Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musun
Teşekkür ederim canım. Ben kısaca bahsedeyim. 38 yaşındayım. 2. Transferim çift dondurulmuş embriyolarım transfer edildi. İlk transferimden 4 yaş 2 ay bir oğlum var çok şükür. Oğlumda çift transfer yapıldı 1 tanesi tuttu şükür. Şu anda bir belirtim yok. İzinliyim evdeyim rutin işler ile uğraşıyorum . Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ceviz avokado yumurta hergün yedim . Erken teste gelince ilkinde yapmıştım 8. Gün idrarda belirgin çıkmıştı. Bugün için test yok evde ama yarın sabah yaparsam muhakkak paylaşırım sonucu.

Bende bol içmeye çalışıyorum ama 2 3 litre falandır benim daha fazla dikkat edeyim bi bebek tutunsun görelimde olmadı dahiliyeye gider baktırırım sağol canım akşam test yapmayı hiç düşünmedim ben ya sabaha ayarlamısım hep kendimi bakalım yarına kısmet

Transfer nasıl bir ortamda oluyor yumurta toplama yapılan yer gibi mi yoksa doktorun muayene odasında mı ameliyat önlüğü giyiyor muyuz tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi

Transfer nasıl bir ortamda oluyor yumurta toplama yapılan yer gibi mi yoksa doktorun muayene odasında mı ameliyat önlüğü giyiyor muyuz tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi
Benim ilk transferim yumurta toplanan ameliyathanede olmuştu ameliyat önlüğüyle

Eşim bir acele etmişti onda test var madem illa bi yap diye akşam akşam yaptırmıştı sabah makul olanı bn su içmekten zayıflamışım iç iç bolca

Merhabalar 40 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem 2 kez opu oldum. Lakin yiç umulmayan bir anda kurban bayramı arefe günü hiç kullanmadan yumurtam olgunlaştı mucize oldu 3 günü grande 1 altın yumurta olarak 9/1 kalitesi olarak acıbadem ataşehir hastanesinde donduruldu. 7 temmuz transfer oldum 16 temmuz akşamı kan tahlili istedi doktorum şiddetli kasık ağrılarım var pregeston fitil günde 3 kez pregeston ampül günde bir vuruluyorum. Birde transfer sonrası gonapeptil tek doz vuruldum test sonucumu yüklüyorum şimdi 2 gün sonra tekrar istediler ama doktorum aradı gebelik pozitif kontrol altında olacaksın dedi lütfen bana yardımcı olun

Eklentiler

• E80CBECB-6CE7-41F0-9477-5F360E075F8C.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 59
Hayırlı olsun Neden gerildiniz anlamadım ama zaten kontrole gideceksiniz doktorunuz da beta hcgnizi takip edecek, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Hayırlı olsun Neden gerildiniz anlamadım ama zaten kontrole gideceksiniz doktorunuz da beta hcgnizi takip edecek, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bilmiyorum neden böyle oldum tutamıyorum kendimi stres yapabildim değerim çok düşük 9 günde beta 9,85 düşük değilmi

Stresten teşekkür etmeyi unutmuşum ne olur kusuruma bakmayın Allah ebeden razı olsu. İsteyen herkeze nasip olsun inşaAllah

Bana da bu yüzden prolutex iğne verdi göbekten kendim yaparım diğer türlü git gel daha zor geliyor bana 19u transfer dedi bugün kontrolde, var mı başka 19unda transferi olan
Prolutex iğne bana da verdi ay nasıl acıtıyor o iğne öyle karnımı elleyemiyorum yaptıktan 2-3 dk sonra. Ve geçmiyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…