- 10 Ağustos 2023
- 1.614
- 563
- 53
- 32
Bana test gününe kadar dedi canım transferden önce başladım hala devamPazartesi bi aksilik çıkmazsa transfer dedi doktor progsreron dex verdi ne zamana kadar kullanılıyor bu iğne bilen var mı
Teşekkür ederim canım. Ben kısaca bahsedeyim. 38 yaşındayım. 2. Transferim çift dondurulmuş embriyolarım transfer edildi. İlk transferimden 4 yaş 2 ay bir oğlum var çok şükür. Oğlumda çift transfer yapıldı 1 tanesi tuttu şükür. Şu anda bir belirtim yok. İzinliyim evdeyim rutin işler ile uğraşıyorum . Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ceviz avokado yumurta hergün yedim . Erken teste gelince ilkinde yapmıştım 8. Gün idrarda belirgin çıkmıştı. Bugün için test yok evde ama yarın sabah yaparsam muhakkak paylaşırım sonucu.Evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musun
Bende bol içmeye çalışıyorum ama 2 3 litre falandır benim daha fazla dikkat edeyim bi bebek tutunsun görelimde olmadı dahiliyeye gider baktırırım sağol canımGünde 4lt su içiyorum ben canım suyla düzeltmiştim ben bol su iç yine de nolur nolmaz baktrcm arada seni gaza getirmek gibi olmasın da diğer sefer 4test yapmıştım biri kağıt testti transfer dahil 7. Gün akşam silik pozitifti 8,9,10 yine aynı çift çizgiydi transfer dahil 10.gün kan vermiştim 88çıkmıştı
Amiin inşallahİnşallah dilerim herkes olumlu sonuç alır hepinize .
Benim ilk transferim yumurta toplanan ameliyathanede olmuştu ameliyat önlüğüyleTransfer nasıl bir ortamda oluyor yumurta toplama yapılan yer gibi mi yoksa doktorun muayene odasında mı ameliyat önlüğü giyiyor muyuz tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi
Eşim bir acele etmişti onda test var madem illa bi yap diye akşam akşam yaptırmıştıBende bol içmeye çalışıyorum ama 2 3 litre falandır benim daha fazla dikkat edeyim bi bebek tutunsun görelimde olmadı dahiliyeye gider baktırırım sağol canımakşam test yapmayı hiç düşünmedim ben ya sabaha ayarlamısım hep kendimi bakalım yarına kısmet
Evet içeyim ya kalkıp koydum hemen 1 büyük bardakEşim bir acele etmişti onda test var madem illa bi yap diye akşam akşam yaptırmıştısabah makul olanı bn su içmekten zayıflamışım iç iç bolca
Şifa olsunEvet içeyim ya kalkıp koydum hemen 1 büyük bardakbakalım yarın yaparım belki
1.19 duKızlar transferden önce progesteron değeriniz kaçtı?
Hayırlı olsunMerhabalar 40 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem 2 kez opu oldum. Lakin yiç umulmayan bir anda kurban bayramı arefe günü hiç kullanmadan yumurtam olgunlaştı mucize oldu 3 günü grande 1 altın yumurta olarak 9/1 kalitesi olarak acıbadem ataşehir hastanesinde donduruldu. 7 temmuz transfer oldum 16 temmuz akşamı kan tahlili istedi doktorum şiddetli kasık ağrılarım var pregeston fitil günde 3 kez pregeston ampül günde bir vuruluyorum. Birde transfer sonrası gonapeptil tek doz vuruldum test sonucumu yüklüyorum şimdi 2 gün sonra tekrar istediler ama doktorum aradı gebelik pozitif kontrol altında olacaksın dedi lütfen bana yardımcı olun
Bilmiyorum neden böyle oldum tutamıyorum kendimi stres yapabildim değerim çok düşük 9 günde beta 9,85 düşük değilmiHayırlı olsunNeden gerildiniz anlamadım ama zaten kontrole gideceksiniz doktorunuz da beta hcgnizi takip edecek, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Stresten teşekkür etmeyi unutmuşum ne olur kusuruma bakmayın Allah ebeden razı olsu. İsteyen herkeze nasip olsun inşaAllahHayırlı olsunNeden gerildiniz anlamadım ama zaten kontrole gideceksiniz doktorunuz da beta hcgnizi takip edecek, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Prolutex iğne bana da verdi ay nasıl acıtıyor o iğne öyle karnımı elleyemiyorum yaptıktan 2-3 dk sonra. Ve geçmiyor da.Bana da bu yüzden prolutex iğne verdi göbekten kendim yaparım diğer türlü git gel daha zor geliyor bana19u transfer dedi bugün kontrolde, var mı başka 19unda transferi olan
Evet ya bugün kot şort giydim giymez olaydım sanki zımparaProlutex iğne bana da verdi ay nasıl acıtıyor o iğne öyle karnımı elleyemiyorum yaptıktan 2-3 dk sonra. Ve geçmiyor da.
Ayy göbekten iğne vuruyoruz ya ondan dikkat et rahat şeyler giy canımEvet ya bugün kot şort giydim giymez olaydım sanki zımpara
Transfer günü 8.3 gibi bişeydi biraz az geldi doktorum ekstra 1 doz daha iğne verdiKızlar transferden önce progesteron değeriniz kaçtı?
İnşallah dayanırsamŞifa olsunYarın erken cumartesi yap bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?