- 14 Nisan 2021
- 554
- 336
- 53
- 27
Hayırlı sonuç alırız inşallahBenimde perşembe günü sabah, senden bir gün sonra, heyecanlıyızz
Ben de İzmir de görüyorum yarın transferim var hatta Tavmergen de görüyorum ben şuanlım memnunum inşallah tutunur da daha çok memnun olurum hastane ilaçlar hariç 100 bin tuttumerhaba arkadaşlar şırnaktaydık izmire tayin oldu eşim izmirde tedavi göreniniz var mı?
Doktorum da hemşirelerde süreci anlattı o gün ne yapılacaksa her şeyi ama hiç iğneden falan bahsetmediler ay inş olmaz ya kalçadan kas içine bi de birkaç ay devam etmek gerekiyomuş tüp bebek tedavisi beni psikolojimi yıpratmadı ama bu iğne yıpratırEvet prosedürleri bu şekilde dondurulmuş embriyoda transfer hazırlığı yaparken 5gün iğne oluyor transfer öncesi ama taze transferde transfer günü orda hemşire yapacak bir iğneni transfere girmeden önce sonrası iki günde bir iğne pozitif olursa 8hafta olana kadar bu şekilde ek olarak günde üç fitil devam
Canim 6. Gun baska marka erken test ile ayni boyle silik cikmisti testimKızlar günaydın 5.gün çift embriyo transferimin 6.günü
pişman oldum. predictor erken gebelik testi yaptım da çıkması lazım değil miydi.
bu benim 2.transferim ilkinde betam 12.gün 1000 küsür gelmişti. Yine çabuk yükselir diye yapmıştım testi olmadı sanki
Çok sağol canım benimhayırlı olsun diyelim bekleyişin başladııııdarısı başıma , inşallah bebeğin sana tutunur sıkı sıkı
Valla ordaki bütün hastalara yapılıyor yapan düzgün ve yavaş yaparsa çok acımıyor ama hızlı yapılırsa morarıp içine topaklanıyor seni korkutmak gibi olmasın daDoktorum da hemşirelerde süreci anlattı o gün ne yapılacaksa her şeyi ama hiç iğneden falan bahsetmediler ay inş olmaz ya kalçadan kas içine bi de birkaç ay devam etmek gerekiyomuş tüp bebek tedavisi beni psikolojimi yıpratmadı ama bu iğne yıpratır
Merhaba hayırlı olsun dondurulmuş embriyo mu ? Yaşınız kaç embriyonuzu genetiğe gönderdiniz mi ? Bir hafta sonrasına transfer tarihinizi verirlerKızlar hepinize merhaba bu yolda hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah dualarım sizinlekonunun hepsini okuyamadım malum 58 sayfa olmuş. dondurulmuş embriyo transferim olacak 12 gündür estrofem vs. kullanıyorum bu cuma günü (18 temmuz) muayeneye gideceğim transfer günüm belli olacak. Tahmini ne zamana gün verirler ve bundan sonra ne yapılacak? Süreci anlatabilir misiniz ve tutma şansını arttırmak için sizin deneyim ve önerilerinize açığım
Kendimiz yapabiliyo muyuz iğneyi? Sonuçta 9. Haftaya kadar kullanılıyomuş her gün hastaneye gidip yaptıramam gibiValla ordaki bütün hastalara yapılıyor yapan düzgün ve yavaş yaparsa çok acımıyor ama hızlı yapılırsa morarıp içine topaklanıyor seni korkutmak gibi olmasın dayağlı bir iğne yine sorarsın anlatırlar zaten daha zamanı gelmediği için anlatmamışlardır dün akşam iğnem vardı benim de acilde bi tanesi çok kötü vurdu yatamadım o tarafıma bunca zamandır iyi vuranlar denk geliyordu ama
Teşekkür ederim evet dondurulmuş embriyo genetiğe gönderilmedi 26 yaşındayımMerhaba hayırlı olsun dondurulmuş embriyo mu ? Yaşınız kaç embriyonuzu genetiğe gönderdiniz mi ? Bir hafta sonrasına transfer tarihinizi verirler
