- 16 Ekim 2024
- 1.460
- 1.013
- 48
- 35
Ayy çok teşekkürlerGözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin.
Enerjiniz çok yüksekti, hamile kalacağınızı hissetmiştimenerjiyi yüksek tutmak gerekli. Darısı hepimizin başına inşallah
Merhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
Merhaba, bugün test yapsanız? Kanda kesin çıkar idrarda da çıkma ihtimali çok yüksek 6.gün çünküMerhabalar 12 temmuzda 2.transferim oldu. İlk transferimde daha heyecanlıydım ama bunda hiç bir şey hissetmiyorumayaklarımın altı yanıyor tek fark bu 24 ünde kan tahlili yaptıracağım bakalım … benimle aynı gün transfer olan var mı ?
Var canım benimle birlikte bir kaç arkadaş daha aynı gün transfer olmuşuzMerhabalar 12 temmuzda 2.transferim oldu. İlk transferimde daha heyecanlıydım ama bunda hiç bi şey hissetmiyorumayaklarımın altı yanıyor tek fark bu 24 ünde kan tahlili yaptıracağım bakalım … benimle aynı gün transfer olan var mı ?
Bende carsamba oldum. 27si dogumgunum. O gun yapmak istiyorum tahlilimi. Insallah guzel bi sonuc aliriz.Çarşamba transfer oldum ama ben pazartesi veya Salı yaparım diyorum 28 Temmuz kan günüm onu bekleyemem sanırım
41 kere okunacak adetli olunca sadece besmele çekilecek Rabbim hepimizden razı olsun evlat hasretlerimizi dindirsin aminBende onu 7 diye duymuştum 41 e tamamlayacağım hemen Allah razı olsun gönlüne göre versin
5.gün tekVar canım benimle birlikte bir kaç arkadaş daha aynı gün transfer olmuşuzdilerim hep pozitif görürüz. Kaçıncı gün embriyosu bir de tek transfer mi?
Hayırlısı olsun arkadaşım pozitif görürsün inşallah5.gün tek
Valla ben zamanında kan tahlili yaptıracağım. İdrar tahlili sonucu olumsuz çıkarsa çok üzülürüm. En azında 24 üne kadar umudumu yüksek tutayımHayırlısı olsun arkadaşım pozitif görürsün inşallahne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Benim geçen sefer kimyasal gebelik olmuştu. O yüzden şimdi baktırıp yüksek değeri görürüm 14 gün sonra düştüğünü görürsem üzülürüm..Merhaba, bugün test yapsanız? Kanda kesin çıkar idrarda da çıkma ihtimali çok yüksek 6.gün çünkügüzel haberelerle gelin inşallah
Çok tatlısınız çok sağolun ya çok güzel söyledinizOlsun bir olsun sağlıklı olsun bence ona takılmayın. İkiz gebeliğinde riskleri var üzülmeyin. Allah hayırlısını nasip etsin. Tek koyulup içerde bölünüp tek yumurta ikizi olanda gördü bu gözlerAllahtan isteyin yeter ki :)
Aslında en iyisi zamanında yaptırmak ben erkenden yaptım dayanamadım tabiValla ben zamanında kan tahlili yaptıracağım. İdrar tahlili sonucu olumsuz çıkarsa çok üzülürüm. En azında 24 üne kadar umudumu yüksek tutayımsizin tek mi kaçıncı gün embriyosu? Bi de ilk transferiniz mi?
Aslında en iyisi zamanında yaptırmak ben erkenden yaptım dayanamadım tabidaha önce denemelerin oldu ilk değil yani spontane gebeliklerimde kalp durması sonucu ile kürtaj oldum herkes kadar çok çektim şimdi nasipse son olacak Rabbimin izniyle inşallah tüm arkadaşlarım da pozitif haberi alıp mart anneleri oluruz Aminnn.
Gelsinnn bebişler rrr hayırlı olsun inşallahÇok tatlısınız çok sağolun ya çok güzel söyledinizBu arada transferden çıktım şimdi dinleniyorum odada
Ayyy çok teşekkür ederim içimde bir mutluluk bir sevinç biraz sulu gözlülük bu sefer oluyoooooor inşallahGelsinnn bebişler rrr hayırlı olsun inşallah
Acıbadem international hangi doktor önerir misinizBenim geçen sefer kimyasal gebelik olmuştu. O yüzden şimdi baktırıp yüksek değeri görürüm 14 gün sonra düştüğünü görürsem üzülürüm..
Oluyor oluyorAyyy çok teşekkür ederim içimde bir mutluluk bir sevinç biraz sulu gözlülük bu sefer oluyoooooor inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?