Amin inşallah sağol canım41 kere okunacak adetli olunca sadece besmele çekilecek Rabbim hepimizden razı olsun evlat hasretlerimizi dindirsin amin
Kesinlikle öyle en iyi zaman ve Rabbim nasip etmişse ki inşallah etti hepimizeBen de geçen seneden beri transfer olacağım ama opu dan sonra apse oluştu anlaşılmadı bağırsaklarıma yayıldı onların düzelmesini bekledim derken çok çektim.. Allahım bize en iyi zamanımızda nasip edecek öyle düşünüyorum.
Benimde aynı canım bi belirtimde yok sabah uyanırken regl ağrısı gibi oluyor sadeceMerhabalar 12 temmuzda 2.transferim oldu. İlk transferimde daha heyecanlıydım ama bunda hiç bir şey hissetmiyorumayaklarımın altı yanıyor tek fark bu 24 ünde kan tahlili yaptıracağım bakalım … benimle aynı gün transfer olan var mı ?
Kesinlikle öyle en iyi zaman ve Rabbim nasip etmişse ki inşallah etti hepimizedoğacak saati bile belli bazen bizim değilde ilahi adaletin elinde herşey güzel düşünelim güzel olsun
Kızlar bu arada burda beraber haber beklediğimiz temmuzun başında haziran sonunda transfer olanlar ne alemdeler keseler görüldü mü? Ben bugün ikiz olduklarını öğrendim değişik duygulardayımAllah isteyen herkese nasip etsin
Evet benden de istedi progestoron 0,050 çıkmış baya düşük dedim o önemli değil dedi hemşire ama bilmiyorum tabiSizlerden de kan tahlili istedi mi doktor bende estradiol ve progesteron için kan istedi ve onu betaya bakılacağı günde onlara tekrar baktır dedi bugün bunların sonucuna göre ovitrelle vurcam ben hatta
Hergün mü acabaMerhaba arkadaşlar bugün 2’ci kan testi tekrarım var sol kasık ağrım geçti şükürler olsunki erken gebelik testi yaptım kaç yüz tane dün gece öylesine yapayım dedim sonucu sizinlede paylaşmak istedim. Sonuç bekleyen herkeze rabbim güzel haberler almayı nasip etsin. Bu arada ben hafızım bir tekmil var uyguladığımız adetli olsanız dahi dua niyetine sağ elimiz karnımızda 41 kere Fatiha suresini okuyoruz hamimilelik olana kadar. Hz fatıma annemizin reçetesidir. Hamilelik dahi olsa doğuma kadar çok önemli bilgidir bilmenizi istedim
Enerjini yüksek tutmalısınBenimde aynı canım bi belirtimde yok sabah uyanırken regl ağrısı gibi oluyor sadece
Benim e2 600 çıktı p4 46 çıkmış doktor güzel gelmiş dedi ama bilemiyorum ovitrelle yarım doz vur dediEvet benden de istedi progestoron 0,050 çıkmış baya düşük dedim o önemli değil dedi hemşire ama bilmiyorum tabi
Evet benden de istedi progestoron 0,050 çıkmış baya düşük dedim o önemli değil dedi hemşire ama bilmiyorum tabi
Bu şekilde gelmiş benimki sizin de mi böyle
Evet ya o önemli canım bugün kafa dağıtıcam avmye falan gidip alışveriş yapacağım en güzel terapiEnerjini yüksek tutmalısın
Herkesde tutunma süresi farklı oluyor
Zaten regl ağrısı gibi olması en büyük belirtiduaya devam pozitif gelecek Allahın izniyle
Merhaba bu tahlili ne zaman yaptırdınız yanlış hatırlamıyorsam siz de 21 temmuzda transfer olacaksınız ben de 21 inde transfer olacağımEvet benden de istedi progestoron 0,050 çıkmış baya düşük dedim o önemli değil dedi hemşire ama bilmiyorum tabi
Evet hamile kalana kadar. Hamile kalsak bile doğuma kadar adetliykende sadece besmele çekerek okunacakHergün mü acaba
Ben kaçırmışım ne okunuyor napıyoruz bende bende bendeEvet hamile kalana kadar. Hamile kalsak bile doğuma kadar adetliykende sadece besmele çekerek okunacak
Ben kaçırmışım ne okunuyor napıyoruz bende bende bende
Yaa ben de okuyayım ben de dilek dilemiştim 40bin ihlas okumaya niyetle, bunu da okuyayım yarın transferim varAdetli değilken başlarken ilkinde Eûzu billahis-semî'il alîmi mineşşeytânirracîm Bismillahirrahmanirrahim 2 ciyi besmele çekerek. Adetli iken başlarken ilkinde ve sonrakilerinde Bismillahirrahmanirrahim denicek.41 defa fatiha hamile kadar efendimizin hanımı uygulamış hamilelik sona erene kadar devam edilecek
Bizde okuyalım sana 1000 ihlas çek sende ellerine üfle haz ibrahim aslm nasip ettiğin gibi zürriyetimi çoğaltmayı nasip eyle diye dua et Rabbim nasip etsinYaa ben de okuyayım ben de dilek dilemiştim 40bin ihlas okumaya niyetle, bunu da okuyayım yarın transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?