Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kızlar 9 temmuzda transfer oldum bugün 7. Günüm yani. Dün akşamdan beri lekelenmem var hafifte sancılarım oluyor. Bugün hastaneyi aradım sormak için progestan kahverengi lekelenme yapabilir korkma dedi bu durumu yaşayan var mı. Günde 3 kez progestan kapsül kullanıyorum vajinal fitil olarak 1 ampulde iğnesini vuruluyorum

Kızlar transfer günü ve sonrası 10 gün için rahmin kanlanması ve bebeğin tutunması için ekstra ne yapabiliriz. Nefes egzersizleri bol su ve hafif yürüyüş düşünüyorum çünkü sadece yatmak hareketi azalttığı için rahme giden oksijenide azaltıyor
eğlenceli ama sakin aktiviteler arıyorum da kendime
Siz neler yapıyorsunuz özellikle yaptığınız şeyler var mı

Dün erkek bi sağlıkçıydı tam bi mal çıktı afedersin bir de biliyorum biliyorum diyor inşallah bir daha aynı kişiyi görürüm nasıl olay çıkarıyorum başka biri vursun diycm

Bn transferden bir gün sonra yemek de yaptım el mahkum kendimi fazla yormadan diğerinde de yaptım pozitifti kalbi durdu 9.haftada şimdi de 2.transferim yine aynı yapıyorum bol bol su içip kabak çekirdeği çitledim ananas yedim fark olarak

merhaba kızlar ben şişli memorialde tedavi görüyorum 15-18 gün sonra transferim planlanıyor ama ipek hoca yıllık izne çıkıyormuş 24 ünde çok üzüldüm çünkü başından beri takibimi kendisi sürdürüyordu. ne zaman döneceğine dair bilgileri yokmuş bilgisi olan var mı yıllık izinleri ne kadar oluyor veya başka doktor önerisi olan var mı sevinç hanım dışında

Benim doktorum Lale hanım, çok memnunum. Gönül hanım da bazen takibimi yaptı. Ondan da memnun kaldım.

Ben de İzmir de görüyorum yarın transferim var hatta Tavmergen de görüyorum ben şuanlım memnunum inşallah tutunur da daha çok memnun olurum hastane ilaçlar hariç 100 bin tuttu
ilk tüp bebeğiniz mi sizin? inşallah evladınıza kavuşursunız? vitaminler özel uyguladığı tedaviler oldu mu?

ilk tüp bebeğiniz mi sizin? inşallah evladınıza kavuşursunız? vitaminler özel uyguladığı tedaviler oldu mu?
Evet ilk inşallah kavuşuruz hep bir herkesin durumu ve tedavisi farklı tabi bana öyle ayrı bişey yapmadı yani iğneler haplar dışında tek folik asit kullandım bugün transferim vardı bi özel karışım varmış işte içinde yumurta zeytin yağı ceviz vb. Şeyler olan serum var dediler transfer sonrası yapıyoruz dediler 2 bin küsür bi fiyat verdiler biz istemedik ama

o serum çok önemli biz de transferimizde istedik yapmadılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…