Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kesinlikle öyle en iyi zaman ve Rabbim nasip etmişse ki inşallah etti hepimizedoğacak saati bile belli bazen bizim değilde ilahi adaletin elinde herşey güzel düşünelim güzel olsun

Benimde aynı canım bi belirtimde yok sabah uyanırken regl ağrısı gibi oluyor sadece

Sizlerden de kan tahlili istedi mi doktor bende estradiol ve progesteron için kan istedi ve onu betaya bakılacağı günde onlara tekrar baktır dedi bugün bunların sonucuna göre ovitrelle vurcam ben hatta
Evet benden de istedi progestoron 0,050 çıkmış baya düşük dedim o önemli değil dedi hemşire ama bilmiyorum tabi

Hergün mü acaba

Enerjini yüksek tutmalısın
Herkesde tutunma süresi farklı oluyor
Zaten regl ağrısı gibi olması en büyük belirti duaya devam pozitif gelecek Allahın izniyle
Evet ya o önemli canım bugün kafa dağıtıcam avmye falan gidip alışveriş yapacağım en güzel terapi dua ediyorum sürekli tüm gönülden isteyenlere

Evet benden de istedi progestoron 0,050 çıkmış baya düşük dedim o önemli değil dedi hemşire ama bilmiyorum tabi
Merhaba bu tahlili ne zaman yaptırdınız yanlış hatırlamıyorsam siz de 21 temmuzda transfer olacaksınız ben de 21 inde transfer olacağım

Ben kaçırmışım ne okunuyor napıyoruz bende bende bende

Adetli değilken başlarken ilkinde Eûzu billahis-semî'il alîmi mineşşeytânirracîm Bismillahirrahmanirrahim 2 ciyi besmele çekerek. Adetli iken başlarken ilkinde ve sonrakilerinde Bismillahirrahmanirrahim denicek. 41 defa fatiha hamile kadar efendimizin hanımı uygulamış hamilelik sona erene kadar devam edilecek

Yaa ben de okuyayım ben de dilek dilemiştim 40bin ihlas okumaya niyetle, bunu da okuyayım yarın transferim var

Yaa ben de okuyayım ben de dilek dilemiştim 40bin ihlas okumaya niyetle, bunu da okuyayım yarın transferim var
Bizde okuyalım sana 1000 ihlas çek sende ellerine üfle haz ibrahim aslm nasip ettiğin gibi zürriyetimi çoğaltmayı nasip eyle diye dua et Rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…