Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Az önce konuların birinde şey okudum, 5. gün transferinden sonra 6,7,8. Günlerde sanırım idrarda negatif görmüş 10.gün kanda pozitif görmüş birisi yani negatif çıkanlar için henüz umut bitmemiş olabilir siz yine de test yapmayın ama erken

Allah büyük ama küçük bişeyde olsa görmek istiyor insan 10 da kan vercem zaten

Canim hayirli olsun 5. Embriyosu ise 5 ya da 6 gun sonra transfer tarihi veriliyor . Transfer sonrasi her gun 1 avuc kaba cekirdegi ve ublinoqol 100 mg takviye almani tavsiye edebilirim arastirmalarim sonucu ben oyle yaptim mutlaka sende arastir

Canim hayirli olsun 5. Embriyosu ise 5 ya da 6 gun sonra transfer tarihi veriliyor . Transfer sonrasi her gun 1 avuc kaba cekirdegi ve ublinoqol 100 mg takviye almani tavsiye edebilirim arastirmalarim sonucu ben oyle yaptim mutlaka sende arastir
ublinoqol nedir acaba ben de 6. tüp bebeğe başlayacağım da

Rahim kalınlığına göre değişiyor bana 8gün sonrasına verdiler bn de her gün kabak çekirdeği yiyorum inşallah nasip olsun bize de kolayca sağlıklıca siz de sağlıkla tamamlayın inşallah

ublinoqol nedir acaba ben de 6. tüp bebeğe başlayacağım da
Q10 tenin ozel formu mutlaka arastirin faydasini daha cok anlamlandirirsiniz chat gpd kullaniyorsaniz ona danisin size detayli anlatir

Dün erkek bi sağlıkçıydı tam bi mal çıktı afedersin bir de biliyorum biliyorum diyor inşallah bir daha aynı kişiyi görürüm nasıl olay çıkarıyorum başka biri vursun diycm
Eşim erkeklere izin vermiyor dün erkek hemşire geldi. Alayım kağıdınızı dedi. Eşim biz kadın hemşireyi bekliyoruz dediat hırsızına benziyor dedi

Canım kızlar bir saat önce kan vermistim 8.gun bugun 5.gun dondurulmus embriyo transferi olmustum az önce cıktı sonucum yine negatif daha da pozitif olmaz bu değer insallah sizlerinkiler sağlıklı pozitif olur. Kalbim sizinle

Hakkında en hayırlısı neyse o olsun hayırlı zamanda olsun inşallah canım üzülme demek saçma ama teslimiyet en güzeli verecek olan allah dualarımızı eksik etmeyelim

Hakkında en hayırlısı neyse o olsun hayırlı zamanda olsun inşallah canım üzülme demek saçma ama teslimiyet en güzeli verecek olan allah dualarımızı eksik etmeyelim
Demek ki sağlıklı değilmiş canım hakkımızda hayırlısı olsun tabii ki tek duamz sağlıklı olması için de demek ki değilmis

Hayırlısıyla ve sağlıkla tez zamanda nasip olsun canım çok duacıyım sana da

Evet 5.gün embriyosu tamamdır bir araştırayım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…