Erken yapmışsınız sanki ama hafif bir çizgi var gibi güzel haberler alırsınız umarımKızlar günaydın 5.gün çift embriyo transferimin 6.günü
pişman oldum. predictor erken gebelik testi yaptım da çıkması lazım değil miydi.
bu benim 2.transferim ilkinde betam 12.gün 1000 küsür gelmişti. Yine çabuk yükselir diye yapmıştım testi olmadı sanki
Sanki hafif çizgi var gibi.Kızlar günaydın 5.gün çift embriyo transferimin 6.günü
pişman oldum. predictor erken gebelik testi yaptım da çıkması lazım değil miydi.
bu benim 2.transferim ilkinde betam 12.gün 1000 küsür gelmişti. Yine çabuk yükselir diye yapmıştım testi olmadı sanki
Sorma canım ben de hastalık anksiyetesi var bir de çok zor gerçekten.az önce alerji doktoruma gittim çünkü her gün alerji ilacı almak zorundayım geçmeyen ürtiker yüzünden.ve zorunlu kalmadıkça kullanılmıyormuş sanırım. Ne yapacağım bilmiyorym..zararlı demiyorlar ama araştırma yapılamadığı için yarım iç zorda kalırsan iç vs diyorlar.transfer sonrası 15 gün berbat geçecekSleam canım Estrofemi bana birden 3 vermemişti 5 gün 2 sonra 3 adet şimdi iste günde 4 tane içiyorum. Kanser yazılarını falan okuma sakın. Benim annem meme kanseri geçirdi içten içe korkmuyor değilim bu kadar hormonun reçetesi ne olacak diye
sağol canım transfer 1-3 ağustos arası olacak su estrofem beni aşırı etkiledi o kadar iğne oldum hiç etkilenmedim duygusal olarak bu ilac içime sıkıntı veriyor panik atak geçiriyor gibi oluyorum geçiyor sonra inş bir an önce olur biterAyyy çok geçmiş olsun umarım etkilemiyodur içini ferah tut bu şekilde stresli olursak bebeğimiz bize tutunmazne zaman transferin ?
Ayy yine mi iğne ya bu ilacın içeriği de progesteronmuş ben zaten şu an fitil kullanıyorum bi de iğne mi olucam şaka gibiiTaze transferde transferden sonra başlatıyor promester iğne ekleniyor
Evet prosedürleri bu şekilde dondurulmuş embriyoda transfer hazırlığı yaparken 5gün iğne oluyor transfer öncesi ama taze transferde transfer günü orda hemşire yapacak bir iğneni transfere girmeden önce sonrası iki günde bir iğne pozitif olursa 8hafta olana kadar bu şekilde ek olarak günde üç fitil devamAyy yine mi iğne ya bu ilacın içeriği de progesteronmuş ben zaten şu an fitil kullanıyorum bi de iğne mi olucam şaka gibii
Her şey tamam da şu fitil çok can sıkıyor yaa en rahatsız edici olan o benceEvet prosedürleri bu şekilde dondurulmuş embriyoda transfer hazırlığı yaparken 5gün iğne oluyor transfer öncesi ama taze transferde transfer günü orda hemşire yapacak bir iğneni transfere girmeden önce sonrası iki günde bir iğne pozitif olursa 8hafta olana kadar bu şekilde ek olarak günde üç fitil devam
Yapacak bi şey yok inşallah işe yarasın daHer şey tamam da şu fitil çok can sıkıyor yaa en rahatsız edici olan o bence
Valla amin emeklerimizin sonucu en kısa zamanda en kolay şekilde güzel olsunYapacak bi şey yok inşallah işe yarasın da
Amin canım kolaylıkla hayırlısıyla nasip olsunValla amin emeklerimizin sonucu en kısa zamanda en kolay şekilde güzel olsun
Erken kan vermişsin sanki kendini üzmüş olabilir misinKızlar 5.gun dondurulmus embriyo transferim 8.temmezda olmustu bugun Transfer + 7.gunumdeyim dayanamadim bugun kan verdim negatif cıktı
Bana fitil vermedii vermemesinin sebebinide dozaj ayarlamasını yapamayabiliriz demişti. Fitiller çözülürken işte hem içeri hem dışarı ufak tortularla çıkabiliyormuş öyle söylemişti. Bende buralardan okuyup doktora ben niye fitil kullanmıyorum eksik bişey olmasın diye söylenmiştimHer şey tamam da şu fitil çok can sıkıyor yaa en rahatsız edici olan o bence
hayırlı olsun diyelim bekleyişin başladııııKızlarrrr 4. Gün 1A kalite embriyo transferi oldum dün. Grade 1 1. Kalite dedi embriyolog. Heyecan içinde bekliyorum var mı aranızda 4. Gün transferi
Bilmiyorum ki canım öyle mi diyorsun çok üzüldüm umudum gitti ve tükendi resmenErken kan vermişsin sanki kendini üzmüş olabilir misin
Bilmiyorum ki canım öyle mi diyorsun çok üzüldüm umudum gitti ve tükendi resmen
Valla bilemedim ama direk negatif mi yoksa beta çok mu düşük?
İnsallahh canımBence sen gününde yine kan testi vermelisin belki yükselir
Benimde perşembe günü sabah, senden bir gün sonra, heyecanlıyızzKızlar yarın 9.30da transferim varbu arada doktorum var yumurta toplama sonrası sadece progestan fitil berdi bir de antibiyotik. Östrojen ilacı falan vermedi herkese gerekmiyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?