Allah razı olsun, aminBizde okuyalım sana 1000 ihlas çek sende ellerine üfle haz ibrahim aslm nasip ettiğin gibi zürriyetimi çoğaltmayı nasip eyle diye dua et Rabbim nasip etsin
Allah razı olsun, aminBizde okuyalım sana 1000 ihlas çek sende ellerine üfle haz ibrahim aslm nasip ettiğin gibi zürriyetimi çoğaltmayı nasip eyle diye dua et Rabbim nasip etsin
Aminnnn inşallah o ödülü sen ve bekleyen herkese nasip etsin Rabbim dualarım sizler ileYavaştan stres başladı bende transfer stresi, pozitifi gören arkadaşlarım biz kalanlara da dua edin Allahın izniyle bizim de yüzümüz gülsün çok emek verdik ödülünü de alırız dilerim, amin
6-7. Günden itibaren düşünmüştüm benSanırım bende her sabah test yapıcamm ama hangi gün başlamak lazım ilk 3 günden sonra mı olmalı ki ????
İnşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırla kolaylıkla sağlıklıca nasip etsin canımYavaştan stres başladı bende transfer stresi, pozitifi gören arkadaşlarım biz kalanlara da dua edin Allahın izniyle bizim de yüzümüz gülsün çok emek verdik ödülünü de alırız dilerim, amin
Oo hemşeri çıktıkKayseri Memorial Prof Semih Zeki Uludağ canım
Geçtiğimiz Pazartesi yaptırdım evet transfer günlerimiz aynı da benım neden öyle düşük acabaMerhaba bu tahlili ne zaman yaptırdınız yanlış hatırlamıyorsam siz de 21 temmuzda transfer olacaksınız ben de 21 inde transfer olacağım
inşallahh emeklerinin karşılığını alırsın dualarımız müşterekkYavaştan stres başladı bende transfer stresi, pozitifi gören arkadaşlarım biz kalanlara da dua edin Allahın izniyle bizim de yüzümüz gülsün çok emek verdik ödülünü de alırız dilerim, amin
Döngünün ilk başlarında düşük oluyor benimde adetin 2. Günü 0,3 gibi bir değerdi sonra bir daha ölçmediler doğal siklusla oluyor benim hazırlığım çatlatma iğnemi yaptım sonrasında da progesteron vermediler transfer günü merkezde başlayacağız dediler progesterona siz de şimdi progesteron kullanıyorsanız artmıştır değerinizGeçtiğimiz Pazartesi yaptırdım evet transfer günlerimiz aynı da benım neden öyle düşük acaba
Anlamını biliyor muyuz arapçadan türkçeyeAdetli değilken başlarken ilkinde Eûzu billahis-semî'il alîmi mineşşeytânirracîm Bismillahirrahmanirrahim 2 ciyi besmele çekerek. Adetli iken başlarken ilkinde ve sonrakilerinde Bismillahirrahmanirrahim denicek.41 defa fatiha hamile kadar efendimizin hanımı uygulamış hamilelik sona erene kadar devam edilecek
Anladım adetimden çok sonra yapıldı test ama günde 6 tane progesteron fitil kullanıyorum belki etkilemiştirDöngünün ilk başlarında düşük oluyor benimde adetin 2. Günü 0,3 gibi bir değerdi sonra bir daha ölçmediler doğal siklusla oluyor benim hazırlığım çatlatma iğnemi yaptım sonrasında da progesteron vermediler transfer günü merkezde başlayacağız dediler progesterona siz de şimdi progesteron kullanıyorsanız artmıştır değeriniz
Benim e2 215 çıkmış benim değerler düşük hep
Hmm benim e2 de 215 ama ne kadar yüksek bilmiyorum tabiÖstrojen ilacı alıyorsunuz e2 nin yüksek olması progesteronun da düşük olması gerekiyor ki rahim kalınlığı iyi olsuntransfere yakın da progesterona başlanır
Yükselmiştir çoktan endişe etme benim de progestan vermeden önce düşüktüAnladım adetimden çok sonra yapıldı test ama günde 6 tane progesteron fitil kullanıyorum belki etkilemiştir
şuan artmıştır değeriniz büyük ihtimalle transfer günü kan testi yaparlar diye düşünüyorum ilk transferim olacak gerçi pek bilgili değilimAnladım adetimden çok sonra yapıldı test ama günde 6 tane progesteron fitil kullanıyorum belki etkilemiştir
Kesinlikle çok erken davranmışsın.Ya ben 4.gün test yaptım çokmu erken davranıyorum yokmu bu kadar erken test yapan
Sanki erken gibi yaa bilemedim çift transfer mi ?Ya ben 4.gün test yaptım çokmu erken davranıyorum yokmu bu kadar erken test yapan
Benim 6 ama bişey çıkmadı gibi erken bence canımYa ben 4.gün test yaptım çokmu erken davranıyorum yokmu bu kadar erken test yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?