- 7 Nisan 2025
- 283
- 154
- 18
- 31
Zaten 10.gün kan vereceğim. Neyse ben yinede yapacağım 5-6-7 gibi6-7. Günden itibaren düşünmüştüm ben
3 çok iddalı
Progesteron 1.5 üzeri çıkarsa tedavi iptal ediliyor. O yüzden transferden önce düşük çıkması iyi bişy.Evet benden de istedi progestoron 0,050 çıkmış baya düşük dedim o önemli değil dedi hemşire ama bilmiyorum tabi
Kaçıncı gündesinizKızlar moralim bozuk az önce kahve Lekelenmem olmuş yazdım doktora cevap gelmedi henüz. Böyle olabileceğini ve normal olduğunu bilmeme rağmen korkuyorum diğer kayıplarım aklıma geliyorkalbim ağzımda yatıyorum sadece
Tutunma belirtisi bence canım hiç canını sıkma yoğun olmadığı süreceKızlar moralim bozuk az önce kahve Lekelenmem olmuş yazdım doktora cevap gelmedi henüz. Böyle olabileceğini ve normal olduğunu bilmeme rağmen korkuyorum diğer kayıplarım aklıma geliyorkalbim ağzımda yatıyorum sadece
Transfer hariç 6.günümdeyim kan testi dün yaptırdım 14.6 çıktı bugün de lekelenme oldu doktorum Protestan dex günde ikiye çıkardı yarın ikinci kanımı vericem bakalım değerde yükselme varmı diye ama korkuyorum işteKaçıncı gündesiniz
Ben de dün transfer oldum dünden beri az az kahve lekelenmeler var ve adet ağrısı var. İyi bişey mi kötü bişey mi acaba
İnşallah canım eşim gelince belki acile gideriz benden çok o evham yapıyor yoruldu kıyamam kocam. Doktor normal dedi kırmızı olmadığı sürece bende yatıyorum elimden başka birşey gelmiyorTutunma belirtisi bence canım hiç canını sıkma yoğun olmadığı sürece
Evet ilk o yüzden hiçbir şey bilmiyorum transferle ilgilişuan artmıştır değeriniz büyük ihtimalle transfer günü kan testi yaparlar diye düşünüyorum ilk transferim olacak gerçi pek bilgili değilim
Yaa öyle mi iyi o zamanYükselmiştir çoktan endişe etme benim de progestan vermeden önce düşüktü
Transferden sonrası için iyi mi benim 46 çıkmış sadece 46 yazıyor 0 falan yoktu başındaProgesteron 1.5 üzeri çıkarsa tedavi iptal ediliyor. O yüzden transferden önce düşük çıkması iyi bişy.
Aaa öyle mi bak bilmiyordum onu, iyi bari çok sağolunProgesteron 1.5 üzeri çıkarsa tedavi iptal ediliyor. O yüzden transferden önce düşük çıkması iyi bişy.
Çift transfer ve hafif bişeyler var ben çok sabırsızım ya hak veriyorum ama dayanmıyorumda allahtan sabır diliyorum kendimeSanki erken gibi yaa bilemedim çift transfer mi ?
Merhaba siz de acıbadem internationala mı gidiyorsunuz.Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin.
Enerjiniz çok yüksekti, hamile kalacağınızı hissetmiştimenerjiyi yüksek tutmak gerekli. Darısı hepimizin başına inşallah
Acısını hissettiriyor iğnenin girdiği her yer belli kırmızı mor falan ama günlük hayatı engelleyecek kadar değil acaba sana dokundu muYaa öyle mi iyi o zamanbu arada karnına dokunabiliyor musun. Ben dokunamıyorım iğne yeri felaket acıyor eğilemiyorum bile neredeyse. Bu prolutex mahvetti valla. Hemşireye yazdım böyle olmaması lazım aslında dedi
Kovulmuş şeytanın şerrinden, herşeyi işiten ve bilen Allah'a sığınırım Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıylaAnlamını biliyor muyuz arapçadan türkçeyebakacağım yinede ama yanlış anlaşılmasın şimdi
Transferden sonra çıkması beklenir zaten iğne fitil vs progesteron yükseltmek için kullanılıyor. Progesteronun yüksek olması vücudunun embriyoyu kabul etmeye tutunmayı desteklemeye çalıştığı anlamına gelir.Transferden sonrası için iyi mi benim 46 çıkmış sadece 46 yazıyor 0 falan yoktu başında
Evet tedavi başladığında E2 yi yükseltip rahim duvarını kalınlaştırmak isterler. Ve kontrollü şekilde progesteron kullandırırlar (5.gün embriyosu için transferden önce 5gün) kontrolsüz bir şekilde progesteronun yükselmesi transfer zamanının doğal olarak geçmiş olabileceğini gösterdiği için doktorlar gennelde risk almak istemez ve süreci iptal ederler.Aaa öyle mi bak bilmiyordum onu, iyi bari çok sağolun
Yani acı eşiğim mi düşük acaba dokundu mu bilemedim ki ben de. Dayanılmayacak bi acı değil ama rahatsız ediyor sanki karnıma karın eklendi böyle yağ tabakası gibi bi his var anlamadım psikolojim mi bozuldu hormonlardanAcısını hissettiriyor iğnenin girdiği her yer belli kırmızı mor falan ama günlük hayatı engelleyecek kadar değil acaba sana dokundu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?