- 16 Ekim 2024
- 1.452
- 1.010
- 48
- 35
Yok merak etme çoğunda oluyor bende de oldu dün bi dışarı çıktım 4.gün belim kasıklarım adet olck gibi her yerim ağrıdıKız aramıyorum aslında çok da rahatım ama ara ara öyle batmalar olunca sanki başka bişey olacakmış gibi geliyo
Hadi bakalım önce sen yap bakim burayaYapınca haberleşiriizz ben atarım size sabah yapabilirsem
İnşallah bakalım sabah haberlesirizHadi bakalım önce sen yap bakim buraya
Sizin de mi ilk transferYok merak etme çoğunda oluyor bende de oldu dün bi dışarı çıktım 4.gün belim kasıklarım adet olck gibi her yerim ağrıdı
Normalde acı eşiğim yüksektir ama bu hormonlar bizi böyle yaptı bende çok canı az oldumBenim de bugün kanımı alan hemşire kolumu bi acayip hale getirdi sanırsın pipetle aldı kanışimdi sıra bende uzat kolunu dicektim de diyemedim
Günceleme geldi tek transfer olacakmışım embriolog aradı32 yaşındayımAmin inşallah
Ben değerime baktırayım istiyorum vs diyince doktor gerekli bulmadı. Hiç baktırmadım hiç istemediler. Yarın transferim yine istemediKızlar transferden önce progesteron değeriniz kaçtı?
Sanırım bende her sabah test yapıcamm ama hangi gün başlamak lazım ilk 3 günden sonra mı olmalı ki ????hahaha al benden de o kadar :) test yapanlardan yapacaklardan o kadar etkilendim ki internetten 10 kutu test sipariş verdim kesin ben de her gün yaparım diye
Ben pancar kvass içiyorum günde bir çay bardağı. Embriyonun yerleşmesine faydası varmış diye okudum. Rahme kan akışı sağlıyormuşKızlar transfer günü ve sonrası 10 gün için rahmin kanlanması ve bebeğin tutunması için ekstra ne yapabiliriz. Nefes egzersizleri bol su ve hafif yürüyüş düşünüyorum çünkü sadece yatmak hareketi azalttığı için rahme giden oksijenide azaltıyor
eğlenceli ama sakin aktiviteler arıyorum da kendime
Siz neler yapıyorsunuz özellikle yaptığınız şeyler var mı
Yaa korktuğum başıma geldi doktor bana da verdi bu iğneden hemşire yaparken ağrım pek olmadı ama sonrasında hafif bir ağrım oldu otururken hafiften hissettiriyor ağrısı. Diğer göbekten yapılan iğneyi neden reçete etmiyorlar ki bi de bu iğneyi yaptırmak için hastaneye falan gitmekle uğraşıyoruzÇok teşekkürler bunlar artık bitip de gittiğimde hemen sorayım reçete etsin yaa bir de bazıları düzgün vuruyor sıkıntı olmuyor ama bazıları morartıyor topaklanıyor ağrısı iki gün sürüyor doğru düzgün yapılırsa ağrısı olmuyorbademlicikolata istersen sen bunu söyle de değiştirsin canım sen bari çekme bu eziyeti
Transfer oldun mu hayırlı olsun dedim ya bn de Semih hocaya gidiyorum uygulaması bu şekilde evet yaa maalesef öyle inşallah faydası olsun daBen pancar kvass içiyorum günde bir çay bardağı. Embriyonun yerleşmesine faydası varmış diye okudum. Rahme kan akışı sağlıyormuş
Yaa korktuğum başıma geldi doktor bana da verdi bu iğneden hemşire yaparken ağrım pek olmadı ama sonrasında hafif bir ağrım oldu otururken hafiften hissettiriyor ağrısı. Diğer göbekten yapılan iğneyi neden reçete etmiyorlar ki bi de bu iğneyi yaptırmak için hastaneye falan gitmekle uğraşıyoruz
İkinci canımSizin de mi ilk transfer
kaçıncı günde yaptınızKızlar herkese günaydın ben yaptım böyle çıktıBenim gördüğümü görebiliyor musunuz hemen çektim Mother Night E esayy977
Transfer hariç 6.günkaçıncı günde yaptınız
Valla bende dayanamıycam yapacak gibiyim ama korkuyorum da ya negatifi görürsem diyeTransfer hariç 6.gün
Kaçıncı günün ?Valla bende dayanamıycam yapacak gibiyim ama korkuyorum da ya negatifi görürsem diye
Günaydınnnn sanki var ikinci çizgi yaaKızlar herkese günaydın ben yaptım böyle çıktıBenim gördüğümü görebiliyor musunuz hemen çektim Mother Night E esayy977
Evet bn hemen çektim 10dk içinde daha belirgin hale geldiGünaydınnnn sanki var ikinci çizgi yaa
GünaydınnKızlar herkese günaydın ben yaptım böyle çıktıBenim gördüğümü görebiliyor musunuz hemen çektim Mother Night E esayy977
Kuruyunca daha netleşiyor birde.Çok sevindim arkadaşım darısı herkeseKızlar herkese günaydın ben yaptım böyle çıktıBenim gördüğümü görebiliyor musunuz hemen çektim Mother Night E esayy977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?