Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Erken yapmışsınız sanki ama hafif bir çizgi var gibi güzel haberler alırsınız umarım

Sanki hafif çizgi var gibi.

Sorma canım ben de hastalık anksiyetesi var bir de çok zor gerçekten.az önce alerji doktoruma gittim çünkü her gün alerji ilacı almak zorundayım geçmeyen ürtiker yüzünden.ve zorunlu kalmadıkça kullanılmıyormuş sanırım. Ne yapacağım bilmiyorym..zararlı demiyorlar ama araştırma yapılamadığı için yarım iç zorda kalırsan iç vs diyorlar.transfer sonrası 15 gün berbat geçecek
Ayyy çok geçmiş olsun umarım etkilemiyodur içini ferah tut bu şekilde stresli olursak bebeğimiz bize tutunmaz ne zaman transferin ?
sağol canım transfer 1-3 ağustos arası olacak su estrofem beni aşırı etkiledi o kadar iğne oldum hiç etkilenmedim duygusal olarak bu ilac içime sıkıntı veriyor panik atak geçiriyor gibi oluyorum geçiyor sonra inş bir an önce olur biter

Ayy yine mi iğne ya bu ilacın içeriği de progesteronmuş ben zaten şu an fitil kullanıyorum bi de iğne mi olucam şaka gibii
Evet prosedürleri bu şekilde dondurulmuş embriyoda transfer hazırlığı yaparken 5gün iğne oluyor transfer öncesi ama taze transferde transfer günü orda hemşire yapacak bir iğneni transfere girmeden önce sonrası iki günde bir iğne pozitif olursa 8hafta olana kadar bu şekilde ek olarak günde üç fitil devam

Her şey tamam da şu fitil çok can sıkıyor yaa en rahatsız edici olan o bence

Kızlarrrr 4. Gün 1A kalite embriyo transferi oldum dün. Grade 1 1. Kalite dedi embriyolog. Heyecan içinde bekliyorum var mı aranızda 4. Gün transferi

Her şey tamam da şu fitil çok can sıkıyor yaa en rahatsız edici olan o bence
Bana fitil vermedii vermemesinin sebebinide dozaj ayarlamasını yapamayabiliriz demişti. Fitiller çözülürken işte hem içeri hem dışarı ufak tortularla çıkabiliyormuş öyle söylemişti. Bende buralardan okuyup doktora ben niye fitil kullanmıyorum eksik bişey olmasın diye söylenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…