- 16 Ekim 2024
- 1.452
- 1.010
- 48
- 35
Hadi bakalım yapınca at
Evet tatili bekledim bende transfer için. Özel okuldayım ben asla izin vermezlerNeyse ki okullar tatil rahat olben de öğretmenim
Bence teki tuttu sizin hiç endişelenmeyinKızlar sizlere kötü örnek olmak istemem ama yaptığım idrar testi sonucu sen git☺birde kan versonucum çıktı 5.günümde 14.6. İyimi sizce? Şimde de yükselecek mi iki katı olacakmı stresi başladı. Sabırsızlığımın sonucu işte.
Ayy Allah yardımcınız olsun öbür türlü de herkesin gözü üstümüzde oluyor maalesef bnm aralıkta transferim olmuştu gitmediğim günler için atmadığım yalan kalmadıEvet tatili bekledim bende transfer için. Özel okuldayım ben asla izin vermezler
Hangi marka test yaptınKızlar sizlere kötü örnek olmak istemem ama yaptığım idrar testi sonucu sen git☺birde kan versonucum çıktı 5.günümde 14.6. İyimi sizce? Şimde de yükselecek mi iki katı olacakmı stresi başladı. Sabırsızlığımın sonucu işte.
Bende öyle düşünüyorum tek olsun sağlıklı olsun yeterki. İnşallah benimde yükselir değerim.Bence teki tuttu sizin hiç endişelenmeyingeçen gün normal yolla gebe kalan bi tanıdığım 7yle öğrendi iki hafta sonra 7binle kese gördü
Yükselir Allah’ın izniyle pazartesi günü 90 100ü bulur bence pazartesiye kadar bi bekleBende öyle düşünüyorum tek olsun sağlıklı olsun yeterki. İnşallah benimde yükselir değerim.
Prodoctor 12'li almıştım evde deli gibi test yaptım 5 tanesi bitti bileHangi marka test yaptın
Yok beklicem artık. Bu ne ya test yap bir dert yapma bir dert allah yardımcımız olsun kafayı yemeden evlat sahibi olsak iyi olacakYükselir Allah’ın izniyle pazartesi günü 90 100ü bulur bence pazartesiye kadar bi bekle
Bundan sipariş verdim ben deProdoctor 12'li almıştım evde deli gibi test yaptım 5 tanesi bitti bile
En iyisi bu . Bundan alsaydım bana yetmezdiBundan sipariş verdim ben de
Evet ayy çok pahalıymış eşim diyor ki yarın sabaha yapılacak alındı madem ben de cumartesi yapıyım bari diyorumEn iyisi bu . Bundan alsaydım bana yetmezdimalum en pahalı olanı
En güvendiğim test iyi yapmışsın. Pozitif olacak Allah'ın izniyle. Haber ver bana da etiketle, pozitif haberler alınca modum yükseliyorEvet ayy çok pahalıymış eşim diyor ki yarın sabaha yapılacak alındı madem ben de cumartesi yapıyım bari diyorum
Tamam inşallah canım çok teşekkürler güzel dileklerin içinEn güvendiğim test iyi yapmışsın. Pozitif olacak Allah'ın izniyle. Haber ver bana da etiketle, pozitif haberler alınca modum yükseliyor
Yok beklicem artık. Bu ne ya test yap bir dert yapma bir dert allah yardımcımız olsun kafayı yemeden evlat sahibi olsak iyi olacak
Dağıldı mı peki hayırdiğerinde benim doktor transfer günü hariç 9.gün kan istiyordu şimdi 12olmuş amin yaa gerçekten beni en çok bu beklemeler delirtiyor 3sezon squid game bitirdim kafam dağılsın diye
Ayy hayırlısı olsun bilmiyorum iyi bence ya erken daha sonuçta test günü daha yüksek çıkarKızlar sizlere kötü örnek olmak istemem ama yaptığım idrar testi sonucu sen git☺birde kan versonucum çıktı 5.günümde 14.6. İyimi sizce? Şimde de yükselecek mi iki katı olacakmı stresi başladı. Sabırsızlığımın sonucu işte.
Bende bundan aldım 2 li çantada bekliyor beniBundan sipariş verdim ben de
Bir süre işteDağıldı mı peki hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?