Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bende sorayım d vitaminini bari benim de 3 gende var günde 1 tane 4000 lik oksapar verdiler
Siz transfer oldunuz? Hangi aşamada verdiler kan sulandirici? Bende de pıhtılaşma var üç genimde ama ne toplamada ne de transferde kan sulandirici kullan diyen olmadı. Toplamada kullanmadigim için midir nedir bilmiyorum ama iki tane embriyom çıktı onların da kalitesi vasat... Siz hangi aşamada başladınız?

İyi akşamlar hanımlar tekrar başlık açmak istemedim bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. 12 Temmuz'da dondurulmuş 5.gün çift embriyo transferi oldum ve dayanamayıp test yaptım☺ yakından ben net görüyorum ama silik çizgi uzmanları olan sizlerede danışmak istedim sizce de varmı? Sabah ilk idrarla tekrarlarım muhtemelen.

Eklentiler

• IMG_20250716_214217.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 56
Bence var

Bence de var hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Çatlatma iğnesi yaptırmadıysanız var gözüküyor. Gözünüz aydın
Çatlatma iğnesi yapılmadı geçen ay opu oldu bu ay dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. İnşallah vardır ve sağlıklı ilerler,hala inanamıyorum ☺. Dilerim bu yolda emek veren herkese nasip etsin Rabbim

Bence de var hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
İnşallah vardır çok yoruldum bende herkes gibi. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için kimseyle konuşamıyorum kafayı yemiş deli gözüyle bakılmasın diye evde 20 adet test daha var kafama huni takıp eve işemeye az kaldı

Sabahki ilk idrarınızla da yapın koyulaşmayı daha iyi takip edersiniz

Transferden 5 gün önce coraspin ve oksapar başladılar hala devam ediyorum pıhtılaşma testimi gösterdim direk transferde başlarız demişlerdi toplama döneminde kullanmadım amh ve yaş da etkili yumurta için 8 dondurulmusum vardı 1 tane transfer oldu benim bakalım gerisi kısmet

Kıız baya görünüyor bende 12 temmuz tek transfer sabah yapsam test çıkar mı ki

Ne güzel aynı gün transfer olmuşuz. Valla yap desem bir dert yapma desem bilemedim ama inşallah vardır kuzum. Tek çift farkeder mi bilemedim.

Ne güzel aynı gün transfer olmuşuz. Valla yap desem bir dert yapma desem bilemedim ama inşallah vardır kuzum. Tek çift farkeder mi bilemedim.
Evet ya nasıl cesaret ettin ama bu gazla bende yaparım gibi hissettim erken ama olsun ya çift olunca beta daha çok artar gibi geldi bana

Bende çıkmazsa erken deyip teselli edecektim kendimi ama gerçekten çok erken. Belkide dediğin gibi çift embriyo diye çıkmış olabilir, ayrıca test bile hatalı olabilir oda aklımda sabah netleşir . Sende test yaparsan at bari haberleşelim pozitif görmek nasip olsun herkese aminnn
Evet ya nasıl cesaret ettin ama bu gazla bende yaparım gibi hissettim erken ama olsun ya çift olunca beta daha çok artar gibi geldi bana

Harika bir haber benimde çift embriyo transferim olacak 18 temmuzda sağlıkla tutunsunlar dilerim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin allah
Yaşınız kaç bu arada

Ben bi cesaret erken kalktım ama yapamadım ya kasıklarımda adet ağrısı gibi bi ağrı var biraz daha beklesem mi gün içinde mi yapsam bilemedim ilk idrar boşa gitti çook merak ettim sende at hemen yapıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…