- 17 Kasım 2023
- 573
- 794
- 23
- 36
Siz transfer oldunuz? Hangi aşamada verdiler kan sulandirici? Bende de pıhtılaşma var üç genimde ama ne toplamada ne de transferde kan sulandirici kullan diyen olmadı. Toplamada kullanmadigim için midir nedir bilmiyorum ama iki tane embriyom çıktı onların da kalitesi vasat... Siz hangi aşamada başladınız?Bende sorayım d vitaminini bari benim de 3 gende var günde 1 tane 4000 lik oksapar verdiler
Bence varİyi akşamlar hanımlar tekrar başlık açmak istemedim bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. 12 Temmuz'da dondurulmuş 5.gün çift embriyo transferi oldum ve dayanamayıp test yaptım☺yakından ben net görüyorum ama silik çizgi uzmanları olan sizlerede danışmak istedim sizce de varmı? Sabah ilk idrarla tekrarlarım muhtemelen.
Şu cümleyi başkasından da duymak çok iyi hissettiriyorBence var
Bence de var hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahİyi akşamlar hanımlar tekrar başlık açmak istemedim bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. 12 Temmuz'da dondurulmuş 5.gün çift embriyo transferi oldum ve dayanamayıp test yaptım☺yakından ben net görüyorum ama silik çizgi uzmanları olan sizlerede danışmak istedim sizce de varmı? Sabah ilk idrarla tekrarlarım muhtemelen.
Çatlatma iğnesi yaptırmadıysanız var gözüküyor. Gözünüz aydınŞu cümleyi başkasından da duymak çok iyi hissettiriyorTeşekkür ederim
Çatlatma iğnesi yapılmadı geçen ay opu oldu bu ay dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. İnşallah vardır ve sağlıklı ilerler,hala inanamıyorum ☺. Dilerim bu yolda emek veren herkese nasip etsin RabbimÇatlatma iğnesi yaptırmadıysanız var gözüküyor. Gözünüz aydın
İnşallah vardır çok yoruldum bende herkes gibi. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için kimseyle konuşamıyorum kafayı yemiş deli gözüyle bakılmasın diyeBence de var hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Sabahki ilk idrarınızla da yapın koyulaşmayı daha iyi takip edersinizİnşallah vardır çok yoruldum bende herkes gibi. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için kimseyle konuşamıyorum kafayı yemiş deli gözüyle bakılmasın diyeevde 20 adet test daha var kafama huni takıp eve işemeye az kaldı
Transferden 5 gün önce coraspin ve oksapar başladılar hala devam ediyorum pıhtılaşma testimi gösterdim direk transferde başlarız demişlerdi toplama döneminde kullanmadım amh ve yaş da etkili yumurta için 8 dondurulmusum vardı 1 tane transfer oldu benim bakalım gerisi kısmetSiz transfer oldunuz? Hangi aşamada verdiler kan sulandirici? Bende de pıhtılaşma var üç genimde ama ne toplamada ne de transferde kan sulandirici kullan diyen olmadı. Toplamada kullanmadigim için midir nedir bilmiyorum ama iki tane embriyom çıktı onların da kalitesi vasat... Siz hangi aşamada başladınız?
Kıız baya görünüyorİyi akşamlar hanımlar tekrar başlık açmak istemedim bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. 12 Temmuz'da dondurulmuş 5.gün çift embriyo transferi oldum ve dayanamayıp test yaptım☺yakından ben net görüyorum ama silik çizgi uzmanları olan sizlerede danışmak istedim sizce de varmı? Sabah ilk idrarla tekrarlarım muhtemelen.
Evet ya nasıl cesaret ettinNe güzel aynı gün transfer olmuşuz.Valla yap desem bir dert yapma desem bilemedim ama inşallah vardır kuzum. Tek çift farkeder mi bilemedim.
Evet ya nasıl cesaret ettinama bu gazla bende yaparım gibi hissettim erken ama olsun ya çift olunca beta daha çok artar gibi geldi bana
İlginiz için çok teşekkür ederim bakayım birBn de premama kullanıyorum araştırabilirsin içinde sabah ayrı vitamin akşam için de balık yağı kapsülü var
Hayırlı olsun canım neler yapıyosun nelere dikkat edelim. Kaçıncı transferin senin? Veeee bir belirti var mıTransferin 7.gününden selam kızlar
Hayır canım belirtim yok benimde. Cumartesi kan vereceğim.
Evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunHayırlı olsun canım neler yapıyosun nelere dikkat edelim. Kaçıncı transferin senin? Veeee bir belirti var mı
Harika bir haberKızlar bu arada burda beraber haber beklediğimiz temmuzun başında haziran sonunda transfer olanlar ne alemdeler keseler görüldü mü? Ben bugün ikiz olduklarını öğrendim değişik duygulardayımAllah isteyen herkese nasip etsin
32 yaşındayımHarika bir haberbenimde çift embriyo transferim olacak 18 temmuzda sağlıkla tutunsunlar dilerim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin allah
Yaşınız kaç bu arada
Ben bi cesaret erken kalktım ama yapamadım ya kasıklarımda adet ağrısı gibi bi ağrı var biraz daha beklesem mi gün içinde mi yapsam bilemedim ilk idrar boşa gittiBende çıkmazsa erken deyip teselli edecektim kendimiama gerçekten çok erken. Belkide dediğin gibi çift embriyo diye çıkmış olabilir, ayrıca test bile hatalı olabilir oda aklımda sabah netleşir . Sende test yaparsan at bari haberleşelim pozitif görmek nasip olsun herkese aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?