Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Evet baya araştırdım allah büyük inşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olur

Sizlerden de kan tahlili istedi mi doktor bende estradiol ve progesteron için kan istedi ve onu betaya bakılacağı günde onlara tekrar baktır dedi bugün bunların sonucuna göre ovitrelle vurcam ben hatta

Selam kızlar benim 9. Gün yarın sabah kan vereceğim. Bu sabah bende test yaptım çıkmadı 2. Çizgi. Umarım yarın kanda pozitif görürüm

Eklentiler

• 20250718_083638.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 51
Selam kızlar benim 9. Gün yarın sabah kan vereceğim. Bu sabah bende test yaptım çıkmadı 2. Çizgi. Umarım yarın kanda pozitif görürüm
Bu güne kadar yapmadın sanırım ilk testin mi ? Gölge var gibi geldi bana mı öyle geldi yakından atsana bi canım?

Merhaba arkadaşlar bugün 2’ci kan testi tekrarım var sol kasık ağrım geçti şükürler olsunki erken gebelik testi yaptım kaç yüz tane dün gece öylesine yapayım dedim sonucu sizinlede paylaşmak istedim. Sonuç bekleyen herkeze rabbim güzel haberler almayı nasip etsin. Bu arada ben hafızım bir tekmil var uyguladığımız adetli olsanız dahi dua niyetine sağ elimiz karnımızda 41 kere Fatiha suresini okuyoruz hamimilelik olana kadar. Hz fatıma annemizin reçetesidir. Hamilelik dahi olsa doğuma kadar çok önemli bilgidir bilmenizi istedim

Eklentiler

• image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 53
Sizlerden de kan tahlili istedi mi doktor bende estradiol ve progesteron için kan istedi ve onu betaya bakılacağı günde onlara tekrar baktır dedi bugün bunların sonucuna göre ovitrelle vurcam ben hatta
Rahminin durumuna bakıcak 1.50 altındaysa pregeston hormonun hormon yüklüyecek çabuk tutunsun diye

çok güldüm
Ama hissettiğim enerjiniz çok yüksek bu enerji ile sizin kesin tutacak Allahın izniyle
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin.
Enerjiniz çok yüksekti, hamile kalacağınızı hissetmiştim enerjiyi yüksek tutmak gerekli. Darısı hepimizin başına inşallah

Her doktorun uygulaması farklı bnmki transfer günü bile bakmıyor ama transferden 5gün önce promester (progesteron iğne başlanıyor transferde de iki günde bire düşüyor iğne ek olarak bir sürü ilaç tutunmayla ilgili ek ilaçlar

Bende onu 7 diye duymuştum 41 e tamamlayacağım hemen Allah razı olsun gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…