Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Yavaştan stres başladı bende transfer stresi, pozitifi gören arkadaşlarım biz kalanlara da dua edin Allahın izniyle bizim de yüzümüz gülsün çok emek verdik ödülünü de alırız dilerim, amin
Aminnnn inşallah o ödülü sen ve bekleyen herkese nasip etsin Rabbim dualarım sizler ile

Yavaştan stres başladı bende transfer stresi, pozitifi gören arkadaşlarım biz kalanlara da dua edin Allahın izniyle bizim de yüzümüz gülsün çok emek verdik ödülünü de alırız dilerim, amin
İnşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırla kolaylıkla sağlıklıca nasip etsin canım

Geçtiğimiz Pazartesi yaptırdım evet transfer günlerimiz aynı da benım neden öyle düşük acaba
Döngünün ilk başlarında düşük oluyor benimde adetin 2. Günü 0,3 gibi bir değerdi sonra bir daha ölçmediler doğal siklusla oluyor benim hazırlığım çatlatma iğnemi yaptım sonrasında da progesteron vermediler transfer günü merkezde başlayacağız dediler progesterona siz de şimdi progesteron kullanıyorsanız artmıştır değeriniz

Anlamını biliyor muyuz arapçadan türkçeye bakacağım yinede ama yanlış anlaşılmasın şimdi

Anladım adetimden çok sonra yapıldı test ama günde 6 tane progesteron fitil kullanıyorum belki etkilemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…