- 16 Ekim 2024
- 1.452
- 1.010
- 48
- 35
YaaBende bundan aldım 2 li çantada bekliyor beni
Bende prens izlemeyi transfer zamanına ayırdım bol gülmeli olsun diye o bile kafamı dağıtmadı gördünüz halimidiğerinde benim doktor transfer günü hariç 9.gün kan istiyordu şimdi 12olmuş amin yaa gerçekten beni en çok bu beklemeler delirtiyor 3sezon squid game bitirdim kafam dağılsın diye
İnşallah iyi çıkar kuranı hatim ettimAyy hayırlısı olsun bilmiyorum iyi bence ya erken daha sonuçta test günü daha yüksek çıkar
Neyse ki okullar tatil rahat ol
Ayy Allah yardımcınız olsun öbür türlü de herkesin gözü üstümüzde oluyor maalesef bnm aralıkta transferim olmuştu gitmediğim günler için atmadığım yalan kalmadı A
Amin hepimizin , evet gerçekten zor bir süreç ama sonu güzel olacak inşallahAyy Allah yardımcınız olsun öbür türlü de herkesin gözü üstümüzde oluyor maalesef bnm aralıkta transferim olmuştu gitmediğim günler için atmadığım yalan kalmadı
Benimki gerilimdi bir deBende prens izlemeyi transfer zamanına ayırdım bol gülmeli olsun diye o bile kafamı dağıtmadı gördünüz halimibebek kafayı içeri sokar sokmaz ben test yapmışım
Amin aminAmin hepimizin , evet gerçekten zor bir süreç ama sonu güzel olacak inşallah
Zaten gergin gergin dolaşıyoruzBenimki gerilimdi bir deeyvahlar olsun ahahaha al benden de o kadar
Ayy sorma bu ilaçlar da bizi mahvediyor ondan normal yaniZaten gergin gergin dolaşıyoruzbugün kan verme sırasında ki adama sinir oldum neden...telefonla konuşuyor diye Allahım susmadı bi. O derece hormonluyum
Bak ben bile sinir oldum şuan o adamaAyy sorma bu ilaçlar da bizi mahvediyor ondan normal yanisalı günü promester iğne günümdü adam derin nefes al demeden sapladı iğneyi o kadar uyarmama rağmen bi daha görüyüm onu mahvedcm başka biri gelsin diycm
AhahahBak ben bile sinir oldum şuan o adamaahahah valla çok güldüm iyi geldi sohbet etmek şimdi de eşimi darlama vakti geldi
Valla sabah herkes uyuyo olursa gizlice yapıcam yaYaayarın sabah kesin yapck mısın
Ahahah güldürdün beniİnşallah iyi çıkar kuranı hatim ettim. Önceki edilmiş dualarımı da Rabbime hatırlattım töbe töbe ama napayım kurban olduğum yaradan hazinesi bol bizleride sevindirecek elbette
Ahahah hadi bakalımValla sabah herkes uyuyo olursa gizlice yapıcam ya
Aminnn inşallah yüzümüz bu kez gülecekAhahah güldürdün beniinşallah yüzümüz gülsün ya allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Ayy sorma bu ilaçlar da bizi mahvediyor ondan normal yanisalı günü promester iğne günümdü adam derin nefes al demeden sapladı iğneyi o kadar uyarmama rağmen bi daha görüyüm onu mahvedcm başka biri gelsin diycm
Benim de bugün kanımı alan hemşire kolumu bi acayip hale getirdi sanırsın pipetle aldı kanıBak ben bile sinir oldum şuan o adamaahahah valla çok güldüm iyi geldi sohbet etmek şimdi de eşimi darlama vakti geldi
Bazen ilaçlardan da olabiliyor belirti aramamaya çalışBenim bugün transferin 24 geçti bile bugün öğleden sonra ara ara kasıklarıma batma gibi sızı gibi bişeyler oldu hatta sanki alt bölgemi birisi asılıyormuş gibi bi his oluştu daha önce başına gelen var mı ilk transferim kafaya takmamaya çalışıyorum ama böyle belirtiker olunca ister istemez kafama takılıyor sanki adet olacakmışım gibi
Kız aramıyorum aslında çok da rahatım ama ara ara öyle batmalar olunca sanki başka bişey olacakmış gibi geliyoBazen ilaçlardan da olabiliyor belirti aramamaya çalış
Yapınca haberleşiriizz ben atarım size sabah yapabilirsemAhahah hadi bakalımBenim eşim gelirken testi getirecek giderken sabah yapcn şart oldu artık diyordu onu ikna edersem cumartesiyi beklerim
Amiiinnn inşallahAminnn inşallah yüzümüz bu kez gülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?