Bi de büyük kii insanın içi kalkıyor artık hap yutmaktanFolik asidin 2 veya 3 adet kullanıldığını hayatımda ilk defa duyuyorum
Her gün olmyck taze transferde transfer günü hemşire yapıyor iki gün durup diğer gün yaptırıyorsun bu şekilde 9.haftaya kadar kendin yapamazsın kas içine yapılıyor bilen biri olmayınca Allah muhafaza sinire denk gelme ihtimali var tanıdığın çok iyi bildiğin sağlıkçıya filan da yaptırabilirsinKendimiz yapabiliyo muyuz iğneyi? Sonuçta 9. Haftaya kadar kullanılıyomuş her gün hastaneye gidip yaptıramam gibi
İnşallah sağlıkla ilk seferde kavuşursunuzTeşekkür ederim evet dondurulmuş embriyo genetiğe gönderilmedi 26 yaşındayım
Kas içine yapılan iğne neymiş ya? Taze transfer oldum progestan fitil, progestan iğne, estrofem, dupasthon hariç bir şey kullanmadım. Estrofeme baya önce başladım, progestanlara da. Hala da devam.Her gün olmyck taze transferde transfer günü hemşire yapıyor iki gün durup diğer gün yaptırıyorsun bu şekilde 9.haftaya kadar kendin yapamazsın kas içine yapılıyor bilen biri olmayınca Allah muhafaza sinire denk gelme ihtimali var tanıdığın çok iyi bildiğin sağlıkçıya filan da yaptırabilirsin
Promester (progesteron içeren iğne bizim doktorlarımız aynı o yüzden size verilen göbekten yapılan olabilir bize verilen kas içine yapılan bir iğneKas içine yapılan iğne neymiş ya? Taze transfer oldum progestan fitil, progestan iğne, estrofem, dupasthon hariç bir şey kullanmadım. Estrofeme baya önce başladım, progestanlara da. Hala da devam.
Bana promester vermedi. Progestan dex verdi. İkisi de progestan içeriyor zaten. Progestan dex çok daha konforlu göbek deliğinden yapıyorsun hiç ağrı acı sızı yok. Çok basit, stres yapma :)Ayy yine mi iğne ya bu ilacın içeriği de progesteronmuş ben zaten şu an fitil kullanıyorum bi de iğne mi olucam şaka gibii
Haaaa progestan dex verdi bana. Çok daha konforlu. Bi rica edin bence, onu verebiliyorsa onu reçete etsin. İkisi de progestan bildiğim kadarıyla.Promester (progesteron içeren iğne bizim doktorlarımız aynı o yüzden size verilen göbekten yapılan olabilir bize verilen kas içine yapılan bir iğne
Çok teşekkürler bunlar artık bitip de gittiğimde hemen sorayım reçete etsin yaa bir de bazıları düzgün vuruyor sıkıntı olmuyor ama bazıları morartıyor topaklanıyor ağrısı iki gün sürüyor doğru düzgün yapılırsa ağrısı olmuyorHaaaa progestan dex verdi bana. Çok daha konforlu. Bi rica edin bence, onu verebiliyorsa onu reçete etsin. İkisi de progestan bildiğim kadarıyla.
Progestan dex çok konforlu canım 0 hassiyet morarma falan hiç birşey yapmadı bana. Transfer ne zaman? Taze mi olacakÇok teşekkürler bunlar artık bitip de gittiğimde hemen sorayım reçete etsin yaa bir de bazıları düzgün vuruyor sıkıntı olmuyor ama bazıları morartıyor topaklanıyor ağrısı iki gün sürüyor doğru düzgün yapılırsa ağrısı olmuyorbademlicikolata istersen sen bunu söyle de değiştirsin canım sen bari çekme bu eziyeti
Ayy çok iyiymiş göbekten vuruluyor değil mi bi söyleyim doktoruma bn 12sinde transferim oldu dondurulmuştuProgestan dex çok konforlu canım 0 hassiyet morarma falan hiç birşey yapmadı bana. Transfer ne zaman? Taze mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?