- 16 Ekim 2024
- 1.460
- 1.013
- 48
- 35
Ayy inşallah kuzum aminGünaydınnYaaaaa bu harika habererrr ben burdayım diyor sağlıkla gelsin annesi
Evet 10dk sonra daha netti bir daha foto çekmedim
Kan vermeyi düşünüyormusun peki? Yoksa günündemi verirsinEvet 10dk sonra daha netti bir daha foto çekmedim
Yaa benm diğer sefer ilaçlardan tiroid tsh ve ast alt değerlerim çok yükselmişti şimdi onun korkusuyla pazartesiye randevu aldım dahiliyeye kanda değerlerime baktrcm ona bakılmışken boşa gitmesin bir de beta baktırayım diyorumKan vermeyi düşünüyormusun peki? Yoksa günündemi verirsin
Çok sevindim adına bsya belli benceKızlar herkese günaydın ben yaptım böyle çıktıBenim gördüğümü görebiliyor musunuz hemen çektim Mother Night E esayy977
Günaydın ben gördüm canımmKızlar herkese günaydın ben yaptım böyle çıktıBenim gördüğümü görebiliyor musunuz hemen çektim Mother Night E esayy977
Çarşamba transfer oldum ama ben pazartesi veya Salı yaparım diyorum 28 Temmuz kan günüm onu bekleyemem sanırımKaçıncı günün ?
Ben yaptım ama bişey çıkmadı maalesef biraz üzüldüm
Dimi canım inşallah yaÇok sevindim adına bsya belli bence
Çok teşekkürler canım 10dk sonra iyice belirginleşti onun fotosunu çekmedim inşallahGünaydın ben gördüm canımm
Canım biliyorsun biz çok erken yaptık belki senin idrara geç yansıyor daha çok zamanın var hadi toparlan can sıkmak yok.Ben yaptım ama bişey çıkmadı maalesef biraz üzüldüm
YaaaaÇok teşekkürler canım 10dk sonra iyice belirginleşti onun fotosunu çekmedim inşallahdarısı isteyen herkese olsun
Ben yaptımda bişey çıkmadı göremedim ya biraz üzgünümDimi canım inşallah yasen peki yapmadın mı
Bnm de 24üydü kan günümÇarşamba transfer oldum ama ben pazartesi veya Salı yaparım diyorum 28 Temmuz kan günüm onu bekleyemem sanırım
Canım hangi markaydı ? Üzme hemen kendiniBen yaptımda bişey çıkmadı göremedim ya biraz üzgünüm
Üzülme erken zaten daha gününe de varBen yaptımda bişey çıkmadı göremedim ya biraz üzgünüm
Yaa çok teşekkürlerYaaaaVar var ikinci çizgi
valla bilemiyorum ki takılıcam buna biraz sanırımCanım biliyorsun biz çok erken yaptık belki senin idrara geç yansıyor daha çok zamanın var hadi toparlan can sıkmak yok.
Predictor almıştım canım bakalım hayırlısı beklicezCanım hangi markaydı ? Üzme hemen kendini
Bakalım nasip kısmet bekleyip göreceğizÜzülme erken zaten daha gününe de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?