Hayırlı olsun bir aksikilik çıkmazsa bende pazartesi transfer olacağım bana progesteron vermediler transfer günü yapılacağını söylediler belki sonrasında verirlerPazartesi bi aksilik çıkmazsa transfer dedi doktor progsreron dex verdi ne zamana kadar kullanılıyor bu iğne bilen var mı
Evet canım göbekten. Benim de 14 temmuzda oldu taze transfer 4. Gün embriyosuAyy çok iyiymiş göbekten vuruluyor değil mi bi söyleyim doktoruma bn 12sinde transferim oldu dondurulmuştusen peki ?
canım bende 14 ünde transfer oldum muhtemelen sonuç netleşene kadar devam. Pozitif olursa sonrasında kullanılıyor mu bilmiyorum ama kullanılıyor büyük ihtimal duruma görePazartesi bi aksilik çıkmazsa transfer dedi doktor progsreron dex verdi ne zamana kadar kullanılıyor bu iğne bilen var mı
O çok iyiymiş iğnem bitince bi söyleyim Hadi hayırla sağlıkla kavuşmak nasip olsunEvet canım göbekten. Benim de 14 temmuzda oldu taze transfer 4. Gün embriyosu
Ben de promester kullanıyorum. Bilerek kendim tercih ettim. Kan sulandırıcı zaten göbekten yeterince morartıyor. Gün aşırı eğitim araştırmaya gidip promester vuruluyorum. Çok da memnunum. İyi ki kalçadan tercih etmiştim. İşin ehli yaptı mı ne ağrı oluyor ne sızı.Ayy çok iyiymiş göbekten vuruluyor değil mi bi söyleyim doktoruma bn 12sinde transferim oldu dondurulmuştusen peki ?
Doktorun inisiyatifine bağlı.Pazartesi bi aksilik çıkmazsa transfer dedi doktor progsreron dex verdi ne zamana kadar kullanılıyor bu iğne bilen var mı
Bende de göğüs ağrısı iç sıkıntısı ve dudaklarım şişiyor sürekliBu ilac bende tek seferde migren agrisi yapti siddetli bir agri dr.um hemen ilacı kesti bir daha kullandırmadı
Teşekkür ederim canım alerji ilacı için doktora gittim zararlı ya da zararsız olduğu konusunda araştırma olmadığı için önermiyoruz ama sen her gün almazsan kızarıp kaşınıyorsun mecbur kullanacaksın diyor birer gün arayla almayı denicem ya da yarım yarım üst üste geldi her şey.transfer 1-5 ağustos arası inşAyyy çok geçmiş olsun umarım etkilemiyodur içini ferah tut bu şekilde stresli olursak bebeğimiz bize tutunmazne zaman transferin ?
Kesinlikle iyi yapıldığında hiçbir sıkıntı yok acile gidiyorum bazıları çok çok iyi bazıları maalesef uyardığım halde mahvediyorlarBen de promester kullanıyorum. Bilerek kendim tercih ettim. Kan sulandırıcı zaten göbekten yeterince morartıyor. Gün aşırı eğitim araştırmaya gidip promester vuruluyorum. Çok da memnunum. İyi ki kalçadan tercih etmiştim. İşin ehli yaptı mı ne ağrı oluyor ne sızı.
Onun bir vuruş noktası var. Onu anladım ben. Daha önce sağlık ocağında yaptırdım kabus gibiydi. Kalçanın kenarına yapılıyor. Yani bacağa bağlayan kısma. O zaman hiç ağrı yapmıyor. Şükür şu ana kadar hepsi o sekilde yaptı. Demek ki aceleye getiren oldu sizdeKesinlikle iyi yapıldığında hiçbir sıkıntı yok acile gidiyorum bazıları çok çok iyi bazıları maalesef uyardığım halde mahvediyorlar
Benim doktorun hemşiresi yaptı geçen, ilk saatlerde hiçbir şey yoktu, ama sonra bir buçuk gün oturamadım falan allahtan şimdilik göbekten olan versiyonla devam ediyorumOnun bir vuruş noktası var. Onu anladım ben. Daha önce sağlık ocağında yaptırdım kabus gibiydi. Kalçanın kenarına yapılıyor. Yani bacağa bağlayan kısma. O zaman hiç ağrı yapmıyor. Şükür şu ana kadar hepsi o sekilde yaptı. Demek ki aceleye getiren oldu sizde
İşte o işi beceremeyenlerin yaptığı oluyor. 2 saat sonra ağrı başlıyor. Üzerine yatıp kalkamıyorsun. Bu işi en iyi yapan acil hemşireleri.Benim doktorun hemşiresi yaptı geçen, ilk saatlerde hiçbir şey yoktu, ama sonra bir buçuk gün oturamadım falan allahtan şimdilik göbekten olan versiyonla devam ediyorum
Bende 8.gundeyim hic bir belirtim yok sizde var mi acaba?Transferin 7.gününden selam kızlar
Hayır canım belirtim yok benimde. Cumartesi kan vereceğim.Bende 8.gundeyim hic bir belirtim yok sizde var mi acaba?
Ayy evet bir an önce kan vermek istiyorum bende az kaldı amaSelam canım bende 4. Günü yarıladım bakalım vakit geçmek bilmiyor ya
İnsallah pozitifi gorursun canimmHayır canım belirtim yok benimde. Cumartesi kan vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?