İnşallah canım hepimiz görelimİnsallah pozitifi gorursun canimm
İnşallah hepimiz görelim canımİnsallah pozitifi gorursun canimm
Ben yapmam diyorum ama belli de olmaz yarın 8. Gün.Valla ben 7. Günde evde test yapmayı düşünüyorum belki 6 da
Allah büyük ama küçük bişeyde olsa görmek istiyor insanAz önce konuların birinde şey okudum, 5. gün transferinden sonra 6,7,8. Günlerde sanırım idrarda negatif görmüş 10.gün kanda pozitif görmüş birisi yani negatif çıkanlar için henüz umut bitmemiş olabilirsiz yine de test yapmayın ama erken
Canim hayirli olsun 5. Embriyosu ise 5 ya da 6 gun sonra transfer tarihi veriliyor . Transfer sonrasi her gun 1 avuc kaba cekirdegi ve ublinoqol 100 mg takviye almani tavsiye edebilirim arastirmalarim sonucu ben oyle yaptim mutlaka sende arastirKızlar hepinize merhaba bu yolda hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah dualarım sizinlekonunun hepsini okuyamadım malum 58 sayfa olmuş. dondurulmuş embriyo transferim olacak 12 gündür estrofem vs. kullanıyorum bu cuma günü (18 temmuz) muayeneye gideceğim transfer günüm belli olacak. Tahmini ne zamana gün verirler ve bundan sonra ne yapılacak? Süreci anlatabilir misiniz ve tutma şansını arttırmak için sizin deneyim ve önerilerinize açığım
ublinoqol nedir acaba ben de 6. tüp bebeğe başlayacağım daCanim hayirli olsun 5. Embriyosu ise 5 ya da 6 gun sonra transfer tarihi veriliyor . Transfer sonrasi her gun 1 avuc kaba cekirdegi ve ublinoqol 100 mg takviye almani tavsiye edebilirim arastirmalarim sonucu ben oyle yaptim mutlaka sende arastir
Rahim kalınlığına göre değişiyor bana 8gün sonrasına verdiler bn de her gün kabak çekirdeği yiyorum inşallah nasip olsun bize de kolayca sağlıklıcaCanim hayirli olsun 5. Embriyosu ise 5 ya da 6 gun sonra transfer tarihi veriliyor . Transfer sonrasi her gun 1 avuc kaba cekirdegi ve ublinoqol 100 mg takviye almani tavsiye edebilirim arastirmalarim sonucu ben oyle yaptim mutlaka sende arastir
Q10 tenin ozel formu mutlaka arastirin faydasini daha cok anlamlandirirsiniz chat gpd kullaniyorsaniz ona danisin size detayli anlatirublinoqol nedir acaba ben de 6. tüp bebeğe başlayacağım da
Eşim erkeklere izin vermiyorDün erkek bi sağlıkçıydı tam bi mal çıktı afedersinbir de biliyorum biliyorum diyor inşallah bir daha aynı kişiyi görürüm nasıl olay çıkarıyorum başka biri vursun diycm
Bazen tek çalışıyorlar ama bence de en güzeli valla ahahaha kesinlikle haklıdır eşinizEşim erkeklere izin vermiyordün erkek hemşire geldi. Alayım kağıdınızı dedi. Eşim biz kadın hemşireyi bekliyoruz dedi at hırsızına benziyor dedi
Aaa öyle mi ben istememiştim keşke yaptırsaydım pişman oldum şimdio serum çok önemli biz de transferimizde istedik yapmadılar...
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun hayırlı zamanda olsun inşallah canım üzülme demek saçma ama teslimiyet en güzeli verecek olan allah dualarımızı eksik etmeyelimCanım kızlar bir saat önce kan vermistim 8.gun bugun 5.gun dondurulmus embriyo transferi olmustum az önce cıktı sonucum yine negatif daha da pozitif olmaz bu değer insallah sizlerinkiler sağlıklı pozitif olur. Kalbim sizinle
Demek ki sağlıklı değilmiş canım hakkımızda hayırlısı olsun tabii ki tek duamz sağlıklı olması için de demek ki değilmisHakkında en hayırlısı neyse o olsun hayırlı zamanda olsun inşallah canım üzülme demek saçma ama teslimiyet en güzeli verecek olan allah dualarımızı eksik etmeyelim
Evet öyle canım sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallahDemek ki sağlıklı değilmiş canım hakkımızda hayırlısı olsun tabii ki tek duamz sağlıklı olması için de demek ki değilmis
Hayırlısıyla ve sağlıkla tez zamanda nasip olsun canım çok duacıyım sana daCanım kızlar bir saat önce kan vermistim 8.gun bugun 5.gun dondurulmus embriyo transferi olmustum az önce cıktı sonucum yine negatif daha da pozitif olmaz bu değer insallah sizlerinkiler sağlıklı pozitif olur. Kalbim sizinle
Allah razi olsun canımHayırlısıyla ve sağlıkla tez zamanda nasip olsun canım çok duacıyım sana da
Evet 5.gün embriyosu tamamdır bir araştırayım çok teşekkür ederimCanim hayirli olsun 5. Embriyosu ise 5 ya da 6 gun sonra transfer tarihi veriliyor . Transfer sonrasi her gun 1 avuc kaba cekirdegi ve ublinoqol 100 mg takviye almani tavsiye edebilirim arastirmalarim sonucu ben oyle yaptim mutlaka sende arastir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?