Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

diğerinde benim doktor transfer günü hariç 9.gün kan istiyordu şimdi 12olmuş amin yaa gerçekten beni en çok bu beklemeler delirtiyor 3sezon squid game bitirdim kafam dağılsın diye
Bende prens izlemeyi transfer zamanına ayırdım bol gülmeli olsun diye o bile kafamı dağıtmadı gördünüz halimibebek kafayı içeri sokar sokmaz ben test yapmışım

Neyse ki okullar tatil rahat ol

Ayy Allah yardımcınız olsun öbür türlü de herkesin gözü üstümüzde oluyor maalesef bnm aralıkta transferim olmuştu gitmediğim günler için atmadığım yalan kalmadı A

Ayy Allah yardımcınız olsun öbür türlü de herkesin gözü üstümüzde oluyor maalesef bnm aralıkta transferim olmuştu gitmediğim günler için atmadığım yalan kalmadı
Amin hepimizin , evet gerçekten zor bir süreç ama sonu güzel olacak inşallah

Zaten gergin gergin dolaşıyoruzbugün kan verme sırasında ki adama sinir oldum neden...telefonla konuşuyor diyeAllahım susmadı bi. O derece hormonluyum
Ayy sorma bu ilaçlar da bizi mahvediyor ondan normal yani salı günü promester iğne günümdü adam derin nefes al demeden sapladı iğneyi o kadar uyarmama rağmen bi daha görüyüm onu mahvedcm başka biri gelsin diycm

Bak ben bile sinir oldum şuan o adamaahahah valla çok güldüm iyi geldi sohbet etmek şimdi de eşimi darlama vakti geldi

Bak ben bile sinir oldum şuan o adamaahahah valla çok güldüm iyi geldi sohbet etmek şimdi de eşimi darlama vakti geldi
Benim de bugün kanımı alan hemşire kolumu bi acayip hale getirdi sanırsın pipetle aldı kanı şimdi sıra bende uzat kolunu dicektim de diyemedim

Benim bugün transferin 24 geçti bile bugün öğleden sonra ara ara kasıklarıma batma gibi sızı gibi bişeyler oldu hatta sanki alt bölgemi birisi asılıyormuş gibi bi his oluştu daha önce başına gelen var mı ilk transferim kafaya takmamaya çalışıyorum ama böyle belirtiker olunca ister istemez kafama takılıyor sanki adet olacakmışım gibi

Bazen ilaçlardan da olabiliyor belirti aramamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…