Evet baya araştırdım allah büyük inşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olurTatlım belki de yeni hCG salgılamaya başladı henüz çok erken bi araştır forumda 6. Gün çıkmayıp 8 günde pozitif gören idrar testinde görmeyip kanda pozitif gören. İçini biraz ferah tut dua et güzel olur Allah'ım izniyle
Kiminde ilk gün kiminde ikinci gün kiminde üçüncü gün tutunma başlıyor canım sen pazartesi bi kan baktır istersen o gün bir idrar daha yap5 yada 10 dk sonra çektiğim fotoydu bu ama zorla çizgi arıyormuş gibi hissediyorumdoygunluk ekledim fotoya
Yaparım evde tekrar canım zaten salı raporum bitiyor o zaman baktıracağım 10. Gün oluyorKiminde ilk gün kiminde ikinci gün kiminde üçüncü gün tutunma başlıyor canım sen pazartesi bi kan baktır istersen o gün bir idrar daha yap
Biraz daha sabırla günlerin geçmesini beklicez güzel düşünelim güzel olsunEvet baya araştırdım allah büyük inşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olur
İnşallah canım aminBiraz daha sabırla günlerin geçmesini beklicez güzel düşünelim güzel olsunaminnn
Hadi bol şans inşallah güzel haberler alırsın pozitifi görürsünSelamm 2 transfer şansı her zaman daha yüksek umarım totemin tutar ve beraber Pozitiflere giderizBenimde transferim bugün 12:30 gibi ikinci transferim
Bu güne kadar yapmadın sanırım ilk testin mi ? Gölge var gibi geldi bana mı öyle geldi yakından atsana bi canım?Selam kızlar benim 9. Gün yarın sabah kan vereceğim. Bu sabah bende test yaptım çıkmadı 2. Çizgi. Umarım yarın kanda pozitif görürüm
İlk defa bugün yaptım canım çıkmayınca çöpe attım.Bu güne kadar yapmadın sanırım ilk testin mi ? Gölge var gibi geldi bana mı öyle geldi yakından atsana bi canım?
Mevlam hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Mevlam utanfırmasınSelam kızlar benim 9. Gün yarın sabah kan vereceğim. Bu sabah bende test yaptım çıkmadı 2. Çizgi. Umarım yarın kanda pozitif görürüm
Rahminin durumuna bakıcak 1.50 altındaysa pregeston hormonun hormon yüklüyecek çabuk tutunsun diyeSizlerden de kan tahlili istedi mi doktor bende estradiol ve progesteron için kan istedi ve onu betaya bakılacağı günde onlara tekrar baktır dedi bugün bunların sonucuna göre ovitrelle vurcam ben hatta
Amin hepimizMevlam hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Mevlam utanfırmasın
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin.çok güldüm
Ama hissettiğim enerjiniz çok yüksek bu enerji ile sizin kesin tutacak Allahın izniyle
Her doktorun uygulaması farklı bnmki transfer günü bile bakmıyor ama transferden 5gün önce promester (progesteron iğne başlanıyor transferde de iki günde bire düşüyor iğne ek olarak bir sürü ilaç tutunmayla ilgili ek ilaçlarSizlerden de kan tahlili istedi mi doktor bende estradiol ve progesteron için kan istedi ve onu betaya bakılacağı günde onlara tekrar baktır dedi bugün bunların sonucuna göre ovitrelle vurcam ben hatta
Bende onu 7 diye duymuştum 41 e tamamlayacağım hemen Allah razı olsun gönlüne göre versinMerhaba arkadaşlar bugün 2’ci kan testi tekrarım var sol kasık ağrım geçti şükürler olsunki erken gebelik testi yaptım kaç yüz tane dün gece öylesine yapayım dedim sonucu sizinlede paylaşmak istedim. Sonuç bekleyen herkeze rabbim güzel haberler almayı nasip etsin. Bu arada ben hafızım bir tekmil var uyguladığımız adetli olsanız dahi dua niyetine sağ elimiz karnımızda 41 kere Fatiha suresini okuyoruz hamimilelik olana kadar. Hz fatıma annemizin reçetesidir. Hamilelik dahi olsa doğuma kadar çok önemli bilgidir bilmenizi istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?