Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ayy çok teşekkürler amin amin darısı isteyen emek veren tüm arkadaşlarıma inşallah kanda da güzel değerler görürüz

Merhabalar 12 temmuzda 2.transferim oldu. İlk transferimde daha heyecanlıydım ama bunda hiç bir şey hissetmiyorum ayaklarımın altı yanıyor tek fark bu 24 ünde kan tahlili yaptıracağım bakalım … benimle aynı gün transfer olan var mı ?

Merhaba, bugün test yapsanız? Kanda kesin çıkar idrarda da çıkma ihtimali çok yüksek 6.gün çünkü güzel haberelerle gelin inşallah

Var canım benimle birlikte bir kaç arkadaş daha aynı gün transfer olmuşuz dilerim hep pozitif görürüz. Kaçıncı gün embriyosu bir de tek transfer mi?

Fark edilip tedavi ediliyor bence mutlu olun. Rahim tamamen hazırlanmış olur vakti geldiğinde de transfer olur geç kalıyoruz diye düşünmeyin ben geçen seneden beri transfer için bekliyorum. Başıma çok şey geldi. Herşeyin vakti zamanı var en iyi zamanda olsun inşallah

Hayırlısı olsun arkadaşım pozitif görürsün inşallah ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Valla ben zamanında kan tahlili yaptıracağım. İdrar tahlili sonucu olumsuz çıkarsa çok üzülürüm. En azında 24 üne kadar umudumu yüksek tutayım sizin tek mi kaçıncı gün embriyosu? Bi de ilk transferiniz mi?

Merhaba, bugün test yapsanız? Kanda kesin çıkar idrarda da çıkma ihtimali çok yüksek 6.gün çünkü güzel haberelerle gelin inşallah
Benim geçen sefer kimyasal gebelik olmuştu. O yüzden şimdi baktırıp yüksek değeri görürüm 14 gün sonra düştüğünü görürsem üzülürüm..

Çok tatlısınız çok sağolun ya çok güzel söylediniz Bu arada transferden çıktım şimdi dinleniyorum odada

Aslında en iyisi zamanında yaptırmak ben erkenden yaptım dayanamadım tabidaha önce denemelerin oldu ilk değil yani spontane gebeliklerimde kalp durması sonucu ile kürtaj oldum herkes kadar çok çektim şimdi nasipse son olacak Rabbimin izniyle inşallah tüm arkadaşlarım da pozitif haberi alıp mart anneleri oluruz Aminnn.

Ben de geçen seneden beri transfer olacağım ama opu dan sonra apse oluştu anlaşılmadı bağırsaklarıma yayıldı onların düzelmesini bekledim derken çok çektim.. Allahım bize en iyi zamanımızda nasip edecek öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…