Amiin inşallah herkes tek tek yazar inşallah hamileyim diyeKızlar ne olur hepiniz pozitifi görünnn sizler benim umut ışığımsınızzz
Amin aminAmiin inşallah herkes tek tek yazar inşallah hamileyim diye
Siz de hepimiz de pozitifi görelim dilerimMerhabalar bende bugün 10.günümdeyim cuma test vereceğim bakalım
Dün erkek bi sağlıkçıydı tam bi mal çıktı afedersinOnun bir vuruş noktası var. Onu anladım ben. Daha önce sağlık ocağında yaptırdım kabus gibiydi. Kalçanın kenarına yapılıyor. Yani bacağa bağlayan kısma. O zaman hiç ağrı yapmıyor. Şükür şu ana kadar hepsi o sekilde yaptı. Demek ki aceleye getiren oldu sizde
Bn transferden bir gün sonra yemek de yaptım el mahkum kendimi fazla yormadan diğerinde de yaptım pozitifti kalbi durdu 9.haftada şimdi de 2.transferim yine aynı yapıyorum bol bol su içip kabak çekirdeği çitledim ananas yedim fark olarakKızlar transfer günü ve sonrası 10 gün için rahmin kanlanması ve bebeğin tutunması için ekstra ne yapabiliriz. Nefes egzersizleri bol su ve hafif yürüyüş düşünüyorum çünkü sadece yatmak hareketi azalttığı için rahme giden oksijenide azaltıyor
eğlenceli ama sakin aktiviteler arıyorum da kendime
Siz neler yapıyorsunuz özellikle yaptığınız şeyler var mı
şişli memorialda adını hep duyduğum semra hanım var ama prof tercih şansınız varsa bi görüşün derimbaşka doktor önerisi olan var mı sevinç hanım dışında
evet semra hanım bölüm başkanı ama maalesef muayene ve işleme girmiyor kendisi. teşekkür ediyorum yine de cevabınız içinşişli memorialda adını hep duyduğum semra hanım var ama prof tercih şansınız varsa bi görüşün derim
Benim doktorum Lale hanım, çok memnunum. Gönül hanım da bazen takibimi yaptı. Ondan da memnun kaldım.merhaba kızlar ben şişli memorialde tedavi görüyorum 15-18 gün sonra transferim planlanıyor ama ipek hoca yıllık izne çıkıyormuş 24 ünde çok üzüldüm çünkü başından beri takibimi kendisi sürdürüyordu. ne zaman döneceğine dair bilgileri yokmuş bilgisi olan var mı yıllık izinleri ne kadar oluyor veya başka doktor önerisi olan var mı sevinç hanım dışında
tamamdır çok teşekkür ediyorum gönül hanımla tanışayım inşallah o yoksa lale hanımı tercih edeceğimBenim doktorum Lale hanım, çok memnunum. Gönül hanım da bazen takibimi yaptı. Ondan da memnun kaldım.
ilk tüp bebeğiniz mi sizin? inşallah evladınıza kavuşursunız? vitaminler özel uyguladığı tedaviler oldu mu?Ben de İzmir de görüyorum yarın transferim var hatta Tavmergen de görüyorum ben şuanlım memnunum inşallah tutunur da daha çok memnun olurum hastane ilaçlar hariç 100 bin tuttu
Evet ilk inşallah kavuşuruz hep birilk tüp bebeğiniz mi sizin? inşallah evladınıza kavuşursunız? vitaminler özel uyguladığı tedaviler oldu mu?
o serum çok önemli biz de transferimizde istedik yapmadılar...Evet ilk inşallah kavuşuruz hep birherkesin durumu ve tedavisi farklı tabi bana öyle ayrı bişey yapmadı yani iğneler haplar dışında tek folik asit kullandım bugün transferim vardı bi özel karışım varmış işte içinde yumurta zeytin yağı ceviz vb. Şeyler olan serum var dediler transfer sonrası yapıyoruz dediler 2 bin küsür bi fiyat verdiler biz istemedik ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?