yan etkisi olduysa yunrtaliklarim hazirlansin diye adette femera verdi hoca ardindan kontrole gittim rahim de kalinlasmis istedigi gibi catlatma ignesini yapmami soyledi. Transferden onceki gunde rahim kalinligina yumurta catlamasina tekrardan bakti gayet iyi dedi ertesi gun dondurulmus embriyo transferim gerceklesti. Kullan dese bile o ilaci ben kullanamazdim öldurdu beni ilac.
Merhaba sanki belli belirsiz bi çizgi var gibi biri tuttu diğeri tutmadıysa çok erken hemen üzülmeyin en az üç gün bekleyinKızlar günaydın 5.gün çift embriyo transferimin 6.günü
pişman oldum. predictor erken gebelik testi yaptım da çıkması lazım değil miydi.
bu benim 2.transferim ilkinde betam 12.gün 1000 küsür gelmişti. Yine çabuk yükselir diye yapmıştım testi olmadı sanki
Biraz çizgi görünüyor bence kuruma mı bilemem ama belirtilerin var mı ?Kızlar günaydın 5.gün çift embriyo transferimin 6.günü
pişman oldum. predictor erken gebelik testi yaptım da çıkması lazım değil miydi.
bu benim 2.transferim ilkinde betam 12.gün 1000 küsür gelmişti. Yine çabuk yükselir diye yapmıştım testi olmadı sanki
Kurumada olabılır ondan emin olamıyorum zaten. Fotoyu 1 saat sonra çektim.Biraz çizgi görünüyor bence kuruma mı bilemem ama belirtilerin var mı ?
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah çok sevindim bizim gibi bekleyenlere de nasip olsun inşaallahBenim guzel anne adaylarım asla stres yapmayın ben 7.-8.-9.-10. Gün hep test yaptım negatif çıktı sonra ruy gördüm koştum kan testi verdim ve 10. Gün 134 ile hamile olduğumu ögrendimbu süreçte bol bol ceviz avakado ananas bir dilim
Fındık ve bol bol peynir kefir ayran yoğurt yiyin tutmasını en çok protein sağlar :)
Allah gönlüne göre versin inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın yarın sabah yada 2 gün sonra sabah tekrar dene bakalım belki biri tutunmustur o yüzden belli değildir çok bende transfer+ 3. Gündeyim sabah kasık ağrım vardı hala var biraz daha bakalım ne olacakKurumada olabılır ondan emin olamıyorum zaten. Fotoyu 1 saat sonra çektim.
Transfer öncesi de ilaç başladığım için o zamanda kasıkta batmam oluyordu. sadece 3. Ve 4. Günler baya ağrıdı karnım. vucutta belirti aramıyorum hepsi ilaçtan farkındayım.
ama işte dayanamadım test yaptım bu benım son denemem yoksa yeni tedaviye başlıcam,galiba ondan dolayı sabırsızlandım
Taze transferde transferden sonra başlatıyor promester iğne ekleniyorKızlar yarın 9.30da transferim varbu arada doktorum var yumurta toplama sonrası sadece progestan fitil berdi bir de antibiyotik. Östrojen ilacı falan vermedi herkese gerekmiyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?